• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    rozbalit záhlaví
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LESANKA: Z Kudy do sebe se v poslední fázi začalo stávat podivné smetiště (byť vy dvě jste k tomu samozřejmě nepřispěly :), takže nebyl důvod je dále udržovat... Člověk po sobě občas musí uklidit.

    Z Bodky mám radost :)
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    Ad "nedostatek otevřených konců"- tak byl pohrben taky Kudy do sebe a ze sebe ven na Mageu, co?! Dlouho jsem tam nebyla a ted koukam a audit nikde...mmch kto jste odtamtud znali ID BODKAA a nevite jeste ma ted cerstve mimco Jiricka (teda Jurka) :-)

    Ad cinkani - to je hezke, se to hodi k brisni tanecnici! Ja kdyz jsem frcela na techto tancich taky jsem si obcas navlekla kde co i mimo trenink. Stala jsem u plotny, varila a pritom krouzila boky abych lepe vyuzila cas a pekne nahozena k tomu cinkala :-))
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LESANKA: Mimochodem, já jsem z opačného tábora, jakmile na sobě nemám aspoň půl kila něčeho, co intezivně chrastí a cinká, zdá se mi, že je něco v nepořádku. Žena má cinkat, tak k tomu přistupuju já... Jen své mnohé šperky pravidelně čistím, když mě začnou tížit.

    Hodinky vnímám spíš jako artefakt, ničím mě neomezují. Času nic nevyčítám, i když by bylo pěkné mít ho "více", to jest umět každý den využít tak, aby nezbývala hluchá místa.
    Svět je zajímavý, poznání závratné, tvoření krásné...a stále tolik zbývá k objevení....
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LESANKA: Diskuse obvykle chcípne sama na nedostatek otevřených konců, z toho si nic nedělej.
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    No snad jsem tady nezabila diskuzi...tak alespon link na zajimavy rozhovor s Jar.Jagrem, kdyz je ted ta olympiada:
    http://hn.ihned.cz/c1-40474250-je-naivni-si-myslet-ze-to-mas-ve-svejch-rukach
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    NATASHA: diky za recenzi, takze jdu do toho! Uz se tesim!
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    STEPNI VLK: je to vsechno v rovine pocitu, logiku v tom nehledej, hodinky ve me vyvolavaji to co popisuji. Mobil je nutnost, jeho zdravotni ucinky si neidealizuji, snazim se je minimalizovat (nemit ho u ucha dlouho a hlavne kdyz se "vytaci cislo" ne, nenosit ho na tele - v kapse, ale v kabelce atd..) a kdyz uz ho mam kvuli telefonovani, proc nezabit dve mouchy jednou ranou a nezbavit se kvuli nemu dalsiho kramu navic (hodinek)?
    Taky ta nadvlada casu, pravda, zijeme v jeho podruci, proto nepotrebuji jeste symbol toho vystavovat na sve ruce, a podobne jako tady pise SNOP taky nesnesu na tele temer zadne sperky, ozdoby - kdyz tak jen na urcity kratsi cas, urcite polo/drahokamy nebo symbol kvuli specifickemu ucelu, proto v minulosti to ze kazdy "musel" mit hodinky jsem nesla hodne nelibe. Kdyz se na to podivam striktne logicky zrejme je mobil vetsi "technicacina" a tedy by mel byt "zlejsi", memu nitru napodiv tolik nevadi.
    Ale je pravda ze prirodni spolecnost ve ktere by se lide domlouvali telepaticky a jaky je cas by kazdy vedel intuitivne by se mi libila uplne nejvic ;-)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    SNOP: Rozumím, nicméně chtěl jsem toliko poukázat na fakt, že mi to evokovalo volbu mezi Skyllou a Charybdou..
    SNOP
    SNOP --- ---
    STEPNI_VLK: Osobne take nemuzu nosit hodinky, prsteny, nahrdelniky ci cokoli jineho, alespon ne prilis dlouho. Nevim, jestli je to blokaci energie ci cim, ale neni mi to proste prijemne.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    LESANKA: Jo, jasně, "zlé" hodinky blokují energii, zatímco "hodný" mobil pouze přijímá a vysílá nějaké ty vlny - "osvobození" par excellence, jen co je pravda..

    A symbol nadvlády času nad člověkem, to už mi hlava vůbec nebere. Když jsi tak "nadčasová", nač proboha potřebuješ odezírat čas z mobilu, resp. jaký je mezi tím rozdíl?
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LESANKA: To jsem pouštěla s přáteli na silvestra - byla to nejhezčí věc, kterou jsem kdy provozovala v onen přiblblý den. Vážně, je to moc hezké...a samotné vypouštění lucerny je docela zážitek.
    GRETKA
    GRETKA --- ---
    LESANKA: no v CR treba jo, ve Francii kde ziji, ne :I
    Jinak to je jeden z duvodu proc si chci koupit ty hodinky na retizku.
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    NATASHA: Patraci balon nevim, syn by ale chcel balony stesti (kupr. http://www.balonystesti.cz/ ) na oslavu svych narozenin, tak premyslim jestli zainvestovat...
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    GRETKA: Mozna ve specialnich pripadech to smysl ma, v nemocnicich ovsem vidavam nastenne hodiny na kazden salu, ordinaci, chodbe a taky presny cas videt na kazdem pocitaci ktere jsou uz ted zapnute snad uplne vsude, takze casto ani na ten mobil koukat neni treba.
    Me hodinky na ruce otravuji, rekla bych dokonce ze jsem z nich citila jakesi blokovani proudeni enegie z paze do dlani (uzavreny okruh) a taky symbol nadvlady casu nad clovekem (okov). Proto se tak tesim ze s dobou mobilu uz nejsou prakticky potreba, citim se bez nich lepe.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    SNOP: Ó. Díky. Občas se zarazím, když si uvědomím, že zvykově používám obraty, jejichž podstata mi uniká.
    SNOP
    SNOP --- ---
    Dnes jiz ne, za prvni valky spionili rozlozeni cizich linii...
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    A tu mám další téma. Viděl někdy někdo z vás pátrací balon? Jak ta věc vypadá a po čem pátrá? Wiki mlčí.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    STEPNI_VLK: Trefné :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ale to víš, že dá (viz mobily osázené diamanty a podobné šílenosti), ovšem kdo z ředitelů zeměkoule by odolal pokušení zdvojnásobit možný efekt. ;)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    Ostatně na mobilech se vůbec nedá tak pěkně předvést, jak velký ředitel zeměkoule kdo je - to, jak uznáte, je také zásadní nevýhoda :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam