• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DAWIDOS: no, tak při pohledu na to děvče se mi otvírala kudla v kapse a svíraly pěsti. Tohle někdo na mě zkusit, tak ho vyhodím zavřenýma dveřma a ještě mu je dám k náhradě.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    LOOKBETTERNAKED: no.... psychopatická kuchařka je na dovolené a protože jde v dubnu do důchodu, už si asi ty bolavý zádíčka užije.

    Provozní je na dovolené, takže dělám záskoka. Zaměstnanci ze mě mají trochu srandu, ale tak nějak v dobrým.

    Nejvyšší mě kontroluje telefonem a na mé fluchtrování reaguje stylem Umíš latinsky, tak zvládneš vystavit zálohovou fakturu nebo Teď provedeš průzkum bojem.

    Právě jsem zjistila, že se tu vaří z něčeho, co vůbec nemá skladovou kartu. Když jsem pátrala, co to je doprdele čínská směs a kde se to tu vzalo, kuchařka mi začala ochotně vysvětlovat, že to asi provozní dala na jednu kartu s něčím, co mělo stejnou nákupní cenu. Takže to možná bude vedené jako mražený hrášek (což by ještě bylo aspoň v jedné skupině potravin), nebo jako košťata. Kdo ví.

    To předražený kafe je normální nescafe.

    Kuchařka dělala čínu a nasypala do ní celý koriandr. Nic proti ničemu, ale když se to rozkousne, tak je to teda dost hustá exploze chuti.

    Jo, a vypadá to, že na místo provozního byl zlanařen šéfkuchař z Marriottu nebo Clarionu nebo něčeho tohoto typu. Vypadá, jako že si najde vlastní zadek i bez mapy, což by pro začátek byl dost výrazný pokrok.

    Včera jsem pracovala od půl sedmé ráno asi do deseti.

    Jednou někoho zabiju za blbý otázky typu A proč mám mejt tu lednici. Protože to řikám, pyčo. A sere mě brigádník, i když ani nevím, proč.

    Zapsala jsem nás na hospodyvolikarla.cz a asi zítra dám na nástěnku plakátek. Třeba toho přidrzlého recepčního jebne.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    ALONSY: Blafala o tom že měla (rozuměj pronájem vesnické diskotéky spolu s dalšíma pěti lidma jimž dělala bílého koně) hospodu od 18ti...... O jakymkoliv provozu vlastě čehokoliv věděla naprostý kulový... :))
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ALONSY: Nene, Blowjob is better than no job měla majitelka restaurace U Rytíře v Liberci.
    IF_
    IF_ --- ---
    ALONSY: To jsem si nevsimla:) Ale kuriozni bylo,jak tam meli porad narvano.
    ALONSY
    ALONSY --- ---
    IF_: Přes dvacet jí nebylo, myslím, že tam věk i říkala.
    Rozhodně to je jeden z nejhroznějších dílů, fakt to nechápu (je to ten, co má majitelka na tričku blowjob better than no job?)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam