• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    NYEMI: vsichni byli slusni...
    jeli sme pokazdy v pul paty rano.. jinak rozdil 60kc mi pride opravdu velkej na naky cekacky a tak.. navic pri uplne prazdny praze.. je to cca 8 km... takze 260 odpovida... priste az mi zas nakej taxikář řekne přes 300 volám policajty..:)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    HIMLHERGOT: 260 za narodni-barrandov neni tak strasny, ale to jen odhaduju. Dalsi vec je, ze ten za 325 s tebou mohl stat delsi dobu nekde v kolone, nezapomen, ze stani na miste se pocita za 8 kourun za minutu. Nekdy si to premerim.

Ale jinak se cim dal casteji se setkavam s tim, za taxikari jsou opravdu smutni lide, hrubi a sidici. Rikaji mi to zakaznici, a vidim to i sama. Pritom to neni spatna prace, bohuzel povest si udelali sami drockari.
    HIMLHERGOT
    HIMLHERGOT --- ---
    cesta Narodni třída - Barrandov ... z toho samýho místa na to samé místo..
    poslední dobou velmi často opakovaná...
    1. ráno 263,-
    2. ráno 328,-
    3. ráno 285,-

Všichni s nástupkou 40 a 28kč za kilometr.... docela zajimavej test na poctivost...
    Jinak normalne za 150 s kámošem..:)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    REQUO: Jo, uz jo... asi jsem skutecne paranoidni.
    REQUO
    REQUO --- ---
    NYEMI: ja to teda nechci obhajovat, ale ta argumentace mi prijde nejaka divna. Na tom webu se nikde mobil nezobrazuje a ani neni mozne zjistit, jakemu mobilu ta ktera spz patri - to je preci princip te sluzby a po pravde receno, domnivam se, ze je jedno, jestli mobil poskytnes soukrome nebo pravnicke osobe. Nevsiml sjem si, ze by kdokoli v jakekoli firme si delal nejake problemy s tim se kouknout na soukrome informace prihlasenych / registrovanych lidi primo do databaze. Jaky je rozdil v tom, jestli pri prihlaseni na tenhle web das mobil, nebo pri registraci das login? vzdy jakykoli eshop, jakkykoli shop s mobil hrama, tapetama atd chce mobil vetsinou taky. Jakekoli premium platby ci sms souteze si ukladaji tve mobilni cislo atd.

Ja v tom tedy nejak problem nevidim, ale to uz se diskusi dostavame jinam. :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    REQUO: Protoze spz sice kazdy vidi (ja ji mam koneckoncu na svy fotce taky), ale cislo na tvuj mobil je podle mne vec hodne osobni.
    A cela ta vec mi prijde moc rozjuchana na to, abych nejaky soukromy osobe, ktera tu sluzbu poskytuje, sverila osobni veci.
    REQUO
    REQUO --- ---
    LOPIK: tak na tech 9 korunach stejne nevydelas, z toho pro provozovatele jde cca 3 Kc (zbytek sezerou operatori), koruna +- je za potvrzeni, ze zprava byla prijata no a dalsi koruna se zaplati za poslani zpravy prijemci, takze z toho zbyde koruna a na tom se jmeni skutecne nevydela. :)

Nicmene zpravy se vcelku posilaji, byt tedy skoro porad soukrome. Je to vlastne obdoba motomail.cz - co propaguje pro zmenu evropa2.
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    REQUO: Celkem dobrý nápad jak vydělat ne těch SMS, ale posílat je nebo se nedejbože registrovat je kokotina na n-tou ;) Ale co.. kdo chce kam, pomozme mu tam..
    REQUO
    REQUO --- ---
    NYEMI: proc? Jaky je rozdil mezi tim, kdyz nekam napisu SPZ na forum, nebo na ten web? Vzdyt tam nikde neni komu ta SPZ patri. Koneckoncu - kdyby SPZ nemeli byt identifikacni znazky, tak k cemu by byly? tramvaje a autobusy maji take cisla, policjati take maji sluzebni cisla atd. Ja v tom nejak nevidim problem. :)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    REQUO: Je to sice zajimavy, ale tak neuveritelne brutalni zasah do soukromi, az z toho jde hruza. Mozna jsem paranoidni, ale je to jako stoupnout si nahej na vaclavak a kricet svy nacionale.
    REQUO
    REQUO --- ---
    sice trochu bokem, ale par reakci na nektere SPZ taxiku se uz objevilo na webu s spzetkama... zatim jich je tam malo, ale uz jsem diky tomu s jednim taxikem nejel. :) http://www.tvojespz.cz Akorat teda si myslim, ze i kdyz to dorazi te spzetce na mobil (anonymne), ze tem taxikarum je to stejne fuk. :(
    VASCO
    VASCO --- ---
    jo detcka presel presel... a zatim to vicemenje jde.... tak volat volat... poradove cislo 087....
    MATES_
    MATES_ --- ---
    VASCO: Přešel jsi pod dispečink?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    VASCO: To je varovani, nebo reklama?

(tohle je reklama - vedle ty sexy rostenky stoji takova prumerna baba v brejlich :)
    VASCO
    VASCO --- ---
    kuryr taxi 241 090 090 - - - - -
    MINOS
    MINOS --- ---
    SEALSKEJ: AAA, RadioCab, Modry Andel + kdokoliv kdo splnuje podminky vyhlasky.
    VASCO
    VASCO --- ---
    do 5km za 100, do 10 za 200 a dale za 20 km
    MATES_
    MATES_ --- ---
    VASCO: Za kolik jezdíš? :)
    VASCO
    VASCO --- ---
    zase v provozu na ulici kontakt 773606526
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jedna vec jsou zkouzky na zlutej papir o taxikareni, ale ty by zvladl i zcela retardovany jedinec. Jak to chodi u dispecinku nevim.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam