• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    PERI
    PERI --- ---
    BRUKEV: Souhlas, přijde mi to jako slušná ego-onanie už :))) Já ho mám rád, ale aby se v každý větě pochválil, to buď trošku zblbnul nebo si dělá z lidí prdel :)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    TOOMIX: vcera shlednuto a zklamani velike. Nuda, keca okolo, ale uz to nema stavu, vtip a jiskru prvnich zdendovych grillporadu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: Pohlreich zase rozpálil gril, vaří menu pro koňáky - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...y-domov_bma#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak jsem včera před spaním pouštěl, následující video. A i když nerozumím ani slovo, tak se na to dívalo luxusně (a hladově:)

A bite of China, Episode 02, The story about staple food, HD
    http://www.youtube.com/watch?v=qiL_cqBA-XQ
    VANEK
    VANEK --- ---
    PRASOLET: A proto tam choděj dvě najednou → PROFIT!
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    BUNDA: to urcite, jako spotrebitel, ale ne jako recenzent. Melo by to mit nejakou uroven. Ja tam byl za posledni dobu trikrat. Jednou to bylo priserne - vylozene spatny vyber jidla, ostatni spokojeni. Nechal jsem se premluvit na dalsi navstevu a ty dve nasledujici byly perfektni :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja tam chodila na obedy pred par lety a bylo to ok...
    prijde mi divny, stezovat si, ze nekdo dostal sladkou bulku a hranolky, kdyz vi, ze jde na americkej burger, kterej tohle dela.. ? prijde mi to krapet zaujaty se snahou, aby se neproflaklo, ze je to zaujaty
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    spíš tam dotyčnýho něčim tak nasrali, že pak ztratil schopnost objektivně soudit zbytek (připadá mi to tak - nikdy jsem tam nebyl)
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    PRASOLET: na druhou stranu když budeš někde nespokojen napoprvé těžko tomu dáš druhou šanci...
    VANEK
    VANEK --- ---
    SAMIEL: Ale fuj, ta píše gramotněji.
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    Psat recenzi na podnik na zaklade jedne navstevy se mi nezda uplne stastne reseni.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    VANEK: chvili jsem mel dokonce dojem, ze ctu nejakej zblept od Pospechove.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Mně teda v předchozích recenzích přišly dost jako blbky, sex-ve-městě "kamarádky z Letné" přeškolené na foodkritičky. Ale kvalitu podniku si z toho odvozovat netroufám.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    NENUFER: recenzent to asi nepochopil. Ale to korenicko je moc
    NENUFER
    NENUFER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: mne pride ze tam je od zaciatku spatne hlavne to ze sa jedna o skutocne americky burger takze je zo sladkou houskou a hranolkami :-)
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: a pritom palanda je dost vysoko si myslim
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    LOL slusne nalozeno! Bejt majitel tak mam infarkt

Průměrný burger i hranolky. To je restaurace Palanda | Dobrá chuť | Lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...-je-restaurace-palanda-po2-/dobra-chut.aspx?c=A140505_115212_dobra-chut_ape
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    MAR_TINA: Existují. A do těch se dává volčestr.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MAR_TINA: instantni krupicova kase.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam