• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    PANTAREI
    PANTAREI --- ---
    GRANTORINO: Hází mi to chybu, ale zájem bych měla :)
    GRANTORINO
    GRANTORINO --- ---
    Omlouvám se za spam, neměl by někdo zájem o kuchařku od Vaňka: Českou tradiční kuchyni? recenze to má dobré :) [ OFFERINGNABÍZÍM: Kuchařka Tradiční česká kuchyně Vaněk / Praha 12, IPP, centrum / 1 CZK ]
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    obličej mi nevadí, to ignoruju...ale tak reklama v rádiu byla na přesdržku. Neexistující reality show, hudba z tenkrát na západě a celý to namluví teal'c z hvězdný brány...100x denně
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tam je jen na fotce a nešaškuje tam společně s Ihnačákem :)
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    BRUKEV: ale třeba v lidovkách mi nevadí.
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak když se řeší ty osobnosti.
    Pauluse jsem nikdy nijak nezaznamenával, když už, tak mi byl lhostejný, jen jsem akceptoval jeho schopnosti. Ale díky kampani Lidlu jsem už na jeho ksicht a přiblblý úsměv alergický.
    FOZO
    FOZO --- ---
    MJUGEN
    MJUGEN --- ---
    TOM_HOST: pokud dobře vidím, tad DaVinci Resolve na Macu
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    TYRKYS2: tak pojedu-li okolo, to se zastavím, o tom není pochyb :)
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    ALI: v cem to strihas pls?
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    OTAVA: doporučuju zajít dozadu na zahradu. ;-)
    ALI
    ALI --- ---
    87HIGHFLYER: tady ho mate, buřta .)

87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    Jatka i výroba šunky. Co vlastně jíme? Vaněk přichází s novým pořadem | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ichazi-s-novym-poradem-1fu-/dobra-chut.aspx?c=A140409_094954_dobra-chut_ape
    Tak jsem na to zvědavej
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    ja jsem z okoli, v Kasperkach zijou pribuzny, ale o tehle kavarne jsem jeste neslysel. Pri nejblizsi prilezitosti vyzkousim.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    no dyt, nekdo se k necemu netradicnimu dokope ale podle mistni znalkyne co kupuje testoviny vyvalene na bronzovych platech a zkouma je lupou je to vsechno spatne a jeste zaplaceny..
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MAR_TINA: Shodou náhod to znám, kamarádka tam dělala cukrářku a kuchařku, než ten frantík přijel. A cokoli jsem tam jedla bylo úžasný.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    no a rozporuje to nekdo?
    FILIPSZ:
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FILIPSZ: a už jsi někdy zkoušel srovnat zimní skleníkový rajče (tam mají teplotu, vlkost a osvětlení) s letním rajčetem z venku?
    Rajčata jsou jasný případ zeleniny, která je prostě dobrá v jejich sezóně. Zbytek roku konzervovaná, sušená, protlaky.
    FILIPSZ
    FILIPSZ --- ---
    jasne, v tescu, proc?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam