• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Já mám ráda Peter's burger pub a Fraktal.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    HENNYVILLE: no dish...asi sem zaprděnej čecháček, ale dát za kus mletýho v housce dvě kila mi příjde fakt úlet.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    HENNYVILLE: u me taverna vede :-)
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    WITTGENSTEIN: Mne prijde burger v Dish dost precenovanej, v pomeru k cene me to nenadchlo. Maji super hranolky, chutny dipy, ale v Cantine jsem si pochutnal mnohem vic.
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    WITTGENSTEIN: jo, Dish je asi takovej jakej bych si predstavoval, ale vlastne musim rict, ze na "ten nejlepsi burger v zivote" asi porad jeste cekam.
    CAPTAIN_TACUD: Tavern je dobrej, bavi me jak je to servirovany, jen me sere, ze je tam vzdy propecenej uplne durch. Ale je vlastne hodne dobrej :-)
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    WITTGENSTEIN: ja nevim, ja mel zatim nejlepsi v Tavern a jeji odnozi U Kurelu u akrace
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Když jsem ten článek viděl poprvé, nejlepší burgr byl v Dishi. Asi chyba v matrixu či co.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Nejlepší burger dělají v Café Palanda. Mimo Prahu pak v Českých Budějovicích a Písku | life.ihned.cz - Jídlo
    http://life.ihned.cz/jidlo/c1-62701280-anketa-burger-restaurace-top-5
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    PAN_SPRCHA: Není, jen jsme Dohnali A Předehnali ;)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    LUCIASHECK: tak na bbc nejsou vůbec žádný. btw to americký množstív reklam je obecně docela přeceňovaný, taková Prima se Foxu bohatě vyrovná
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    OMNIHASH: je třeba si uvědomit, že americká verze má třikrát víc reklam a to umělý natahování jsou úvodníky reklamního času :-D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    KEEE: No o tom mluvim... hloupa forma pro hloupe divaky.
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEEE: tak je třeba si uvědomit, že britskou verzi produkovala BBC a americkou Fox.
    KEEE
    KEEE --- ---
    DR_COOPER: britská verze Kitchen nightmares je na mnohem větší úrovni, než americká. Nejde ani tak o samotnýho Gordona, ale spíš o podání. Americká je samý, co přijde teď? zvládne Gordon stmelit rozhádanou hodinu? opustí manželka muže i jeho restauraci? uvidíte za chvíli! to věčný umělý natahování, opakování a drama nemám ráda...
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    Ono je bohuzel obrovsky rozdil v ramseyho show, ktere se tocili v UK a v USA. Pro americke divaky to proste musi byt vyrazne jednodussi.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    A taky je v kazdym dile jeho holej zadek:)
    ALI
    ALI --- ---
    EVILMIND: jj, druha rada
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    KASUMI: to hlavne neni novy, asi jen dalsi serie ne, na to jsem koukal uz nekdy predloni? Vydrzel jsem teda jen asi tri episody, vicemene to byla vypoved o tom, ze pouzivat selskej rozum se vyplati vzdycky (i u hotelu z kategorie luxusnejsich), a Ramsey vi vsechno nejlip o vsem. Coz sice mozna je pravda, ale bylo to dost na jedno brdo...
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KASUMI: tak on původní kitchen hell v Anglii byl taky napůl o hotelech/ B&B
    ALI
    ALI --- ---
    KASUMI: ale tak je to dojak, visjak, mam to misto ordinace ,)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam