• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GREVERealitní hrůzy
    GREVE
    GREVE --- ---
    V současné době jsou zde elektrické přímotopy, ale funkční komíny vám napoví, že taková krbová kamna by sem sedla jak prdelka na nočníček (nezapomeňte, že k takovým kamnům vám dá nyní Béďa Trávníček notebook zdarma.!).

Černá v Pošumaví, Byt 2+1 v OV
    GREVE
    GREVE --- ---
    Exklusivně nájemní smlouva od majitele 2+kk,57m²,P10,Strašni

Což takhle pronajmout si byt 2+kk za 8 tisíc a to vše za pouhých 250000 vstupního poplatku? Není to skvělá nabídka? :-))
    JIRAN81
    JIRAN81 --- ---
    BE_RRY: naplni by melo byt vsechno od A do Z. Veskere behani po katastrech-kupky,zastavy,LVcka, preposilani veskerych smluv na email klientum pro kontultaci s pravnikem, zarizeni a obehani hypoteky, aby klient nemusel vubec do banky za to vsechno nalezi realitce provize. Napr. u nas prijde klient pouze na podpis rezervacnich smluv rovnou tu ma jednani s hypotekarem, ktery mu spocita hypo. Pak se dostavi podruhe na podpis smluv k hypotece a na podpis kupek.
    Jsou realitky, ktery donuti podepsat exkluzivky atd. pak po klientech chteji nesmyslne casky, tak se nedivim ze lidi na realitky nadavaj.
    BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    JIRAN81: jj, ja jsem si prave rikal, ze to bude makler od maklere.. jednani maklerky bylo silene a posleze jednani s magistrou, která měla na starosti veci ohledne smluv atd, bylo moc prijemny..

Taky by me zajimalo, co by melo byt spravne naplni realitni kancelare - prislo mi, ze my jsme obehavali vesere papiry, chceckovali katastr, overovali si skutecnosti u predsedy apod.. - rikal jsem si, nemeli by to za ty prachy (provizi) delat oni?!
    JIRAN81
    JIRAN81 --- ---
    jak vas tak posloucham, tak mate opravdu spatne zkusenosti. ja jsem realitni makler uz radu let a problemy, ktere tady pisete jsem nikdy nemel. je to opravdu kus od kusu a rozhodne bych nehazel vsechny do jednoho kose. netvrdim, ze tak cinite.
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    BE_RRY: Osobně mám zatím s realiťáky mizerné zkušenosti bez ohledu na agenturu. Jeden dorazil na místo o půl hodiny dříve, než jsme byli domluveni, a naštvaně mi volal, kde jako jsem. Nevím, odkud se tenhle druh lidí bere...
    BE_RRY
    BE_RRY --- ---
    Zdravim, nedavno jsme se dostali do kontaktu s realitni maklerkou, pani Springlovou z Vyber reality.. nebrat! neuveritelne pomateny clovek, co chodi nepripraveny a pozde na prohlidky a jeste si ke vsemu ze sve nemoznosti dela sama srandu. Prvne jsme se taky zasmali, ale co je moc, to je prilis. Nemate zkusenosti s touto realitkou? - asi dost zalezi makler od maklere.. tak by me zajimalo, jestli Vyber jako takovy ma sve sluzby ok.
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    NIKKY: Se uťukli o nulu, takovejch inzerátů je...
    Za dvasedm dobrý.
    NIKKY
    NIKKY --- ---
    No teda nevim..ale bezmala 28mega za byt v modernim paneláku na zličíně mi přijde trochu příliš..
    http://www.sreality.cz/byty/prodej/2+kk-praha-zlicin-1978455547
    FANAE
    FANAE --- ---
    GREVE: Je to opravdu strasny, ale priznam se, ze bych do toho ted mozna sla, protoze shanime kratkodobej najem, tak 2-6 mesicu a precejenom je to mozna za tu cenu lepsi nez nejaka usmudlana garsonka v Praze..
    GREVE
    GREVE --- ---
    Pronájem nových nízkoenegetických RD v uzavřené rezidenční lokalitě na Praze 10 za skvělé ceny

Tak tohle je opravdu děs! Neuvěřitelné, běhá mi z toho mráz po zádech..
    SEZI
    SEZI --- ---
    GREVE: povedene! :)
    GREVE
    GREVE --- ---
    http://reality.bazos.cz/inzerat/4138866/prodam-chlupu.php

Velmi povedené fotky. A spousta informací :-)
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    GREVE: no to samozrejme ne :) ale to mi prijde skoro jako preklep, protoze to musi byt jasny kazdymu, kdo prahu aspon trochu zna
    GREVE
    GREVE --- ---
    FRAKTALEK: Zdá se ti, že se byt nachází "v samém centru města"?
    FRAKTALEK
    FRAKTALEK --- ---
    GREVE: v cem presne je problem?
    GREVE
    GREVE --- ---
    Byt 4+1/L, DV, 90m2 v samém centru města - Praha, Chodov

Vypadá to, že pan Vystyd má vážný problém :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PAULMUADDIB: Uf - to vypadá jak lacinej penzion v RImini...

PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    http://reality.idnes.cz/?l=nemovitost-21075

občas si představuju, jak by se ty kuželky zhazovaly borací koulí :-)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    http://www.sreality.cz/domy-a-vily/prodej/moravany-1977804811

Asi se někdo přepsal v ceně a před tu trojku omylem napsal jedničku. Obyčejný dům, v okolí podle stejné šablony tucet dalších, pozemek ani ne tisíc metrů a ještě v nějaké díře za Brnem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam