• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Naštvaní jedlíci zabili slavného japonského šéfkuchaře - Deník.cz
    http://www.denik.cz/ze_sveta/nastvani-jedlici-zabili-v-nemecku-slavneho-japonskeho-sefkuchare-20130517.html
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    87HIGHFLYER: četla jsem to "restaurace skládá seperát" a nebylo mi to moc divné.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Pohlreich se vrátil do brněnské Bohémy. Restaurace skládá reparát - iDNES.cz
    http://brno.idnes.cz/pohlreich-znovu-natacel-v-restaruaci-bohema-v-brne-fwk-/brno-zpravy.aspx?c=A130510_195651_brno-zpravy_taz
    KUNHUTA
    KUNHUTA --- ---
    TOOMIX: dost mě uklidňuje, že je to naše prso, naše zeleninka a náš talíř :D
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Šéf mu to nandal (od cca 27:30)
    Ano šéfe 3x00 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=n164IfWqN6I


    a on se vyskytuje v ChefParade
    Kuře a skvělá hořčičná omáčka aneb vaříme se školou vaření Chefparade - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=c-bVbZTr_KY
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Slovo babička je dnes hlavně marketingový tahák, tvrdí Pohlreich - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/pohlreich-novy-porad-0r9-/hobby-domov.aspx?c=A130430_051715_hobby-domov_bma
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Ask the Butcher (2013) (TV Series)

    http://www.askthebutcher.com/

    http://www.lifestylefood.com.au/shows/ask-the-butcher/

    Anthony Puharich knows meat. He should. He's the butcher that stands between Australia's best producers and chefs, whether at his meat boutique Victor Churchill or supplying Australia's best restaurants. Join him on a culinary journey from farm gate to the dinner plate, and learn how to make the most of your meat.

    When Anthony was a young boy, he spent countless hours with his father, Vic, one of Australia’s leading butchers – learning how to work with, cook and respect all varieties of meat. 20-years later, Anthony, along with his father have grown Vic’s Premium Quality Meats from a retail shop in Sydney, to an international meat wholesaler.

    Ask the Butcher will take you behind the farm gate, in to the deep freezer and on to the hot grill, to learn anything you could possibly want to know about meat.

    Each week, Anthony and his team will explain individual cuts of meats and take you through the ageing process at his famous – and one of the world’s coolest – butchers shops, Victor Churchill. Beef, lamb, pork, cured meats, poultry and game will all be on the menu.

    Anthony will visit the kitchens of some of Australia’s top chefs including Matt Moran, Shannon Bennett, Peter Gilmore, Kylie Kwong and Neil Perry. As well as explore cooking at home and how best to utilise the meats readily available at your local butchers.

    No steak will be left unturned as Anthony educates and entertains with his laid-back, rock and roll approach to all things carnivorous.

    http://uloz.to/xRgpPZjS/ask-the-butcher-s01e01-beef-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xJUKdJqP/ask-the-butcher-s01e02-lamb-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xAAt7ETd/ask-the-butcher-s01e03-pork-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xM4m6Ktg/ask-the-butcher-s01e04-poultry-and-game-hdtv-xvid-avi
    http://uloz.to/xUrU9Mu2/ask-the-butcher-s01e05-lean-meats-hdtv-xvid-avi
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CAPTAIN_TACUD: za zavádějící informace bych považoval údaje z posledního Pekla na talíři ;) Pití s názvem jahůdka obsahující 0,5% jahody...párky s telecím masem obsahující 2% telecího atd...

    Peklo na talíři: Další blbosti na obalech - Pořad: Peklo na talíři, Video na Stream.cz (ID: 808958)
    http://www.stream.cz/peklonataliri/808958-peklo-na-taliri-dalsi-blbosti-na-obalech
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    TOOMIX: to jsem na to zvědavej :))) ještě pořád je dost širokej pojem "zavádějící informace"
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pokuty za nekvalitní potraviny se zvýší. Zlepší se i jejich značení - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/vlada-meni-pravidla-pro-kontrolu-potravin-fjp-/ekonomika.aspx?c=A130424_114229_ekonomika_kop
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    EVILMIND: teh microwave guru :)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ten proste nema chybu vubec :-)

    Nejhorší televizní kuchař všech dob! | prochlapa.cz
    http://www.prochlapa.cz/nejhorsi-televizni-kuchar-vsech-dob.html
    VANEK
    VANEK --- ---
    Tak zas něco oficiálně k tématu (aneb když to porovnám, tak radši jednohubky od Gantiany, než tunhle několikrát vyvařenou kostku):
    Zdeněk Pohlreich: Co by pomohlo? Kdyby půlka hospod zkrachovala - Vitalia.cz
    http://www.vitalia.cz/clanky/zdenek-pohlreich-co-by-pomohlo-kdyby-pulka-hospod-zkrachovala/
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    CLUBEER: musím se pochlubit, už jsou čísla za první kvartál a vyrobila jsem sice mírný, ale ne zcela zanedbatelný čistý zisk, a to byla zimní sezona dost na pyču. (On mě okamžitě někdo setře, že kdybych byla co k čemu, byl by ten zisk pětkrát vyšší, ale to je fuk.) Po zhruba roce a půl, kdy to tady oscilovalo okolo nuly, to shledávám docela pozitivním. Nebudu se tahat za triko, že to je pouze a jedině mou genialitou, ale stejně to potěšilo.

    Kuchařka vyrazila na zájezd. Nechť jí je přáno, akorát to jaksi nenahlásila, natož aby jí to někdo povolil, vypsal jí dovolenku nebo tak něco, pouze o tom plkala v kuchyni. Její jediné štěstí je, že až se vrátí, já budu na dovolené, a že provozák se k tomu staví tak, že jako jo, bude to voser, neb tu bude dost lidí, ale nějak se to zvládne, a aspoň bude mít vybraný náhradní volno a nebude pyčovat. Nakážu mu, aby ji pořádně seřval a aby o tom všichni věděli, protože to by za týden absencí mohl přijít kdokoli jinej s tím, že ale Votýpkový se to povolilo zpětně. Ano, měla jsem iluze, že s lidma se dá rozumně domluvit, že všicni jsou vlastně slušní a příčetní a civilizovaní, ale evidentně nejsou.

    Onehdy tu byl na víkend jakýsi inžinýr a když odjížděl, byl úplně naměkko, že tak dobře se už hodně dlouho neměl, a donesl mi jako poděkování flašku. (Furt má někdo pocit, že to tady vedu od desíti k pěti?)

    Mám teď trochu víc času, takře probírám papíry.Dneska jsem vyházela asi pět kilo korespondence někdy z let 2000 - 2005. Vesměs samé vzrušující kousky jako Potvrzujeme vaši objednávku. Kupodivu mezi tím nebyly zaseté nějaké důležité dokumenty, jak zde je tak trochu zvykem. Ještě mě čeká asi 50 šanonů, takže jsem stále v naději, že najdu přesvědčivé důkazy o tom, kdo doopravdy zavraždil Kennedyho nebo evangelium podle Marie Magdaleny, vložené do ceníku řeznictví platného do 31. 3. 2002.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    RESTINPEACE: Když je tu nezaměstnanost 37%, ale uchazeč o zaměstnání mi natvrdo řekne, že tohle dělat nebude, protože je to moc práce, tak holt nelze než nabýt pocitu, že část obyvatelstva je prostě líná makat - a jestli jsou schopní a šikovní, to jsem holt neměla možnost zjistit.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    GENTIANA: me treba zajima co je novyho
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    SYNTHY: fajn, a teď to přelož do nějakého normálního jazyka. Že jsem blbá, to jsem pochopila, ale argumentace je zmatená.
    SYNTHY
    SYNTHY --- ---
    :-) ... slušně RIP rozvířil.... Teď už jen schází virál z Bruntálské recepce... :-)))
    MEANKITTY11
    MEANKITTY11 --- ---
    ALONSY: Potřebuje to ban, mám to v ignoru a pak si myslím, že tu sou nový příspěvky, protože to tu furt mele.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam