• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    BRUKEV: Omg, ja bych vsechny ty diskuze zakazala!

Sledoval jsem jeho pořady na tv Paprika a upřímě řečeno - jíst něco, co je možná chutné ale vypadá to jako písek, dřevo nebo cokoli jiného mě prostě neláká. Jeho vaření je experimentální, neotřelé ale pro mě ne.
    -------------------------
    Jasně, kam se ty jeho výtvory hrabou
    na naší svíčkovou, anebo gulášek, mňam.
    =======================================
    Urcite! Tyhle ohvezdickovane restauranty, to muzete cekat talr nazdobeny jako od narodniho umelce, titernou porci a o to vetsi cenu. Muzou tim v Britanii ohromit kdekoho, protoze anglicane jako stravnici jsou barbari, varit neumi skoro nikdo, vcetne kucharu, ale rozhodne to neni pro nikoho, kdo se chce dobre najist a mit z jidla pozitek.

Michelinské hvězdičky,plno žvástů kolem toho,akorát se nedá s prominutím žrát-stejně jako u hulváta Polraicha!
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ...á, oni to v tom článku taky zmínili, tak nic.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BRUKEV: Chudák Heston, tohle se mu už stalo jednou ve Fat Duck. Pak pro jistotu zrušil celý jeden chod s ústřicemi.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Slavný šéfkuchař musel zavřít michelinskou restauraci kvůli viru – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/...26407-slavny-sefkuchar-musel-zavrit-michelinskou-restauraci-kvuli-viru.html
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Grand Restaurant Festival
    http://www.grandrestaurantfestival.cz/uvodni-strana/

Už jste se někdo zkoušel nabaštit v rámci festivalu?
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    STEPNI_VLK: Jisteze vede, prvni potvrdil Godwina.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    STEPNI_VLK: pár let jsem se u výroby motal a ta diskuse a názory lidí je fakt výživná :-)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    STEPNI_VLK: geneticky podmíněnej plebs!
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Souboj másla a margarínu skončil. Máslo po dvaceti letech zvítězilo i v Unileveru | byznys.ihned.cz - Zpravodajství
    http://byznys.ihned.cz/zpravodajstvi-svet/c1-61591960-unilever-maslo-porazilo-margarin

168 příspěvků v diskusi? To se jen tak nevidí. Proletěl jsem tedy zběžně jen první dvě stránky a je to výživné, jak jinak: od komunistických dojnic, přes privatizační šarády až k nadnárodnímu diktátu firem a globalismu, a mezitím sem tam klasické chemicko-technologické školení (Babiš samozřejmě nechybí).

Mimochodem, tipuju, že tenhle určitě vede: Už Adolf Hitler věděl, že pro plebs je lepší margarín a máslo je zase vhodnější pro majetné, protože mají jinou skladbu stravy a lépe ho snášejí. :))
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    87HIGHFLYER: je vidět že se toho vůbec nebojej :-D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    FLLIP: vejce s moukou za šest kil:D
    FLLIP
    FLLIP --- ---
    Já byl v Meinlu zatím jednou a to před vánocemi, některý ceny měly opravdu úplně mimo realitu, např. balíček 400G čerstvých těstovin (normálně cca 60kč) za 649kč! :) Na druhou stranu jsem tam nakoupil Barilla těstoviny, kterých mají největší výběr v Praze za rozumný ceny 40-50kč. Stejně tak měly celkem pěkné ryby a mořské plody za přijatelné peníze.
    ZCR
    ZCR --- ---
    MIA_RSC: taková pražská kulinární taxislužba
    MIA_RSC
    MIA_RSC --- ---
    EFFKA: našinec co zapojí mozek tam nic nekoupí. tohle je hlavně pro cizince, imho
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    CAPTAIN_TACUD:
    SOJKA:

tomu teda moc nerozumim...kdyby byla aspon jina kvalita, ale stejny zbozi...pochopila bych i, kdyby za tuhle cenu takovy zbozi prodavali nekde jako doplnkove, ale ze v tradicnim obchode s potravinama to budou mit takhle prehnany...des bes.
    SOJKA
    SOJKA --- ---
    EFFKA: ceny neasi :-)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    EFFKA: minimálně si pletou kurz eura s kuvajtskym dinárem :))
    EFFKA
    EFFKA --- ---
    CAPTAIN_TACUD: a co je na tom meinlu tak specialniho?
    VANEK
    VANEK --- ---
    SAMIEL: "Billa je levnější!"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam