• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    VITI
    VITI --- ---
    Lze bez problemu provadet prevody v hodnote 2-3 miliony kc do jine banky pres elektronicke bankovnictvi?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    ADAMM: Vsak ja taky. Ale uz jen business ucet.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    KOC256: hele já tam taky jsem ;-)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    E2E4:
    ODPOVED: Ty jsi jeste u mBank? :)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    E2E4: limit na tohle afaik nastavit nejde... ale dost bych se divil, ze by se ti to udelalo "samo". a vypinani taky po jednom :(
    E2E4
    E2E4 --- ---
    Ted jsem si vsiml zvlastni veci - dam platby / provest jednorazovou platbu / pro osobu nebo firmu / zacnu psat jmeno prijemce / vyberu prijemce z minulych plateb a ono to nechce autorizaci! Koukam ze v Adresari jsem mel zaskrnuto "Duveryhodny", i kdyz se nepamatuju, ze bych to kdy nastavoval.

Dotazy:
    - da se to povypinat u vsech najednou?
    - da se tam aspon globalne nastavit limit, aby dejme tomu vsechny platby nad X Kc vyzadovaly SMS autorizaci?
    DOCTORX
    DOCTORX --- ---
    DRAGON: dik, uz jsem to taky rozbehnul, neco se mi dostalo do dns cache, flush to rozbehnul
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    DOCTORX: funguje na wifi i na LTE
    DOCTORX
    DOCTORX --- ---
    DRAGON: dik, tohle mi funguje a diky za link na login,
    nefunguje mi ale stale https://www.mbank.cz/
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DOCTORX:
    funguje
    DOCTORX
    DOCTORX --- ---
    funguje vam web mbank.cz ? od vcerejska mi to hazi 404 na https
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    Já čekám, za jak dlouho se zvýší sazby u hypoték, když například KB už šla nahoru. Čistě ze zvědavosti, protože naše hypo byla schválena před dvěma týdny.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Čímž tedy máme experimentálně ověřeno, kolikrát je "navěky" kratší v ekonomice než politice, s příslušně kratšími obměnami vedení.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    PTAH: loool :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    mám aktuální aplikaci mBank na androidu a poslední dobou se mi pokaždý, když se chci přihlásit, děje, že musím telefon znovu aktivovat v internetbankingu, třeba i s odstupem 2 dnů, kdy chci udělat nějaký transakce - značně zasrnepraktický... stává se vám to? čím to je, co s tím?? ;(
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ROUMEN: nasrat. chyba to je, ale podle mě s tím nic neudělají, když je někdo neklepne přes prsty. Už tak je svinstvo, že to schovali do výpisu ke kreditce a není to jako poplatek v IB. A hlavně, to, že jde o chybu a že to spraví, můžou stejně tak říct i novináři. Dalibor je profík, takže určitě nenapíše článek bez toho, aby je nekontaktoval a nechtěl po nich nějaké vyjádření k celé věci.
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    ADAMM: Díky za tip, jestli bude o víkendu ošklivě, tak tomu pánovi napíšu. Nebo bude čestnější, napřed napsat mbance, jestli nastavení účtování poplatků u zablokovaných karet není náhodou chyba, které si nevšimli a nechtějí to opravit :-)
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ROUMEN: nechci navádět, ale imho by si to zasloužilo článeček na Měšci... jsem si jistý, že Dalich o tom rád napíše: dalibor.chvatal@iinfo.cz
    ROUMEN
    ROUMEN --- ---
    PISTA1: Nepřekvapuje :-), ale štve. Převádět trvalý příkazy, inkasa a sipo je vopruz, absolvoval jsem to ze spořitelny do mbank a ne vše klaplo hned na poprvý.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam