• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    LAUNCHERElektromobily 🏞️ 🛣️ 🏎️ 🚗 🚐 🚙 🚌 🚒 🚛 🔌
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    LELI: Za 600 bych ji nasál.
    Ale musel by jsi to brát jako charitu... Něco jako kapku naděje :))
    LELI
    LELI --- ---
    W_NOICE78: bilou s cernym vnitrkem
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    JIMIQ: HARDCABB: Navyšuje se výroba v Berlíně. Továrna má ještě fyzickou kapacitní rezervu, ale jedním z limitů jsou lidi. A chvíli trvá, než je naberou, zaškolí a výrobu naškálují. Teď jsou na méně než 6 500 autech týdně, od října chtějí 7 500.
    W_NOICE78
    W_NOICE78 --- ---
    LELI: Jakou máš barvu?
    JIMIQ
    JIMIQ --- ---
    HARDCABB: to je proto ze Elon buduje miliardu Optimu ;)
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    kdy se ma vůbec objevit Y Long v EU ?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HARDCABB: No tak to je smutný.
    LELI
    LELI --- ---
    Uvazuji o upgradu na Y 7 seater - Nechce nekdo 2024 Y, standard, 35k najeto, nove cr, prvni majitel, odpocet dph, zadny havarie, lakovani, etc? kdyz koukam do inzerce na cenovky, tak za treba 830 vcetne Dph bych byl jeden z nejlevnejsich?
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    ADAMIRA: ne, naprosta vanilka ze to jednodussi snad ani nejde
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    HARDCABB: to máš nějakou "spešl" konfiguraci?
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    HARDCABB: slušný
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    dukaz misto slibu ohledne vysoke poptavky: Tesla Y objednana v kvetnu, puvodni datum dodani srpen, nasledne update na: srpen/zari, dnesni update: rijen/listopad 🤡
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    hele ted je v nabidce dost modelu 3 s LFP a AMD - ex Taxi s najezdama od 210-320 k km , vsechno 2023 z holandu, kdyby nekdo chtel budou za dobrý love
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    jop souhlas dat 500 jako zaklad a zbytek vzit na 5let splatky s nulovým urokem. To je asi nejlepší cesta kterou bych se vydal já, protože 2 roky staré bazary se skoro nerentují kupovat, min u Tesly . Jinde to moc neplatí .. Kia, Hundayi, VW/Skoda je dost jina pisnička
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    PEPAZZ: je to tak, ojety Tesly bud nejsou, nebo jsou nesmyslne drahy. Pocitam ze s prichazejici inflaci a zvysujicima se cenama ropy pujde poptavka vejs a vejs. Je to jeden z hlavnich duvodu, proc jsem si Y objednal - vzdycky ji budu moct za raketu prodat.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    odložim si tady ohledne cen ojetych tesel .. nekdy fakt nechapu - M3 STD premium rv 2024 najezd 110tis km a chtej za ni 800k kč, kdyz nova pravda stadard je za 890tis kč .. uplnej ulet ty ceny ojetin ted. Doufam ze pres zimu pujdou ceny dolů, tohle se nedá. Levneji se daji sehnat jen refeshe s najezdem 190tis + jinak je vsechno kolem 600 s DPH , děs běs .
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOMBRIDER: tak předpokldáám že to bude také na "digitálním přístrojovém štítu" (via volant), nebo na dalších ovládacích prvcích vozu

Nenapadá mě nastavení o který by bez mobilu přišli (a dacia není tesla nemyslím si že mají tohle zapotřebí) ale je možný že se pletu.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ADAMIRA: No ale co to "další nastavení vozu"?
    Jako chápu, pro průměrného uživatele jakékoliv Dacie možnost dalších nastavení čehokoliv. Spíš bude budit hrůzu. Než potěšení, jako u jiných. Co se naopak rádi vrtají, a hrajou si s různýma funkcema.
    PEPAZZ
    PEPAZZ --- ---
    TOMBRIDER: na android se da koupit nokia emulator :)

ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    TOMBRIDER:

"Pokud zákazník svůj telefon nepřipojí, bude mu k dispozici systém Media Control s USB-C a ovládáním na volantu. Ten zobrazuje informace o médiích a telefonních hovorech na digitálním přístrojovém štítu."

Každopádně to mi přijde docela slušný řešení, protože zatím jakákoliv dacia kterou jsem viděl, klidně rok starý, má centrální displej na urovni tabletu z roku 2005 a upřímě řečeno si nemyslím, že u EV to bude jinak (za ty prachy).

Takže řešit to mobilem mi přijde hodně sympatický
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam