• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    GIANT
    GIANT --- ---
    tak v USA jsem nebyl, ale nektery mi tvrdili, ze nedat tam dysko znamena koledovat si skoro vo presdrzku, protoze bez toho si pingl nic nevydela. teda pokud se to nezmenilo za poslednich 10 15 let.
    PASTEL
    PASTEL --- ---
    V USA prej (info z doslechu) když nenecháš tuzér, tak se tě okamžitě ptají, co nebylo v pořádku.
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    DOCKINEZ: Myslim ze spropitne neni jediny zpusob jak vyjadrit spokojenost. Vcera jsme si s kamosem nechali po obede zavolat kuchare abychom mu podekovali a dali konstruktivni kritiku (domaci nudle do vyvaru misto rozvarenych spaget) a ten z toho byl tak vyjevenej, ze se nezmohl na slovo. Asi cekal, ze mu budem nadavat nebo proste na neco takovyho neni zvyklej. Pritom v cizine jsem bezne zazival, ze kuchar se sel projit po restauraci, s hostem si podal ruku (i proto, ze ji mel cistou!), zeptal se jak mu chutna a podobne. Ale ona se ta kultura snad casem objevi i u nas.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Spropitné? Češi ho dají, i když jsou nespokojení. Restauratéři pak tápou | Dobrá chuť | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/spropitne-host-dat-nemusi-ale-at-rekne-co-je-spatne-fw3-/dobra-chut.aspx?c=A130405_154028_dobra-chut_mc
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Uff tak tohle je velka jizda...

    Peklo na talíři: Proč kuchaři neumí vařit
    Peklo na talíři: Proč kuchaři neumí vařit - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 805857)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/805857-peklo-na-taliri-proc-kuchari-neumi-varit
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    Poláci si dávají panáka špiritusu a hned po něm panáka sirupu. Pak nemusíš zajídat.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    GENTIANA: Slušnej člověk si ho ředí. Doporučuje se kupříkladu homeopatická kapka jahodového sirupu.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ZOIDBERG: řiká doktor zoidberg...seems legit:)
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: To je přehnané, musí být dobře vychlazený a je třeba zajídat každého panáka.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    ZOIDBERG: Ale kvalitní, účinný a přejdou po něm všechny běžné starosti, neb jeden bude zaměstnán řešením rozpuštěných zubů a spálené huby:D
    ZOIDBERG
    ZOIDBERG --- ---
    GENTIANA: Lékařský líh je sakra drahý...
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    (Pokud by to někomu nedošlo, tak doma si klidně z čehokoli ometu prach, pavučiny a plíseň a sežeru to, ale v putyce se to jaksi dělat nedá, i když jde o věci, na kterých se nemá zas tak moc co zkazit...)

    Koukla jsem na internety, kolik tyhle srandy tak můžou stát. Tohle není na Kahlúu, to je na lékařský líh.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    TOMBRIDER: dvě sedmičky.

    Pak jsem se zamyslela a šla do hlavního skladu chlastu, kde jsou rozličné podivné tlamolepy a našla jsem další Monin, litrák limetového, litrák Rosa's, obojí prošlé, a nějaké tlamolepy a likéry. Na Cointreau se asi nemá co zkazit, ale takové ty smetanové břečky datum spotřeby mají a všecky, které jsem vytáhla, jsou dávno po smrti.

    Takže to je potěšení pro mnoho košťat.

    Dělám kvartální statistiku pro ČSÚ. Nevím, proč a jak došla paní předešlá k tomu, že v lednu jsme tu měli odbydlených 27 člověkonocí, a že jí nějak nevadilo, že příjezdů má 274 - opravdu nejsme hodinový hotel. Asi si otevřu tu Kahlúu.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    GENTIANA: Jestli je to 0,7 tak to potěškoště....Jinak jako řádný alkoholik mám doma set Monin sirupů na různé koktejly...a mám je tůze rád....! :) Pokud nechytnou plíseň tak se dají pít i po datumu spotřeby v klidu.....
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    Nevím, kolik tak může stát flaška drahého sirupu Monin, který se dává do koktejlů. Asi víc, než Jupí s jahodovou příchutí. Hádejte, jakou piju vodu se sirupem.

    Dnes jsem na sebe pyšná, udala jsem dvě palety prázdných flašek ze sbírky obalů sahající nejméně do roku 2008, jak ověřeno kontrolou data spotřeby na lahvi od kofoly. Na paletu se vejde 32 beden, do bedny 24 lahví, bedna je za 50, láhev za 3, kolik korun nám tu milé děti zbůhdarma leželo, protože někdo byl línej to nacpat dodavateli?

    Když už jsem cosi šušnila ve skladu nealka, zazdálo se mi, že ten Monin vypadá jaksi... no, etikety zažloutlé. Spotřebujte do 04/2011. Podle různých příruček pro začínající barmany y vytištěných návodů z internetů, které jsem osobně povyhazovala, usuzuju, že někdo měl barmanské ambice, nechal si nakoupit hromadu divných ingrediencí (nad skladem chlastu se budu muset hluboce zamyslet, mám strach, že to bude podobný krchůvek jako vinný sklep) a tím to skončilo.

    Při objednávce jsem se uklikla a místo hermelínu normál, karton 24 ks, jsem objednala hermoš nakládaný. Nu što, tady se to prožere, usoudila jsem, strčila to na hromadu sýrů s povelem Uskladnit... O týden později M. hlásil výbuch ve skladě suchých potravin. Na dotaz To nevíte, že sýr patří do lednice, se mu dostalo odpovědí typu To né já, to Gentiana, takže pohnal celý kurník šůrovat, komentovav to nereprodukovatelně, ale ve smyslu To máte za to, že nevíte, že sýr patří do lednice.

    Včera odjížděli takoví manželé neurčitého věku mezi 25 a 75 lety a donesli nám flašku za to, jak to tu bylo skvělý.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MAR_TINA: no ale to ti nezaruci, ze na dne neco neni, ze jo...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    VANEK: no tak čvachtá, budu si představovat, že je to jenom ten kus co jsem nedopil

    MAR_TINA: To bych se zrovna nebál, Babica všechno utopí v chemikáliích natolik, že tam žádná kultura nemůže vzniknout.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    MAR_TINA: Já bych to tou poruchou klidně nazval :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    Jeste ze jsme presli na cerstvy domaci. Tohle bylo fakt na savli.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam