• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Kuchařka Ládi Hrušky. Mrtvé jídlo, zácpa, plísně, hodnotí kůže a smažáky expert | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...obra-chut_ape&fb_action_ids=10202400299341182&fb_action_types=og.recommends
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich o Ano šéfe!: Něčemu to pomohlo, ale nikoho jsem nespasil - iDNES.cz
    http://revue.idnes.cz/...lreich-hodnoti-porad-ano-sefe-fc2-/lidicky.aspx?c=A140320_100820_lidicky_nh
    ALTHIA23
    ALTHIA23 --- ---
    TESSS: Jo, poté co mi paní místo 5 baget naúčtovala 50...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Myslim, ze lidi kupujici colu si ustrky od pokladnich tak nejak zaslouzej...
    SMOKY
    SMOKY --- ---
    TOOMIX: Ta diskuze je vtipna
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    CHORCHE: duopack ma jiny ean
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    BRUKEV: heh akorat kazda ta cola ma kusove stejnej carovej kod, zejo, na rozdil od tveho stehna a kurete, taktez tim neziskam nic navic, jen se mi to lip ponese, ale co uz...
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    CHORCHE: Jakože pokud budou ve slevě kuřecí stehna, tak ti taky nepřijde divné hodit do košíku celé kuře a u kasy chtít slevu, bo přece celé kuře má dvě stehna, na ty je tvou divnou logikou sleva a proto by měla být cena o danou část snížena i při nákupu celého kuřete?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Podívejte se, jak vařit, abyste dostali michelinskou hvězdu - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...linska-hvezda-alcron-09l-/hobby-domov.aspx?c=A140312_163421_hobby-domov_bma
    YNOR
    YNOR --- ---
    GENTIANA: jistě, je to dost nehumánní řešení a to zcela určitě i po příhlédnutí k tomu, že je živím navzdory své totální nespokojenosti.....
    ano, kašli na "kavárenský komunismus" ! dávej jim peníze, některým bych možná i přidal, snášej nadále jejich nedostatky, laxnost a demenci v triviálních věcech a piš o tom nadále na nyxu
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    CHORCHE: to že to dělaj jinde ještě hůř snad neznamená že mi to nemá vadit
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    CHORCHE: ne řetězec, ale jednu konkrétní prodejnu

ale bude škoda Sparu na Brumlovce, ten je tam fajn. ten asi zrušej úplně, přes silnici je Albert ve Filadelfii..
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    co tu posledni dny blbnete? nejdriv ten troll machalik, projev kdekoli ho vidim vzdycky stejnej... a ted soudite retezec podle par pofidernich zamestancu?

napr. ze interspar jede system co nejmin pokladen? a tim jako albert/ahold neni legendarni? no twl

naposled mi baba v tesco edenu zvedla zluc, kdyz tam maj colu v akci (jinak ji ma cong vedle baraku levnejs) - ze prej tu slevu nemam, protoze sem si vybral DuoPack - no to sem na ni cumel jak vrana, nez sem ji rek ze to teda roztrhnem, tak ji hodila za sebe a srala na me :D ale to je tak vsechno, ceho si sem schopnej vsimnout

za me je Intersparu skoda... i kdyz do nej chodim vyjimecne, protoze po ruce zadnej nemam, jednou za rok se mi tam libi :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    HWLLFFRDD: na tom být škrt není nic špatného! Je to jediná moje dobrá vlastnost! :)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    TESSS: v ČR ano, v Německu jenom letmo.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Já s tím taky nemám problém, prostě už tam nechodím, i když to mám hned za zadkem

TESSS: jenže já sem hrozná socka a škrt :)
    TESSS
    TESSS --- ---
    to by me docela zajimalo, jestli si po kazdym nakupu presne kontrolujete uctenku? Ja to vzdycky jen v rychlosti prejedu, jestli tam neni nejaka vyslovene do oci bijici blbost. +/- 5-10 bych si asi nevsimla
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    HWLLFFRDD: a taky úžasně markujou pečivo. to už jsem tam přestala kupovat, nemám nervy na to, abych v polovině případů pak řešila na informacích, že mi místo housky za 1,90 namarkovali housku ručně pletenou za 3,90 (na což by se jeden vybodnul, kdyby byla jedna, ale u patnácti housek už je to jednak docela rozdíl, jednak pak už jsem se chodila hádat i o tu jednu, čistě z principu)
    KID_MCHUTT
    KID_MCHUTT --- ---
    OMNIHASH: já s tím nemám problém. Pohádám se jendou a příště už pošlu ČOI - apatickým konstatováním, že mě někdo okradl a neřešením situace legalizuji to okrádání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam