• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    sem mel vyhuleny (resp prímu) zaplou kolem voleb u stariku, to je total recyklace a odpad produkt - uz jen z vladka sem mel pocit dejavu (serie s nim byla asi jedina, kdy sem neco takoveho registroval)

    todle je pro me zklamani, ze se polhreich necha namotat na takovou sracku
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    KASUMI: nemaj dostatek dobrovolníků a prima nezbytně potřebuje zvýšit sledovanost u vyvolených?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jezisikriste

    jako musim rict, ze akce vyvoleni je fakt totalni odpad
    tomu museli dat pekny penize za to, ze se do toho "nejak" zapoji
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Prima propojí Pohlreichovu sobotní show a VyVolené telemostem | Médiář.cz
    http://www.mediar.cz/prima-propoji-pohlreichovu-sobotni-show-a-vyvolene-telemostem/
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Pamatujete?
    "Chtěl jsem udělat restauraci u hovna, dětská porce by byla „kakáníčko“
    9GAG - My mom sent me some pictures from her trip to China. Apparently this place is really popular.
    http://9gag.com/gag/aBKmN6D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    LORES: Dik
    LORES
    LORES --- ---
    KASUMI: Dita P.: Milá Geisho, krupicová kaše je jedno z mých nejoblíbenějších jídel a proto jsem chtěla, aby byla i mém Deníku. Moc nerozumím, proč vám to přijde divné. Rozhodně si nemyslím, že je Albert magazín "obšlehnutej" od Donny Hay, ale pokud vám to tak připadá, tak je to pro mě velká pochvala, protože Donna Hay dělá podle mě nejkrásnější časopis o jídle.
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    I dnes se podobné podvody objevují, jsou však spíše výjimečné. Šetří se spíš na kvalitě. "Hodně se však stává, že na jídelním lístku je steak z argentinské svíčkové a kuchař ho přitom připraví z české. Je skutečně málo hostů, kteří rozdíl poznají, rozdíl v ceně je samozřejmě obrovský," vypráví David. Někde se zase jako čerstvé ryby inzerují mražené, ušetřit se podle šéfkuchaře dá i na použití margarínu místo másla.

    Zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/...krade-v-restauracich-duy-/ekonomika.aspx?c=A131106_150246_ekonomika_fih
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    MUTHA: na každý měl to štěstí,že se mohl od mainky nebo babičky přiučit

    Od mainky???

    KASUMI
    KASUMI --- ---
    GEISHA: lol

    jaka byla pls odpoved? mne se tam nechce lozit
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak ve výsledku diskuze nijak (nečekaně) nešokovala. Vetšina dotazů sluníčkových, odpovědi něhou a sluníčkovstvím jen sálají a krom opakovaně používaného slova strašně to dopadlo náramně. Já se na nějaký ten díl asi konečně podívám.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: až na ten poslední bod v podstatě nejsem proti
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GEISHA: To jsou skoro stalkerfanoušci. Dneska za Tebe dají dotaz na web, zítra ti budou chtít vynášet koše, pozítří umývat záda a o víkendu tě unesou a zavřou si tě do sklepa.
    No nevim, no.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    BTW jsem teda mrknul, kdo že je to ta Donna Hay. Magazín jsem na nahlédnutí dovnitř nenašel, ale už ta úvodní strana je jak přes kopírák.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GEISHA: Si děláš kozy, to jako fakt???
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    já už se dvakrát ptal kde bere inspiraci pro časopis albert, že se mi to moc líbí
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MUTHA: Pokud ta dobrá žena nerozumí otázce na reklamu, mohl by jí někdo osvětlit, že jde specificky o její "vyšívaný" porcelán?
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    netusim, ale ja budu asi cenzurovan, jak je dobrym zvykem ceske televize...
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    jak dlouho trvá než se zobrazí příspěvek?
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    MUTHA: epic ty voe, nekery lidi by naopak meli cist jen tu Negativni kritiku a nezit ve svym skleniku a pofiderni realite ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam