• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PAJAB4KBEATS4KIDS - i Vy můžete pomoci dětem ♫ ♫ ♫
    Ano, snažíme se získat co nejvíce peněz na dobrou věc. Nic víc, nic míň.

A tak pár lidí spojilo prvotní myšlenku, nadšení a dovoluje si Vám tímto představit projekt Beats4Kids.

Jedná se o seskupení několika dobrovolníků, kteří pod záštitou neziskové organizace Černobílý svět, působící na území Ostravska, ve svém volném čase získávají finanční prostředky. Našim plánem je jednou až dva krát do roka uskutečnit hudební akci, jejíž celý výtěžek ze vstupného, kas a prodeje drobných předmětů věnujeme Dětským ústavům a dětem v hmotné nouzi.

Na následujících odkazech se můžete seznámit s naší dosavadní historií, můžete zde najít aktuální info o připravované akci, či fotky a vyúčtování z akcí předešlých.

"Nechceme spasit svět ani upozorňovat nad hrůzou světa. Svět je jaký je a nad barvou brýlí, které si nasadíme, rozhodujeme jen my sami. Ale někdy můžeme lidem, kteří na ně prostě nemají, pomoci koupit brýle o odstín světlejší, než by sami doufali."

naše stránky
    rozbalit záhlaví
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: ale né neboj,-) Prostě ti o tom s Tamčou povykládáme... Je to docela velká zodpovědnost, však uvidíš .-)))
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: cim? neco nevim? :) to mi nedelej :) ja budu jak na trni :)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    DADOSHEKK: jdem jen pokecat,ale zatim se nic konkretniho řešit nemusí...
    Spíš jen idalni datum, misto atd. Ale kliďo přijď, chystám se "vystrašit" i Maria tak jak tebe naposledy :-DDD
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    DADOSHEKK: vsak se stav, vic hlav vic vi ;)
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    jj... moc pekne...)))

PAJAB4K:
    SMARIO: hele Vy si davate rande nebo se jde neco resit... tenhle weekend mam volno takze muzu...
    samozdrejmne jesli je zajem ze:)))
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: no snad budem jeste moc malo :D a NZ ;)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: okej tak se domluvíme i s Tamčou, ale myslím že nebude problem, jstl nebudete v 10 vecer už moc... :-))) DIKY
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: no ja tam budu, takze kdykoliv ;) staci rict :)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: No ja jsem v práci, mám totiž 2 práce a dojedu tam až kolem 10 vecer:( Jstl by to nevadillo ... ?
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: sobota? klid? nez se na plno rozjede Tamarina oslava, muzem to klidne probrat...
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: To viš, tolik práce a tak málo času... :-(((
    všichni s tim nějak poslední dobou valčíme... Když mě to přijde docela pozdě kutit to až v prosinci ale někdy není zbytí...
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: no a nebo ten mikulas - zni to dobre... skoda, ze se to nezaclo resit driv, pac Mikulas a Velikonoce by asi byly ideal ;)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    SMARIO: to neni špatný nápad žejo :-))) !!!
    BTW stopro bude v prosinci, chceme zachovat datum mikulášské Beats4Kids, ale dá se to stihnout obojí :-)
    Hlavně náš rozpočet musí být minimální, kže tohle je ideál :-) Bezva!!!
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    PAJAB4K: v zari toho bude vic nez jen ssd... ja budu slavit narozky a pokud plany vyjdou, tak to bude velke...

nejspis bych to udelal v rijnu - a jeden den to klidne muze byt... aspon se usetri na plakatech a vubec na vsem...
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    LIGHTBABY:
    DADLA: Diky :-)

SMARIO: No ono by to slo udelat i jako 2 kylby v jeden den, tak jste to kutili s DRAKEM zejo :)

BTW zari je SDD, tak nevim jstl je B4K vhodne delat v tuto dobu :(
    SMARIO
    SMARIO --- ---
    ono pokud budete mit zajem, tak muzem klidne jedno "pokracovani" udelat ve stounu... ;)
    DADLA
    DADLA --- ---
    moja jsem dojata az k slzam,taky jsem se snazila vam pomoct aspon s tim tbceckem a vis jak to dopadlo,kdykoliv me muzes o cokoliv pozadat a zase rada pommuzu.jsem strasne rada,ze se do toho tak angazujte,preju stesti pri dalsi akci:o)a kupu penizek pro deeeti....
    LIGHTBABY
    LIGHTBABY --- ---
    PAJAB4K: to je tak strašně pozitivní co děláš/děláte:) PARADA, SUPER!!!!! taky podpořím.
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    RAWENIEN: ta poslední fotka mi vzala dech :-))) Mam chut delat takovych akci aspoň TUNU !!! :-DDD
    RAWENIEN
    RAWENIEN --- ---
    Sikovni jste!:)
    PAJAB4K
    PAJAB4K --- ---
    Vyučtování Beats4Kids No. 2 STARTUJEME!!! Kochejte se :-) BTW SORRY, větší už to nešlo ,-)))

Daňový doklad za práci a materiál na novou šatnu

Opět daňový doklad za materiál

Takto to vyzeralo hej :-)

Doplňky IKEA

Dekorace - niceee :-)

A TO NEJLEPŠÍ NA KONEC!!! SPOKOJENÉ DĚTIČKY :-)*

VELIKÝ DÍK PATŘÍ VŠEM ZÚČASTNĚNÝM A TĚM, CO POMÁHALI :-)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam