• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FREETEKKDALMATIN CLUB - cerna/hneda x bila aneb puntik kam se podivam
    EDJA
    EDJA --- ---
    Zase nejake info o prdlopuntikovi. Byla jsem s irwim na prochazce min vikend a sli jsme po silnici kolem pole. Mezi silnici a polem byl docela hluboky prikop se spoustou krovi a stromu a pole bylo vys nez silnice. Irwi kolem hrozne cuchal, tak jsem si myslela, ze v tom krovi bude zajic. Nakonec vybehl na pole a s rozbehem skocil na jeden strom, co rostl v tom prikope. Samozrejme se propadl az na dno. Ze stromu ale se strasnym rachotem vyleteli 4 bazanti, tak si jednoho vybral a jeste za nim vyrazil. Bejt nekde nablizku myslivec, tak jsem asi bez psa.
    I kdyz je listopad, tak se bezne koupe v rece, vlastne se v ni koupe dokud nezamrzne. Fakt nechapu, ze mu neni zima, vzdyt nema poradnou srst jako treba ovcak.
    EDJA
    EDJA --- ---
    videla jsem zase nejaky puntiky po PRaze. Na miraku jeden straslive hubenej s hodne bilou hlavou a pak jeste u koh-i-noorky, ale ten vypadal krizene, ale zato tam bydli!!!
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    EDJA: tak to je docela husty teda!
    EDJA
    EDJA --- ---
    ja mam zas storku o mem blaznivem psovi. Skocil mi z okna rozpadleho baraku z 2m vysky do cihel, samozrejme hlavou. Uz jsem ho videla se zlomenym vazem. ale vstal, hlavu mel celou cernou od prachu, ktery tim skokem rozviril a drzel vysoko pacicku, ze ho boli.
    Do minuty!!! uz lital po vsech 4 a skakal pres pneumatiky. normalni magor. rozseknul si akorat bradu, dokonce si ani nevyrazil zub. jednu cihlu kebuli rozbil...
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    FREETEKK: no to doufám.:(
    ZNAJ
    ZNAJ --- ---
    tak ja pridam neco veselejsiho, mame druhou dalmatinku - indickou, ted uz ctyry mesice ji sou, fotky dodam, sem lina je davat na web, ale je uzasna
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    BARBARELLA: chjooo, to je mi moc lito:((( snad jeste zabojuje chlapak!
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    tak jsme dneska s endou prodělali mozkovou mrtvičku :/ zatim počkáme pár dní jestli se to nezlepší :/ jestli ne tak pude skákat s poníkama pony na obláčky :((
    MARQETHA
    MARQETHA --- ---
    JUNIOR: jo, to vypadá. já zas kdybych měla psa, kterej by se neurazil bydlením v boudě, tak taky beru hned..:))
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    JUNIOR: jako vypada fakt luxusne, kdybych mel barak a pozemek, tak beru hned..
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    Prodám luxusní psí boudu. Špičkově řemeslnicky zpracovaná. Nová, nepoužitá (tomu našemu se tam nechce). Zateplená, uvnitř omyvatelné lino, zvenku lazurované palubky - omyvatelná i zvenku. Dvě místnosti. Asfaltová strešní krytina. Bouda je postavena na paletě. Bouda připravena k převozu.

    Rozměry:
    121x83 výška uvnitř 62 cm. Velikost vchodu je 25x21 cm. Větší místnost má šířku 60cm, předsíň 51 cm
    I
    I
    I
    I
    EDJA
    EDJA --- ---
    FREETEKK: pojidani melounu a noseni klacku je super.
    Ale docela me prekvapuje, ze ma cervene oci, nasim dalmatinum vzdycky svitily zelene. Ze by to bylo tim, ze je ma modre a proto je videt az dovnitr oka? (ted si nemuzu vzpomenout jak se ta cast jmenuje :-()
    jinak fotku zajeciho pysku nemam, pac uz to ma zahojeny a neni to vubec videt. (aspon mame vzhledove normalniho psa :-))
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    tak jedna serka z vikendu :)



















    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    EDJA: zajeci pysk prej, to je vtipny :) zkus vyfotit..
    EDJA
    EDJA --- ---
    Tak Irwisek dostal novou prezdivku, kvuli svy rozseknuty brade se mu ted rika zajeci pysk, protoze to misto mu zruzovelo a vypada proto jak zajeci brada. nastesti se rychle zahojilo, jen asi bude mit uz naporad ruzovy prouzek na cerny brade.
    Vrsovicky puntik opet spatren asi pred tydnem a vcera jsem videla cerneho puntika na Vinohradech, byl taky hrozne hubenej, hodne tmavej, ale klusal vedle panika
    EDJA
    EDJA --- ---
    FREETEKK: ja vim, proto jsem tam dala smajlika
    to mas pravdu, mit stareho psa je smutny, protoze vidis, jak mu neni dobre a kdyz uz to je opravdu spatny, tak je i smutnej, vi, ze bude konec, to je nejhorsi
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    EDJA: ja vim, jsem si delal srandu..ja se vubec netesim az nase bibi bude stara..
    EDJA
    EDJA --- ---
    FREETEKK: prece jsme ho nemohli nechat si nacurat pod sebe, jeste by mel vyrazku, stejne by se musel zvednout, jinak by to pod nim neslo uklidit, takze to pro nej bylo mensi zlo, taky by mel prolezeniny a asi by se mu ucpavaly streva a tim padem by ho bolelo i brisko, kdyby se obcas neprotahl, nojo, stejny problemy jako stary lidi :-)
    FREETEKK
    FREETEKK --- ---
    EDJA: chudacek, tolik nemoci :(( a vy ho jeste trapite vencenim a stouchanim :)
    EDJA
    EDJA --- ---
    FREETEKK: je to je hezky, nas prvni puntik se dozil 12 let, do posledni chvile nemel problemy s chozenim, byl cilej (kdyz slo o prochazku), jenze mel kupu nemoci od epilepsie pres nemocny srdce az po rakovinu, na kterou umrel :-(.
    Pamatuju si, ze se mu ale nechtelo rano vstavat a jit se vyvencit, hrozne mrucel a museli jsme do nej stouchat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam