• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    VASCOtaxikarstvi & taxisluzby - jezdite taxikem? - kontakty - za kolik, s kym, od kud kam, rady * tipy * varovani . . .
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    Prosimvás jak je to se soczdrav pojištěním, pokud jsem zaměstnanej na HPP, ale nepozastavil jsem živnost a chci jezdit, ale budu to mít jako vedlejší zdroj příjmu? Dík
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    MATES_: Smluvka u Spiritky.
    MATES_
    MATES_ --- ---
    DRACONICUS: Jakou smlouvu?
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    DRACONICUS: Takže se nic nezměnilo a poměr taxikářů s IQ 35 je stále stejnej
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    ACCROCHE: Co jsem koukal, tak když už jsem měl po 40-ti minutách vše odpovězené, tak jeden spoluúčastník odpovídal teprave patnáctou z místopisu a neměl ještě ani jednu z právních. Takových tam bylo povícero. Někteří se tvářili, že viděli atlas poprvé...
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    DRACONICUS: Tsikrávo. 4 z 20 :D chápu to u zkoušky z mikroekonomie, ale místopis?
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    NYEMI: Mapa stále je. Z dvaceti uchazečů nás splnilo čtyři, zbytek vylít. Dost na místopis...
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    já jdu podnikat nelegálně :) mam svojí práci se služebákem a tak si budu jezdit párkrát do týdne zajezdit UberPop abych nevyšel ze cviku. Pro zábavu. A nějakou kačku extra. Přecejen mi ty lidi začali chybět.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    DRACONICUS: Sentiment nikoho nezajima, nas zajima, jesti jeste porad davaji k testu mapu prahy.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Mám splněno, teď jen podepsat smlouvu a můžu začít jezdit. Děkuji za rady a odkazy. :)
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    NYEMI: Mám to uplně stejný. Po HPP v TT to ze začátku ještě šlo, ale měl jsem vůči Brnu hroznou zášť. Tenkrát se na tom dalo ale pouze vydělat. Uber je super, ale ctím ty dročkařský zásady, takže jedině Black, stejný podmínky, profi řidič, zkoušky, daně atd. Jestli se vzchopim a bude se mi chtít někdy jezdit tak jedině tady a ofiko
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ACCROCHE: /signed
    TT slo do haje kratce po tom, co jsem odesla - otocili k beznymu konceptu pronajmu aut tusim a neslysela jsem na to chvalu. U Uberu si nedelam iluze, ze je ty prace dost. Zase chci zacit jezdit, ale jako kdysi - na vlastni zivnost, jen jednou za cas si vyjet, projet se Prahou, odvyzt par veselejch lidi... Takovej konicek, ne uplne vydelavani penez, no.
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    Já jsem to po svojí několikaletý štaci Tick Tack - UberBlack - TickTack pověsil na hřebík. Slovy zkušenějších: Už to neni co bejvalo.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    ACCROCHE: Otazky z mistopisu uz mam stazene a procvicuji s atlasem v ruce. :) Nektere "zkratky" na okraji Prahy stale nedavam.
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    ACCROCHE: Diky, ptal jsem se i Nyemi a ta rikala prakticky to same. :) Taxametr se mne (nastesti) netyka, budu delat hotel/kongres smluvku. Prahu jakz takz znam, ale su blby na jmena. Jestli je stale k disposici atlas, tak bych mel byt bez vetsich potizi.
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    ACCROCHE: V místopisu bývají většinou celkem dobře známá místa v Praze, ambasády, letiště apod. Rozhodně nečekej že tě hned zkraje zaříznou nejkratší vzdáleností z Letiště do ulice Lipí :)
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    DRACONICUS: je dobrý si trošku pročíst živnostenský zákon. Pokud znáš Prahu, nemáš problém. Pokud ne, ale dával si v zeměpise pozor, tak u zkoušek máš k dispozici atlas o určitém měřítku, takže otázky na vzdálenost z A do B si "odprstíčkuješ" ;) Zkoušky z TXM podle typu. Semitron má na youtube docela dobré návody (stránka Iveka ČR nebo tak něco)
    Neni to zrovna včera, kdy jsem zkoušky dělal, ale od té doby se toho moc nezměnilo, a možná jsou o něco přísnější, ale musim říci, že i cvičená opice by je udělala :)
    DRACONICUS
    DRACONICUS --- ---
    Zdravím. Čekají mne teď zkoušky z místopisu a tak bych se chtěl zeptat zda někdo zkoušky v nedávné době dělal a byl by ochotný se podělit o info z průběhu a na co si dát pozor. Ať se nachystám, neb na tem visí má budoucí práce. Děkuji předem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam