• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales



    Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...



    Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

    jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WITTGENSTEIN: by mě moc bavilo vymýšlet něco podobného konceptu nové severské kuchyně pro střední evropu. Ani ne tak pro hospody, ale to pro běžné vaření, jak to dali dohromady v OPUS
    Ny Nordisk Mad: New Nordic Food
    http://newnordicfood.org


    Ale teda jinak návrat ke Zběhlíkovi (takovej ten penzion v lesích) je fakt dojemnej

    Už dost, šéfe! (3) | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/uz-dost-sefe/uz-dost-sefe-3
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Sahajdák über alles:

    Biting Hanah: Vaření s Oldřichem Sahajdákem*
    http://biting-hanah.blogspot.cz/2013/08/vareni-s-oldrichem-sahajdakem.html

    (Ale ta inspirace Nomou a vůbec severskou kuchyní je evidentní. Tohle by mě moc bavilo.)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Foodnáckové | ČiliChili
    http://cilichili.cz/clanky/foodnackove-866.html

    ... Jestli se vám nezdaří vymyslet něco podobně originálního, nezbude vám než začít svědomitě lézt do řiti nějaké blogerské celebritě a trpělivě klíčit v jejím stínu. ...
    ...
    Jaká kritéria guru českých foodblogerů aplikuje při výběru svých hodnotitelů, se nám zjistit bohužel nepodařilo. Ať je to jak chce, rozhodující rozhodně nemůže být literární gramotnost. Jinak by se v hodnocení na blozích nemohly vyskytovat perly typu: „Dobrý cukrárenský tip pro ty, co mají především mlsné jazýčky" nebo „Pivní rohlíky byly dobré, klasické rozhodně silně nadprůměrné, ale rohlíky moc nejím, tak nemám přehled".


    :))
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Tak popojedeme.
    You know you're a chef when...
    Chef Knives To Go • View topic - >> You know you're a Chef when... <<
    http://www.chefknivestogoforum.com/you-know-you-re-a-chef-when-t1903.html
    SKRU
    SKRU --- ---
    EVILMIND: "Párky i tak praskly ale tím se zvětšila i jejich plocha, tím pádem bylo více jídla . DOporučuji tedy párky nechat prasknout."
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TESSS: a to neni nic proti diskusi zde:

    Recept: Vařené debrecínské párky - pravděpodobně nejzábavnější recept na českém internetu
    http://recepty.brtnik.info/...nejz%C3%A1bavn%C4%9Bj%C5%A1%C3%AD+recept+na+%C4%8Desk%C3%A9m+internetu
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    ZUZKAOU: jj a kuřecí sádlo...mě to nějak nepohoršilo, až na to grilovací koření, který bych vynechal.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    PAN_SPRCHA: nech bejt, právě ukecávám lidi z TRMS, jestli by neměli nějaké kůže na naplnění navíc. Pravda husí a z krku. A škvarečky z kuřecí kůže jsou nebezpečně dobré.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK: tak řekla bych že hlavně dělá obchodní podporu tomu suši tvůrci z Myabi, ne?
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    EVILMIND: asi potřebuje Andrej udat zbytky z vodňan
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: Kdo nemá játro, dá jen cibuli!
    TESSS
    TESSS --- ---
    EVILMIND: diskuze je jako vzdy vyzivna
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Tak Prima propojuje Sefa s Vyvolenyma jo... no, a mezitim na Nove:

    Láďa Hruška vaří LEVNĚ A CHUTNĚ! Výborná večeře za 3 koruny! RECEPT - tn.cz
    http://tn.nova.cz/zpravy/na-vasi-strane/levne-a-chutne-nadivane-kureci-kuze-podle-ladi-hrusky.html
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Neměl svého času proti suši nějaké výhrady, nebo si to s něčím pletu?
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Už dost šéfe! (2).avi | Ulož.to
    http://www.uloz.to/xPDda34M/uz-dost-sefe-2-avi
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ASACHI: nechapu pro koho je to cileny porad. no a neni to snadne? je to pro nejake mlade magory, obdobu tech, co se hlasi do vsech tech Superstar, Talentu atd., vsechno je to vesmes brak a jen novejsi nemecka estrada
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    A tak něco méně smutného

    Scuk.cz Blog - Zdeněk Pohlreich otevře sushi restauraci
    http://blog.scuk.cz/post/66272447208/zdenek-pohlreich-otevre-sushi-restauraci
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TESSS: DIVER: ne - to byl dojem, který jsme tu nabrali, než jsme se podívali na Cookalong live.
    DIVER
    DIVER --- ---
    TESSS: ano, plho!
    TESSS
    TESSS --- ---
    cesko vari s Polraichem, nemel to byt ten porad, kde mel P. varit primo v nejake rodine? Nebo to je jeste neco jineho, nebo zmenilli koncept a vari se jen ve studiu?
    ASACHI
    ASACHI --- ---
    Ja se obavam, ze oba dva nize zminene porady jsou strasny epic fail.
    Vyvoleni se ani nezminuji, nechapu pro koho je to cileny porad.

    Pohlreichovo vareni je strasny, ta fiflena v prvnim dile byla silena, museli jsme se v pulce na to prestat kvuli jejiho pisteni divat.
    Druhy dil celkem OK, nicmene kdyby tam nebyla porota z dementu + nejaky zalagovany telemost za lidma, kteri me vubec nezajimaji, tak by to bylo lepsi.
    Treti dil koukat ani nebudu radeji ... na vareni "vyvolenych" nemam zaludek

    Nechapu proc todle prima dela, proc se alespon nesnazi udelat z toho kvalitni program ... neveril jsem, ze je mozne udelat horsi porad nez o vareni, nez "na noze", kde to vyhral borec co neumi vyfiletovat rybu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam