• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ADAMMmBank
    mBank: http://www.mbank.cz/ - Internetové bankovnictví: https://online.mbank.cz/

Pokud máte konkrétní problémy, které potřebujete řešit, můžete se obrátit na správce klubu (nyx pošta; id: ADAMM), který byl zaměstnancem a nějaký ten kontakt tam ještě má.

Co je mBank: česká organizační složka polské banky mBank vlastněné ze 70% německou Commerzbank (2. největší banka v Německu). mBank vznikla v Polsku v roce 2001, v ČR od listopadu 2007.

rozbalit záhlaví
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: měl jsem "předschváleno" 50 000 Kč, no, neprošlo. Novou jsem, na radu "Jana" dal taky 50 000 Kč a uvidíme. Ono v zásadě méně nedává smysl, kdybych někdy potřeboval kreditku v zahraničí, třeba kvůli půjčení auta, tak chci takovou, kde se dá zablokovat půjčovnou požadovaná jistina a to i 50 tisíc není nic moc. Kurz je dobrý, ale lepší, než Partners nebude (a hádám, že spíše o fous horší, protože Partners má střed, kdeždo mBank má kurz karetní společnosti, pokud to správně chápu), takže v zásadě není to pro mne must-have a přebíjet ji nebude dávat smysl.
    NELDE
    NELDE --- ---
    PATRIKCHRZ: Tak já převáděl mKreditku Plus (Master Card) na Travel, abych nemusel plnit obraty na každé z nich.
    To máš tak vysoké limity na nich? Píší, že limit na té nové může být jen 10k (-;
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    Oprava - volal Jano
    PATRIKCHRZ
    PATRIKCHRZ --- ---
    NELDE: jo, zamítnuto (jsem celkem přeúvěrován, mám 8 kreditek), volal mi jakýsi Já l, že to zkusíme s doložením příjmu, tak uvidíme
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: to je cajk, tak to bych si mohl otestovat. už nějaký čas žádnou kreditku nemám a nějakou mít se může vždycky hodit, že jo...
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jinak bacha, i když většina nastavení je zachována, limity mám defaultní.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Zajímavé, tohle ani neinzerují:
    Máme radost, že jste se rozhodli sjednat si naši mKreditku Travel, a doufáme, že vám její výhody přinesou mnoho užitku.
    Jedním z velkých benefitů mKreditky Travel jsou platby v cizích měnách bez jakékoliv přirážky ke směnnému kurzu. Co když však potřebujete hotovost? Kreditní karty se na výběry z bankomatů příliš nehodí, protože na takto vybrané peníze se nevztahuje bezúročné období. Debetní karty zase nenabízí tak výhodný kurz. My jsme se ale rozhodli vyřešit i tento problém!
    Na vaší debetní kartě (a pokud jich máte více, tak dokonce na všech) jsme vám s okamžitou platností snížili přirážku ke směnnému kurzu na 0 %. Pozor, platí to pouze pro výběry z bankomatů.
    NELDE
    NELDE --- ---
    Jinak ty lepší kurzy ještě na stránkách nemají (-; Ty budou až zítra (-;
    Žádost na změnu mKreditky Plus na mKreditku Travel provedena.
    NELDE
    NELDE --- ---
    ADAMM: (1) Tohle má mít ještě lepší kurzy než Svět (2) jsou tam bonusy jako pojištění a salonky
    ADAMM
    ADAMM --- ---
    NELDE: já mám "starou" kartu Svět, tak to úplně nutně nepotřebuju, ale jinak bych do toho asi šel
    NELDE
    NELDE --- ---
    Ode dneška má být možnost žádat o Kreditku Travel. Už jste to někdo zkusil?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    C8400: Jo. Ale teď jsem to zkusil na jiném zařízení v Edge a je to tam taky po polski.
    C8400
    C8400 --- ---
    PRAASHEK: Používáš taky Firefox?
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    C8400: spíš mě zajímalo, jestli může být tahle chyba třeba součástí jenom mého přihlášení/účtu. Ale i tak to je teda dost wtf.
    C8400
    C8400 --- ---
    PRAASHEK: Souhlas, u mě taky. No ..a ... co? Just another mBank bug 8-)
    GOR
    GOR --- ---
    PRAASHEK: Weź się odpierdol, wszystko jest OK.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    Když jste přihlášeni na své konto a chcete se mrknout na položku MojeID, tak vás to hodí do polštiny, je tak i u vás? Dělá to i po vymazání cookies.

mBank
    https://online.mbank.cz/eoffice/myid/history

JUPIII
    JUPIII --- ---
    mBank, již od března prudí s tím, že 26.5. mi končí platnost občanky. Při každém přihlášení vyskakuje zaškrtávací okénko. Naa telefonickou žádost reagují negativně a radí, ať si zajdu občanku vyměnit hned. Vytočili mě.
    MVEK
    MVEK --- ---
    NELDE: Když člověk je líný si dělat šablonu na něco, co potřebuje jednou za rok... Anebo někdy ani neví, že bude platit znovu na stejný účet... Takže spíš, kdyby to bylo dotažené a šlo snadno výsledky našeptávače upravit a smazat.
    NELDE
    NELDE --- ---
    MVEK: Našeptávače je zlo, ale začalo to dělat více bank. Za mně je lepší mít jen šablony.
    MVEK
    MVEK --- ---
    A do čtveřice... Zradila mě mBanka a když jsem vyplňoval platbu Č. rozhlasu, naskočil mi našeptávačem, tak jsem potvrdil, a variabilní symbol a popisek odpovídal, tak jsem to vyplnil a odeslal. Naštěstí vzápětí i po potvrzení jsem zjistil, že je to blbý účet a zvládl jsem tuhle platbu zrušit oproti televizi.

Nicméně číslo účtu bylo 8450229001/5500 a to patří pays s.r.o. Nechápu to, protože ano, našel jsem někde, že třeba na nějakou charitu lze platit na tento účet příspěvek, že je to provozovatel platebního systému.
    Ale když jsem dal tohle číslo účtu hledat v přehledu všech operací za posledních 5 let na všech účtech a produktech, nic jsem nenašel, tak netuším, kde si to mbanka vytáhla.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam