• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    PAN_SPRCHA: Wiki praví:
    Vegeta byla vytvořena v roce 1958 v laboratořích společnosti Podravka týmem profesorky Zlaty Bartl, pocházející z bosenského Sarajeva. Výrobek byl uveden na trh v Jugoslávii v roce 1959 pod názvem „Vegeta 40“ a záhy se stal velmi populárním.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KATJUSHKA: na to ani nemusí člověk jezdit někam do Jeseníků stačí zajet do Říčan http://www.restaurace-cajovna.cz/index.html dal jsem si tam noky s hříbkovou omáčkou a táhla z toho vegeta na sto honů. Což fakt nechápu, protože noky byly domácí(ty sekaný válečky), smetana pravá, hříbky nějaký sušený....a celý to přerazili vegetou. Žena si dávala špagety s něčim a špenátem a to samý...ve špenátu vegety, že vůbec nebyl cítit špenát.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    KOCHANSKA_CH: snad Podravku, ne?
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Pamatuju si z dětství, jak ženy v naší rodině chtěly po tetě Zdeně, aby jim z Jugoslávie přivezla hlavně tu Vegetu! :-))
    KATJUSHKA
    KATJUSHKA --- ---
    GENTIANA: Tak to je na zabiti..kdyz ja to bez ty podravky nedochutim:-)
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    ALONSY: jop klasickej oukrop je nejvic, a kdyz nemam sadlo dam maslo :). Jenom me to bavi vic s oprazenou houskou na masle. A vubec vylejt vodu od varenejch brambor je desna skoda.
    Mozna je to prasarna ale cesnek rozkňahňám i s majorankou.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    TOOMIX: recept na česnečku bez vývaru by mě zajímal.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    TOOMIX: zrovna do cesnecky vyvar jo.a nejlip uzenej
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Viz GENTIANA: "Jo, hlásila se o místo provozní, ale upřímně řečeno, nedokážu si představit, jak by tady něco uřídila." Tj. to místo bude volné taky, a to zjevně dosud, jinak bychom byli už informováni.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GIANT: kuchařka od Gentiany i spousta lidí na netu a v mém okolí je bohužel příkladem tech bezhlavých
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    do bramboračky nebo česnečky jakejkoliv vývar fakt ne, jsou daleko lepší způsoby, jak ten vývar spotřebovat
    TAPINA
    TAPINA --- ---
    BRUKEV: Ale tak ono to chuť zvýrazní a zlepší, to zase jo. A když je to vývar domácí a ne Maggi z kostky, tak nic proti. Jenom v tom veřejném stravování to není tak úplně košér, nacpat v zákulisí živočišný produkt do bezmasého jídla.
    GIANT
    GIANT --- ---
    nj tak ale chce to pouzivat to co cloveku roste na krku. rovnou na zacatku rika, ze to neni bezna bramboracka, tak snad kazdymu kretenovi dojde, ze to nebu lejt i do ty "zeleninovy"
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tohle mi hezky nahrálo.
    Já totiž už delší dobu přemýšlím, proč ku*va má tolik lidí potřebu do všech jídel valit vývary??? Ano, pod maso klidně, do guláše taky, i ten zeleninový má svůj smysl, ale proč všude? I na místních klubech o jídle se pár let zpět po odvysílání prvních pořadů s Pohlem najednou vyrojilo plno domácích odborníků, kteří razili jedině oliváč, jedině vývary do jídla, jedině bez kečupu,...

    Takže poté, co je volné dostupné tohle video http://www.youtube.com/watch?v=yspJxPYRylk, kdy i božský Zdenda přece dává do bramboračky vývar, se nedivím, že ho všude cpe každý druhý.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Peklo na talíři: Čerstvé maso - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 799741)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/799741-peklo-na-taliri-cerstve-maso
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    Bramboracka z kureciho vyvaru je vrchol :)
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    CLUBEER: i kdyz v tomhle hotelu nuda nebude asi nikde
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    ZUZKAOU: kdyby to nebylo tak daleko tak bych hned posilal Cv. ale recepce je nuda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam