• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    A kdy jsi měl poslední realizované platby? Já to stíhal utratit do limitu až minulý týden. ;-)
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    ha, tak hlásím že dvojka přistála na účtu :)
    MVEK
    MVEK --- ---
    KOC256: Jj, tam to bylo rychlé řešení.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    MVEK:
    U REV to ale stačí potvrdit v aplikaci, že to je OK a provést znovu. Alespoň takto mi to vždy funguje...
    MVEK
    MVEK --- ---
    mBank mi po aktualizaci trvalého příkazu v appce hodilo notifikaci, že jsem platil tu částku, abychsi zkontroloval, že je vše ok:-).
    Samozřejmě na rozkliknuté obrazovce i v bankovnictví na internetu žádná platba neodešla, snad jsem opravdu jen nastavil novou částku trvalému příkazu.
    MVEK
    MVEK --- ---
    KID_MCHUTT: Tak totéž se mi stalo u Revolut platby, ale pravda, bylo to při platbě za novější verzi softwaru Vegas (dříve Sony), takže to není zas běžný e-shop.
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    co 3D secure, já se teď dozvěděl, že platba alze vypadá jako scam, takže mi objednávka přes internet díky tomu, že mi mbank zablokovala kartu, trvá už 40 minut a furt to není hotové...
    KOC256
    KOC256 --- ---
    TLAMPAC:
    mám nastaveno proti APP
    TLAMPAC
    TLAMPAC --- ---
    Ahoj, neblbne Vám poslední dobou 3D Secure? Nechodí mi SMSky ...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    AXTHEB: tak buď jsem úplně blbej nebo to tam zrovna ten den nikde napsáno nebylo, což bych se vůbec nedivil. ty podmínky jsem četl snad třikrát. :)
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    NELDE: ano, ro je správná formulace.
    NELDE
    NELDE --- ---
    AXTHEB: Formulář pokud vím byl pro klienty, co už eKartu měli. Kdo si ji teprve pořídil, tak se automaticky zapojil.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    SDN33: Formulář byl pro stávající klienty
    SDN33
    SDN33 --- ---
    AXTHEB: lol... On se vypisoval formulář? Dal bych ruku do ohně, že v reklamě, která mi v IB vyskočila a i v podmínkách, bylo, že pro zapojením do soutěže prostě stačí z té eKarty zaplatit.
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    ADAMIRA: přesně tak, to i psali, když akce skončila - kdo zaplatil za míň, může do konce období "doplatit", aby to bylo do 2k.

Já zaplatil letenky hned někdy na začátku, takže 2000 jsem dostal taky 2. prosince.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMIRA: to by dávalo smysl. Tipuji, že ti to prostě časem připíší.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    BUNDA: no ale akce je do 15/12 tak pokud jsi to neutratil celé tak budou muset počkat do konce toho termínu kolik utratíš ne?
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    ADAMIRA: ne, jen by ti vrátili míň (jen to cos utratil), takže tím to nebude.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Ještě jedna věc, teď jsem zjistil že jsem neutratil celé 2000 ale o něco méně, vzhledem k tomu že akce je do 15/12 tak možná proto.
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    Já už jsem kartu měl předtím, formulář o připojení pro stávající klienty jsem vyplnil, než přišla z banky zpráva, že to uzavírají jsem s ní nakoupil asi desetkrát a nic mi nepřišlo :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam