• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    BRUKEV: Takže realita mimo školní škamny neexistuje a která slova nemělo brukev v učebnici, neexistujou, i kdyby se celá vědecká obec, korpus jazyka českého a skutečnost samotná postavily na hlavu a sedmihlasně jódlovaly.

Aha.
    VANEK
    VANEK --- ---
    EVILMIND: A to furt není nic ve srovnání s tím jeho fejsbukem; mesiášský komplex se snoubí s przekučním v omáčce funkční negramotnosti.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    MACHALIK: Ou jé, nejctnostnější z pohrobků Gutha-Jarkovského se projevil.

No, furt jsem na tom líp než ty, protože umím urazit zajímavěji a vkusněji, a jsem na tom mnohem, mnohem líp než tvoje matka, jíž v důsledku tvého snažení méně diplomatičtí jedinci s gustem připisují ctnost přinejmenším chatrnou.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    87HIGHFLYER: ja silel z ladovo vety: muzete si vyrobit sami, bez pridane soli glutamatu a konzervantu kdyz tam do toh predtim narval dva masoxy :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    EVILMIND: ta věta má skutečně velmi ironickej potenciál - ano, nemusí ty nekvalitní výrobky kupovat, protože si můžou nekvalitní výrobky podle mistra hrušky uplácat doma.
    TESSS
    TESSS --- ---
    EVILMIND: ja vubec nechapu, ze se do neceho takovyho nechal navest. Kdyz zacinal, ze prudil v obchodech, aby vyhazeli nekvalitni zeleninu, tak to melo nejaky smysl a fandila jsem tomu. Jak zacal varit - skoda slov.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    Lada Hruska strikes back! :-) Asi i neumyslne vtipny...
    "A to byl přesně Láďův záměr. Ukázat, že obyčejní lidé nemusí kupovat nekvalitní výrobky v supermarketech, ale vyrobit si je za pár korun doma."

LEVNÉ RECEPTY! Kdo se bojí Hrušky? Pekaři, cukráři i konkurence bez nápadu! - tn.cz
    http://tn.nova.cz/...e/recepty-ladi-hrusky-jsou-hit-a-proto-se-na-nich-prizivuje-kdejaky-nymand.html
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    MACHALIK: možná jen na staré kolena rozdává málo ovoce.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    GANBOY: Možná jsi jen v mládí málo četl :)
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    MACHALIK: ne diky, nestojim o veno 20ti zubatych zab a pul vedra bahna...
    nicmene me ty jeji fejetony proste jeste porad bavi cist cili vy ostatni co se mnou nesouhlasite mate smulu.
    MACHALIK
    MACHALIK --- ---
    Já si myslím, že Ganboy by mohl bejt i připuštěnej, kdyby se v zájezdním hostinci s nejchytřejší matrónou na planetě zastavil.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    JENUFKA: ona nemluvit OT. OT mluvit ty zeno nehodna.
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    JENUFKA: ja myslím, že ten kdo má rozhodující slovo viz: GANBOY se vyjádřil jasně ne?
    JENUFKA
    JENUFKA --- ---
    Tak ji založíme její vlastní fanklub. Je fakt, že kdyby nebyla tak jak to říct, zlá a kousavá, na ostatní, tak ji pravděpodobně spíš lidé odpustí to, že tady mluví OT...
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    RESTINPEACE:
    BRUKEV: mozna sme svobodna zeme, ale nejsme svobodny klub a ME to jeji plkani bavi.

takze: chcete banana?
    RESTINPEACE
    RESTINPEACE --- ---
    GENTIANA: Jsme svobodna zeme, muzu hejtovat kazdou pycu, ktera si mysli, ze sezrala salamounovo hovno. Kdyby bylo po mym, postoupil bych cely okres Bruntal Polsku, i s tebou. Akorat mi je lito Krnova, maj tam dobry kino.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    BRUKEV: Pyča je plná pysků kdybys nevěděl...
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    BRUKEV: To je mem z Okouna, kdybys to třeba nevěděl.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    GENTIANA: hahaha, takže provozák udělal pravopisnou chybu??? Tak když to je schopná udělat jeho šéfka, kde potom vidíš problém??? Pýcha, pytel, pysk,...p*ču tam teda nikde nevidím.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam