• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .
    VASCO
    VASCO --- ---
    volejte na 604702770 ted budem jezdit nonstop a poctive jednani zarucene... brzy pribydou jiny kontakty na proverene taxikare z ujezdu a budejovicke...
    VASCO
    VASCO --- ---
    PITCHWIK: jediny seriozni a poctivi taxikari jsou bohuzel ty co znas - vesmes smelej vsichni a to z duvodu pac nas je moc... vetsina jezdi pro znami bo na staci ty co zacinaj jezdej na drat a snazej se nesmelit bohuzel je ale praxe presvetci o opaku...

vyresi to jedine reforma taxisluzby, sjednoceni vsech pctivych taxikaru do dvou az tri fer firem a zruseni tzv. smluvky a levnych taxi sluzeb viz. kuryr taxi a halo taxi...
    KINGFISHER
    KINGFISHER --- ---
    klubík o taxikách už byl, ale někam se poděl... nevadí... taxikem nejezdim, bo mám auto :D
    PITCHWIK
    PITCHWIK --- ---
    WERUSKA: pouze a jedině.... ,)

o zkušenostech s různejma "taxikářema", který se chovaj hůř jak naši politici, už sem chtěl přestat jezdit. Transport mě přesvědčil, že může fungovat i seriózní taxislužba
    Žádný taxametry, žádný dohady, jasně stanovená cena, příjemný svezení... můžu jen doporučit.
    Pozor, nejezděj přes den.... pouze od 20:00 do 6:00 !
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    SINEAD: jak pise VASCO
    CT maj ruzne sazby
    my je mame nasmlouvany ve firme, to jezdime na faktury (a pekne u toho remcaj, dost me to sere, pze a) ja s tim nic neduelam b) nemaj s nima jezdit, kdyz jim to vadi)
    ale beru si je obcas i kdyz jedu na sebe a v pohode..
    VASCO
    VASCO --- ---
    RETAL: to urcite neposkytne ale zkusit se to muze a ktomu vis kdo prijede a vis ze te nebude chtit ozolit . . .
    RETAL
    RETAL --- ---
    Proč si ukládáte číslo na jediného taxikáře? Myslíte, že vám poskytne stejnou službu ve kteroukoliv hodinu jako dispečink?

SINEAD: AFAIK při zavolání přes dispečink máš nižší taxu než při zastavení na ulici.
    TERRANCE
    TERRANCE --- ---
    VASCO: Super, ukladam. Diky.

Ja zase jednou chytnul na ulici Acka a stalo me to 150(Loretansky namesti - Dablice sotva polovicni cena) diky tomu, ze jsem mu dovolil vyzvednout nejakou jeho znamou....
    VASCO
    VASCO --- ---
    SINEAD: tak to profi taxi maj to sami, vuz do deseti min kamkoliv,...

a ceny se meni protoze se lisi sazby za nalozeli z ulice a pres dispecinky
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Já mám s účtenkama opačný zkušenosti - jezdím tak jednou dvakrát do měsíce v noci, většinou chytám na ulici a tak jeden z deseti taxametr nezapne a to se snažím dopředu dohodnout na ceně.. Mám i štěstí že mě ještě snad nikdy nějak podstatně neobrali..
    Jen jednou mě jeden trochu naschvál povozil, protože jsem nebyl schopnej přesně říct kudy má jet..
    Celkově si ale vůbec nemyslím, že by všichni kradli, obírali a pod. - jen si musí člověk dávat bacha na střelce z centra, co maj "smluvní" ceny 99 kč na km a pod..
    SINEAD
    SINEAD --- ---
    Ja jezdim s City taxi, jsou sice drazsi ale vuz pristavi v jakoukoliv denni i nocni dobu do 10 ti minut do lecjaky prdele:-)
    Historka k tematu: Typek co pro ne jezdi u nas(Jizak) me bral jednou na zavolani - 150Kč a podruhy jsem ho nahodou stopla - 200Kč uplne ta sama trasa...
    WERUSKA
    WERUSKA --- ---
    ja vyuzivam:

http://www.transportprague.cz/images/cenikvelky.jpg

sice jezdi jen pres noc, ale dobry akorat clovek musi mit trpelivost obcas se neni snadne ovolat
    DYNK
    DYNK --- ---
    ja jel dvakrat pres http://taxi4me.net/ a celkem ok.. 18Kc/km, ale je to podmineny objednavkou pres net.. maj i jednoduchou, datove nenarocnou aplikaci do mobilu
    ZBYNEK
    ZBYNEK --- ---
    ELESDY: Ani mne to nepřekvapuje... Jednou jsem jel z hospody a taxikář nezapnul taxaametr. Nechal jsem se odvézt domů a chtěl jsem po něm účtenku :) Tak jsem to uhádal na 150 ;-)
    WEE
    WEE --- ---
    VASCO: super, budu volat ;)) /100%
    MIHALL
    MIHALL --- ---
    Tak to je husty, šmelej jak můžou..
    MIHALL
    MIHALL --- ---
    JOOO... modry andel!!!! Posadka 26, alkoholik za volantem
    VASCO
    VASCO --- ---
    ELESDY: joo speed cars ty to jezdej asi nejlip a taky nejvic . . .
    VASCO
    VASCO --- ---
    ZBYNEK: andele jsou docela dobry akorat obcas maj spatny dojezdy ale to je hlavne pres den...
    VASCO
    VASCO --- ---
    WEE: beru na vedomi a na 80% budu pristavenej...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam