• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    ZUZKAOU: já prostě nechápu, proč mají potřebu vegani žrát něco co je čistě masový, jako proč? sójový párek? ale proč ho jíst když to nemá chuť masa ani párku? apod.
    no a druhá věc co mě sere je jejich o sobě přesvědčení.... a že vlastně to jejich je jediná pravda a možnost... militantní až na půdu

a to nejsem nějaký extra maso žrout co musí mít každý den maso
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    Tak to bylo hodne super! To me bavilo. A ten Vojtech, to je proste magor. magoooooor. Strasny.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Ano, šéfe! VI (5) - Restaurace Plevel - Praha | Prima PLAY
    http://play.iprima.cz/ano-sefe/ano-sefe-vi-5-restaurace-plevel-praha

pozéři co jim to natře ženská, kterou nechali mejt nádobí. Leč bez efektu. Náhražky forever

Hezký čtvrtek! Dnešní menu je:
    Kapustová polévka
    Sójový stroganov se žampiony, hráškem a rýží

Dobré poledne, nesmutněte nad deštivým dnem a přijďte si k nám pochutnat na cmundě po kaplicku s uzeným tofu a červeným zelím

Polední menu:
    Irish stew (dušené sójové maso na pivu se zeleninou),

A když už jim nepřijde dost nóbl pravoslavná ukrajinská kuchyně, tak probohy trošku zagooglím, ne?
    24 Vegan Restaurants That Belong On Your Culinary Bucket List
    http://www.buzzfeed.com/laurenpaul/vegan-restaurants-for-your-culinary-bucket-list

Story of vegan life...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    dneska dobreee
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    VIDEO: V Ukrajince myjící nádobí Pohlreich odhalil veganskou kuchařku - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ka-restaurace-plevel-fox-/hobby-domov.aspx?c=A150922_093216_hobby-domov_mce
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    PANTAREI: otázka je, co tam měl dělat, jestli je to kuchtík na loupání brambor a krájení mrkve do oblohy, tak proč ne...IMHO ho nikdo nemoh vážně chtít zaměstnat jako jedinýho kuchaře.
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    PANTAREI: Na rovinu, ta matka mi přišla jako najatá členka mohelnickýho ochotnickýho souboru.
    PANTAREI
    PANTAREI --- ---
    BIOBOID: Asi se neshodneme. Toho Honzy mi bylo lidsky líto, ale objektivně - jak to, že má s takovou výbavou maturitu (byť z turismu) a jak to, že ho vůbec kdokoliv do té hospody najal?
    A co se týče matky medvědice - tenhle typ matek je ten nejhorší možný. Místo toho, aby své dítě podpořila v tom, co by uměl a co by dokázal rozvinout, nastoupí na Pohlreicha s tím, že kluk je chudák adoptovaný, nemocný.
    DO_IT
    DO_IT --- ---
    cela kuchyn ho celkem hodila pres palubu, kdyz videj ze udela naky hovno a na tom hovne zalezi reputace restaurace tak od toho preci nedam ruce pryc
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    EVILMIND: takže ten budoucí maturant tam nechal válet maso celej den? Nehledě na mé pochybnosti o tom, že mají natolik živo, že by potřebovali dva kuchaře na směně - zejména když evidentně nebudou platit tolik, aby jim tam šel pracovat někdo se zkušenostma.

Jako neříkám že je v pořádu dělat debily v televizi z pomalejších kluků, zejména když tady je jednoznačně vina na majitelích a provozákovi, který zjevně taky rychle letěl.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    ZUZKAOU: ja netvrdim ze je, prislo by mi pak treba divne, proc tam prisla jeho matka

Hanka Mačudová
    Petr Klimovič klidně vám to napíšu znova..u natáčení jsem byla...klučina měl být vyhozen ale štáb se to dozvěděl a chtěl ho nechat at mají nějaký příběh...ten den byl v práci i kuchař který potom vaří v celém pořadu ale štáb ho vykopl za dveře a zakázal vstup do kuchyně že chtějí aby Pohlreichovi vařil právě tento klučina.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    EVILMIND: tak to nezní jako úplně pravděpodobná verze.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Mně je smutno hned od začátku teda.. ten kluk by tam vůbec neměl být (na natáčení).
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    BIOBOID: na FB dokonce nekdo tvrdil, ze toho kuchare vyhodili jeste pred natacenim, ale nejak se tam ochomejtal, a kdyz ho stab videl, tak to chteli natocit jen s nim, vcetne toho vyhazovu...
    GIO
    GIO --- ---
    vidisto, to jsem vubec neznala:)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    GIO: AdBlock to řeší velmi dobře ;)
    GIO
    GIO --- ---
    a ty reklamy nepreskocitelne, navic nekolikrat v prubehu poradu dlasi.. iprima je nekoukatelna.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    web primy to je velky hledani pokladu pokazdy
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    aha...já jsem tam "podfoukával" jenom 5 a 6
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam