• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    ROBERT_MOST: ja poznám pomerne dobre jedného takého človeka, ktorý dostal svojou kokotnosťou, klamstvami a nesplácaním dobrých kamarátov do obrovských prúserov. A rád by som povedal, že je to živý Satan, prevtelenie Hitlera a Jeffreyho Dahmera, ale nie je. Je to proste obyčajný, neschopný, patetický chuj, ktorý si tak zvykol sa vyhýbať sa akejkoľvek zodpovednosti a parazitovať na ostatných, že mu to proste už ani nepríde. Som si stopercentne istý, že si, takisto ako určite aj henten pán tiežpodnikateľ, o sebe myslí, že je v skutočnosti dobrý človek a nikomu (naschvál) neublížil, len "má proste smolu" a "proste už ďalej nemôže".

A to je horšie, ako keby to robil naschvál a vyžíval sa v tom, že je proste zmrd a hajzel. Fskutečnosti.
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    KARLOSZ: Ty ses ten karlos co objednaval ty kolena?
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    ROBERT_MOST: tak dáme sraz a zajdeme ke třem kroužkům, rozbijeme mu držku a po anglicku se ztratíme... na Žižkově to nebude problém... násilí řeší vše... to je dokázáno
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    myslim, že nás může uklidnit, že na toho kripla ne, že se vaří voda, ale on už se v ní dávno koupe a to, že si zavolal šéfa byl už poslední pokus dát to nějak do pořádku..podle mě má obrovský dluhy a brzo to zavře..naprosto morálně odpudivej člověk..kdybych ho potkal naživo, tak bych mu určitě něco řek

je to v podstatě fascinující, jak dokáže provozovat restauraci a nikomu neplatit..myslim, že maximálně těm provoznim platí, ale jinak to vypadá, že fakt neplatí nikomu..to je ten proud pracovní síly tak nevyčerpatelnej, že to může dokola fungovat jen na lidech, co tam jsou v řádu dní?
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    měl jsem v minulosti práci kde fungovalo podobné duo podnikatelů. pozdní výplaty, snižování výplaty bez jakéhokoliv vysvětlení... nakonec sem tam vydržel ještě půl roku a poslední dva měsíce bez keše. tak sem se pak zachoval jako ten kuchař v Bohémě s kávovarem.
    Tohle se neděje jen v hospodách a restauracích. Takové chování je v celém spektru podnikání.
    Mám momentálně práci s tříletou působností kde šéf přijde s výplatnicí o den později a omlouvá se za zpoždění. ale taky je to rodinná firma kde si zaměstnance nevybírají ale vychovávají... už to o něčem svědčí... nemakám v pohostinství aby bylo jasno. :)

TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Nic nebylo nahrané, říká režisér Ano, šéfe! o dílu s řetízkem v hrníčku - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/...-nebyla-rika-reziser-p8m-/usti-zpravy.aspx?c=A151001_2195386_usti-zpravy_alh
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    nějaký trololo panu podnikateli?
    https://www.facebook.com/martin.rhein.75
    https://www.facebook.com/pages/U-Krou%C5%BEk%C5%AF/149213298475797?fref=ts

už vím co se tu v souvislosti s ním bude možná trochu řešit... :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    ALI: ale jako kvalitní zábava, pouštím si to od osmi ráno a ještě jsem to nedokoukal, páč každejch čtyřicet vteřin potřebuju půlhodinovou pauzu na rozdejchání.
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    MARIHAI: Amen
    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    OMNIHASH: Pak to plati jeste ve veskery kreativni branzi na fakturu ;)
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    MOODYCAT: to je zvyk vohnoutů a vychcánků... zvláštní je, že se to vyskytuje jenom v týhle hospodský nice, když se o to někdo snaží vejš, tak na něj poměrně rychle příjde žaloba/insolvence/whatever, a když níž, tak mu to dojde vysvětlit dotčenejch pět lopat ručně.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KARLOSZ: Díky za doplnění.

Mě tohle štvalo, když jsem pracovala v restauraci, tak že prostě taky byli schopní mi říct "nemáme, nedáme" a dali mi to třeba za týden/dva týdny/XY...jako nevím, ale mě to nezajímá, že nemají, já svou práci udělala. Nevím, co je tohle za zvyk.
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    KARLOSZ: a abych doplnil zaplaceno dostali i ti dva kuchaři. jen bohužel to platil zas pracák a né to hovado co si říká podnikatel. jinak bych chtěl vidět jak to vypadá v tý jeho druhý restauraci U Kroužků/Los Banditos na Žižkově. Ale dle recenzí na googlu asi stejnej bordel.
    KARLOSZ
    KARLOSZ --- ---
    MOODYCAT: no provozní co sem se díval podala na toho zmrda někdy v únoru návrh na insolvenci a bez úspěchu. neplatil ani jí a nakonec jí v červnu nějakejch 45k proplatil pracák.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: asi tak. zajimalo by me, jestli ten kluk uz dostal zaplaceno.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    To je pičus, ten majitel a ta minda blonďatá provozní. Bože.
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    Neprijde vam, ze na tech iprima strankach to organizuje nejaky uplny dement?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ALI: stokrat jsem kolem te restaurace sla a ani jednou jsem nemela odvahu vejit, uz vim proc :D ten majitel je hroznej pi*us.. prej "smlouvu s vama uzavrel provozni, to me nezajima, co vam tam slibil".. tvl na toho bych poslala inspektorat..
    VANEK
    VANEK --- ---
    DELLAMORTE: Mně tyhle ukázky docela stačily.
    TV kritik Staněk vzkazuje ČT - nejsem retardované dítě!
    http://www.playtvak.cz/...t-nejsem-retardovane-dite-p05-/porad.aspx?c=A150909_093101_play-porad_holy
    DELLAMORTE
    DELLAMORTE --- ---
    ZUZKAOU: To mi přijde aspoň vtipné, i když to je daný tím, že mám pro ty holky slabost :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam