• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KOC256: děkuju... Já jsem si to myslela, jen byla líná to udělat "zbytečně", kdyby to nutné nebylo..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    XMARGE: Odebrat a pridat. Ma jinou platnost a jine CCV.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    mám v google pay Visa kartu od mbank platnou do 9/19. a platím s ní pomocí smartphonu. TEď mi přišla nová karta, kterou jsem aktivovala, ta stará plastová je zablokovaná. Musím si tu Visu v telefonu odebrat a dát tam novou a nebo mi bude ta karta dál fungovat (mají stejné číslo).
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL: Jj. Jen fyi.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    KOC256: Řekněme, že mi za to nestojí se tomu věnovat ani o minutu déle :)
    KOC256
    KOC256 --- ---
    CAIDEL:
    v A/B bys to mohl reklamovat jako picoidnost...
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    Helemese, to pěkné shrnutí ročních úroků+poplatků co teď chodí je dost užitečné :) Je to prý ze zákona, tak jsem zvědavý jestli to dorazí i z mých dalších účtů.

Každopádně jsem za rok na čtyřech mBank účtech zaplatil dohromady 9 Kč (za hloupý dotaz v bankomatu na zůstatek v rámci "jedné operace pro aktivaci karty" páč jsem netušil, že je taková blbost zpoplatněná). S tím asi dokážu žít :)
    NIGHTHUNTER
    NIGHTHUNTER --- ---
    LD_DRTH: Podle mě jde o sporici ucty eMax a eMax plus. Muzes si jich zdarma vytvorit az 8 (4+4) a pojmenovat treba Na dovolenou, Pro Elisku...
    Maji to takhle i na webu mBank.cz :-)
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    KOC256: jako je to možné, je to uz nejaky cas co jsem to postrehl v reklame, ale nevyuzila. uvidim co to mSporeni, ale vim , ze pred lety jsem nebyla s automatickym sporenim spokojena a zrusila jsem ho..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    LD_DRTH: Nepletes si to s Air/Bank?
    NELDE
    NELDE --- ---
    LD_DRTH: mSpoření.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    ahoj, prosim vas nevite jak se jmenuje od mBank sluzba v IB v ktere si setrim do "obalky"? a myslim, ze obalek muze mit clovek kolem 5, ktere se daji i oznacit a setri si tam na ten svuj cil (dovolena, bajk, bla bla)? funguje to jeste? diky
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jak je to s mKreditkou a "vracením 1% na mSpoření"? Je nutné si ho nějak zakládat? Našel jsem, že pokud nemám mSpoření, tak nic nevrací. Jenže mSpoření je děsný opruz.
    KOKES
    KOKES --- ---
    hm, zdá se to logické, ale nenapadlo mě to..zkusím mlinku.
    NELDE
    NELDE --- ---
    KOKES: A nemusí si ji náhodou aktivovat disponent (-;
    KOKES
    KOKES --- ---
    zkouším aktivovat kartu Svět přes internetové bankovnictví.
    Kartu vidím, je u ní "k aktivaci", v seznamu vlastností karty taky je status "k aktivaci", vedle má být podle mbank návodu červené tlačítko aktivovat, ale není. u ostatních položek tlačítka jsou, čili prohlížečem to nebude.
    Karta je pro disponenta. Předpokládám nějaký bordel v mbank mezi účty mě a diponenta. Setkal jste se někdo s tím?
    KOC256
    KOC256 --- ---
    sorry...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    :D
    PULKA
    PULKA --- ---
    KOC256: Hm, to sice bez pochyby jo, ale cekala bych, že pokud u nich mám nastavený telefon, tak nebude takovej problém to vrátit na něj (obzvláště, když mi doporučili appku odinstalovat). Jinak kvůli tomu vrácení poplatku mi řekli, že když nevím, tak mám smůlu (odpověď ano a bylo to dřív než loni mi neuznali) a mám jim zavolat znovu, že s trochou štěstí jim PC vybere jiný otázky..
    KOC256
    KOC256 --- ---
    PULKA: Me ty otazky prisly fajn. Nejde o to vedet castky na halur a vraceni poplatku na den. Ale proste ze vis, presne co jsi napsala tu. A je to pro tve bezpeci. Lepsi nrz jmeno matky za svobodna ze... :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam