• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NATASHARELATED - spříznění na cestě
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    LESANKA: :)


    LESANKA
    LESANKA --- ---
    KUATO: jeste ad ti mravenci: Aha, takze jde o jemnohmotne pusobeni, ja myslela jestli to treba nejak neolizuji nebo neocuraji tou svoji kyselinou mravenci ktera pak tomu doda riz ;-)

    _________________________________________


    Dcera si na dovolene ochocila motylka, sice pratelstvi vydrzelo pouze jeden den, ale zase cely ten den, letal za ni a sedal ji na nastrceny prst, kdykoliv. Docela husty. Motyly ma rada, nosi tricka s jejich motivy a tak....

    KUATO
    KUATO --- ---
    NATASHA: nemusi.
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KUATO: Musí sdílení radosti nutně přisluhovat lpění?
    KUATO
    KUATO --- ---
    mi prijde, ze tohle je v rozporu s rozvijenim nelpeni. i ty stavy tim musi byt poznamenane. jednou rukou se furt drzis hroudy hliny.
    SNOP
    SNOP --- ---
    :-)))) Podle ceho chces posuzovat? Podle cistoty nejlepsich stavu, nebo podle nebezpecnosti stavu nejnizsich?
    KUATO
    KUATO --- ---
    SNOP: proste pozitkar jak noha :o). tezko mi leze do hlavy, ze tento milec hedone ve vsech podobach je take nadseny bodhisatva. podeziram jej, ze to bodhisatvovstvi spociva v upraveni podminek ve svete tak, aby svet poskytoval maximum hedone a upraveni lidi, aby byli schopni maximum hedone bez predsudku a skrupuli prijmout ;o). a takto si soudruzi ja duchovni praxi nepredstavuju :o).
    SNOP
    SNOP --- ---
    KUATO: Myslim, ze ten level 3 to vystihuje :-)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KUATO, já myslím, že na revma.
    KUATO
    KUATO --- ---
    SNOP: no ano, myslime nejspis stejneho vytecnika. aha, ja myslel, ze je to lety proverena praxe, pac to mam spojene s povidanim, jak s kumpanama chodi po kopcich a huli. ale je mozne, ze je to experimentalni vylepsovani na level3 (level 1 je od prirody, level 2 je zakopavani na kopcich).

    LESANKA: nevim, co to s tim ma udelat. pamatuju si jen hlasku, ze "tajemstvi Ferdy Mravence bude brzy odhaleno"! :o))) zrejme to mraveniste ma svoje energeticke pole a zanecha to stopu v te trave a pak to nejak ovlivni stav toho zkoureneho. vim, ze se treba dava cista voda do vcelinu, aby nasakla vibrace vcel a pak se to pouziva k leceni. a s mravencama by to mohlo fungovat podobne. zene sveho casu jeden lecitel doporucoval nechat se stipat lesnima mravencema. uz se nepamatuju na co to bylo.
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    KUATO:to je zajimavy, a co tam s tim ti mravenci jako maji delat, nevis?
    Ja zase poznala cajomila ktery po vzoru starych cinskych mistru ukladal cajove listky vyssi kvality na noc pred pouzitim do cerstve rozkvetleho lotosu (na noc se zavrel), a ze pry ta "pridana hodnota" byla neodiskutovatelna.
    SNOP
    SNOP --- ---
    Zahrada, ve ktere se cesticky rozvetvuji?




    KUATO: BTW Pokud oba myslime stejneho znamenho, tak pokud vim, dela to tento rok poprve...
    KUATO
    KUATO --- ---
    LESANKA: jeden znamy takhe zakopava huleni. do mravenist :o). pry je to po par mesicich hodne znat. i kdyz my velmi-zridka-kuraci tuto "techniku" tak nevyuzijeme :o).
    LESANKA
    LESANKA --- ---
    Ahoj lidi, po case koukam co je noveho.
    Pekny kaktus Nat, kdyz jsme byli s muzem mladsi taky jsme podobne veci delali, spontanne ale taky v "Castenedovskem" obdobi - technika "nedelani" - vzit treba kuchynske nadobi naprochazku a tak...Nebo nosit sebou vodu na energeticky vyznamna mista, aby se pak vratila lepsi a pod.
    Ted sebou nase deti tahaji tolik kramu, od hracek, oblibenych kamenu, rostlinek, zviratek (dcerina hlemyzdi farma...) ze nam to jaksi staci prozivat skze ne.
    Chapu ovsem tuto zalibu. Zustali mi kameny ktere vlacim po kapsach, kdesi je zakopu v lese, aby si ode mne obcas odpocali, pak za mesic je prijdu vykopat, nebo je vlozim do ricky/potucku, aby taky meli dovolenou, maji to radi :-).
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KUATO: Podpořit a mít radost, že to je; kaktus šel prostě taky.
    KUATO
    KUATO --- ---
    NATASHA: dekuji. doufam, ze bude radne uvadena v pruzkumech!

    skupinu D jsem pridal po zkusenostech s ruznyma staryma strukturama (napr. muj tchan, ktery odmitl vzit sveho vnuka do lomu, kde sam cely zivot pracoval a ktery ho ma presne 150m od baraku, aby si tam mohl polozit a pohledat nejake pekne kaminky, pac "je to na hovno, akorat se to doma hromadi, misto toho by moh baj vyplet jahody"), nezastava to muj nazor, ja patrim do skupiny C :o). sam mam taky ne zcela typicke zaliby, tak nerypu do druhych ;o)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    KUATO: Já jsem tušila, že Ty si vymyslíš nějakou vlastní skupinu! Nějakou s podobným ponaučením. Dobrá, přidejme ji.
    KUATO
    KUATO --- ---
    NATASHA: upravil bych skupinu C. na "Nerozumim, ale delej si co chces." a pridal skupinu D. "Nataso ty vymyslis akorat vulvoviny! nemas nic lepsiho na robotu?!"
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    NATASHA: A je poctivé přiznat, že kategorie A. není příliš početná a baví mě si dobírat kategorii C. ;)
    NATASHA
    NATASHA --- ---
    GRETKA: S Amélií bych kamarádila.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam