• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    MOODYCAT: Kecáš, teď jsem koukal na rozvrh hodin oné školy, a 8. a 9. třída mají chemii normálně v rozvrhu. Což mě celkem šokuje, my ji měli už od 6. třídy. Ale to je 24 let, dneska se už vzdělání nenosí...
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    DIVER: FZŠ Mezi Školami v Praze.
    DIVER
    DIVER --- ---
    MOODYCAT: na ktery, proboha? :)
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    GENTIANA: Já ti nevím, my teda na základce chemii ani neměli...to jen na okraj.
    BEREGOND
    BEREGOND --- ---
    DR_COOPER: Když dojdou argumenty tak se věští z profilu?
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    DR_COOPER: A jak poznaj podle vobrázku, že Mařka Lakatošová je větší příživník, než Mařka Nováková, ač se obě tváří stejně tupě?
    POHODAVOLE: Což nemění na tom, že leckdy je to nečestné a nesportovní využívání.
    GENTIANA
    GENTIANA --- ---
    FARIN: Mi připomnělo, jak jsem se přifařila na exkursi prváků z přírodovědecké fakulty a dvě děvuchy řešily, že propadly u písemky z nějakých základů základů chemie. Byly ohromně ublížené a notovaly si, že to je stráááášně složitý, vědět, že funkční skupina organické kyseliny je -COOH apod. učivo základní školy, a měly argumenty, proč to neudělaly, ve stylu Přednášející je debil, on nám to špatně vysvětlil, přednášející je debil, protože učivo je nudné.

Inu, typický problém školy - není to cirkus, je tam nudáááá.
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    MUTHA: Ale ono za to vlastně může Ano šéfe :D Mají se držet osvědčeného formátu...
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: Až teď jsem se podíval na tvůj profil a uzřel adresu freetekno.cz. Už mi nemusíš nic říkat :D Všechno jsem pochopil :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: Nj tak to jste dva :-)
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: A jenom tak na okraj... Dana Landu považuju za totálně vymaštěnýho exota :D To aby nevznikla mýlka :D
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: No myslím, že tento OT ukončíme. Ty jsi naprosto ztracenej člověk, ale i přesto ti nepřeju, aby ti jednou černý hoši přišli vysvětlit, že teď tady šéfujou oni...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: mám kamosku z děčína a rozhodně to můj názor nezmění. Pokavad vím, tak na socialku ma nárok každý, takže se není čemu divit, když ji někdo využívá..
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: No oni sice Vietnamci moc daně neplatí, ale alespoň si nechodí každý měsíc pro podporu na sociálku pro svých osm dětí. Přeháním? Fakt? Doporučuju občas návštěvu Ústeckého kraje a občasnou diskusi s místními obyvateli.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: Tyvle to je argument jak svin. Na systému parazituje kde kdo a jeste jsem neviděl, ze by se uskutečnily nějaký pochody proti živnostníkům nebo politikům, který tady nakradou nejvíc. Oni ani ti vietnamci toho asi moc nenadani, ale chápu, ze pro debila je lehčí zanadavat na cikány..
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    POHODAVOLE: To, že ti to přijde chucpe, ještě neznamená, že je to chucpe i obecně. V celé Asii tě bez uzardění označí jako bělocha a nikomu to nepřijde divné... běloši jsou všichni stejní (pro ně)... je to málo sluníčkové? To mně mrzí, ale tak to prostě je... se s tym smiř. To, že u nás žije, podle některých odhadů až 400 tisíc romů je prostě obrovský problém a pokud to budeme stále zlehčovat, stále je omlouvat a nabízet jim pomoc, která je stejně naprd, tak to dopadně hodně špatně. A klidě si mně označ za nácka nebo za rasistu, ale nic není vzdálenější pravdě. Doma máme například na bytě černošku z Mexika a spousta mých přátel jsou Vietnamci. pouze mi vadí pijavice, které parazitují na systému.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    DR_COOPER: tvoje zkušenosti nikoho nezajímaj. Pokavad lidi rozděluješ podle barvy, tak seš kokot..
    DR_COOPER
    DR_COOPER --- ---
    BRKODLAK: Ale prosímtě. Opravdu ad hominem? D ORLY? :D Jenom proto, že nejsem sluníčkovej a říkám věci, tak jak jsou a bez zbytečného patosu politické korektnosti? Vždyť vůbec netušíš kdo jsem, co dělám a na základě jakých osobních zkušeností jsem formoval svůj názor. Atd. atd. Jsi směšný :D
    FARIN
    FARIN --- ---
    GENTIANA: ve skole rozhodne ne :) ale to je prave problem ty skoly. V praci je to naopak, samozrejmne clovek neni nadseny 100% casu, ale muzu rict ze sem chodim rad.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DR_COOPER: no vidíš, zatím tady ale dokazuješ, že jsi nula ty. btw. o fungováním společnosti představu nemáš. můžeš se poplácávat po ramenou, že sbíráš lajky stejně smýšlejících blbečků po internetech, protože ti jsou vždy v přesile, ale ve skutečnosti jsi pořád jenom člověk zakrslý duchem, co kazí intelektuální průměr nyxu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam