• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    SARRI: Ale to ja povazuju za samozrejmy, ze tam zamerne hledaj chyby, v zatezovym testu jde o to pretizit kuchyn a ze to je show pro divaka. To se podstata toho formatu...
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    SARRI: Martin vařit umi o to nic
    SARRI
    SARRI --- ---
    mno jsem vazne zvedava co z toho udelali .. byla jsem u temer celeho nataceni jako host na te boude (znam majitele i personal) a tez u me cely porad ztraci na vypovedni hodnote ..

hledaji se zamerne chyby dokud se nejake nenajdou (nerikam, ze tam zadne nebyly, ale na druhou stranu ta bouda neni hotel s vysokou gastronomii) ..
    zatezovy test je jen komedie jak pretizit kuchyn bez ohledu na hosty aneb vzdycky se to proste posere
    pohlreicha produkce a reziser sekyruje a steluje do situaci, ktere chteji a potrebuji .. ackoliv to moc nejde pac on jeho nejlepsi vykony jsou dila nahody (fakt to neni herec)
    bezny pohodovy provoz se promeni ve stresovou situaci sam o sobe pac se komanduje 4 dny veskery personal ..

neni to proste realne, ale uznavam, ze v boude se samozrejme mohlo varit lepe a zaver byl, ze to zas tak spatne neni (aspon behem nataceni) .. jak vidno z ukazek a clanku tak v televize to dopadne cele podstatne hure .. ach jo

.. je to jen show pro divaky a byla jsem z toho zklamana .. aspon, ze se nam povedlo zkolackovat temer cely stab den pred natacenim ;DD
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    MC_KALAPU: ten dil bude zítra. Taky sem zvedavej. Ale když tenkrát natáčeli v mechenicich ve Fregatte, tak tam nemohli tejden najít nic co je spatne tak aspoň začal Pohlreich prudit ze nemá opečenou zeleninu na Kohout u na vine
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    EVILMIND: vzhledem k tomu, co tam předváděli někteří majitelé (Brněnská Bohéma apod.) tak si dovedu představit téměř cokoliv :(
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    MC_KALAPU: a byl to někdo z téhle sezony? Protože teď Klusák/Remunda, drama, že jo...

Osobně bych klidně i věřil na to, že majitel přistoupí na něco jako - ukážeme trochu bordel a smradlavý brambory, a pak to obrovský zlepšení, protože to pořád bude super reklama.
    MC_KALAPU
    MC_KALAPU --- ---
    CLUBEER: Popravde, to se mi moc nezda.. Nedovedu si predstavit, ze by majitel restaurace pristoupil na to, ze bude prezentovat ve svym podniku bordel a hnusny jidlo, aby "to byla jakoze show". Mluvil jsem s jednim majitelem docela do podrobna, jak to nataceni probihalo a i kdyz tehda zadnou hvezdu nedostal (coz by treba mohl byt i duvod k tomu to nataceni pomluvit), tak v podstate na postupy toho stabu nerekl nic, krom toho, ze cloveka prekvapi, jak to nakonec strihem vyhroti (coz ale neni zadny prekvapko).
    K tomu si popravde myslim, ze v pripade nepovedenyho jidla a zanedbanyho uklidu plati, ze kdo hleda, najde. Myslim, ze kdyz chces, zpraseny (anebo nesmyslny) jidlo najdes na listku kazdy "normalni" hospody, stejne jako kdyz se pujdes podivat do kuchyne a budes mit trochu praxe, tak neco zanedbanyho najdes vzdycky.
    Ja ten dil teda nevidel, takze nemuzu hodnotit, takze jen muj nazor.
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    CAPTAIN_TACUD: určitě ne. Ale uvidíme co nám cíl přinese třeba mi kecal ze jo.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    CLUBEER: Neni to spis takovy to klasicky zametani stop za sebou?
    CLUBEER
    CLUBEER --- ---
    TOOMIX: to je Můj spolužák a říkal že jim volala produkce ať něco špatný ho uvaří ať maj něco hnusnyho v ledničce atp. Pro me to ztrácí hodnotu ten pořad
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tohle Pohlreich ještě nezažil. Bouda pod Sněžkou byla drsný punk - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...efe-zdenek-pohlreich-fek-/hobby-domov.aspx?c=A160126_000307_hobby-domov_mce
    VANEK
    VANEK --- ---
    WITTGENSTEIN: Po důkladném rozboru usuzuji, že M. Pecháčková, resp. nevyjádřený subjekt dalších vět, znamená celou dobu Marcela a ne Marika, která je zmíněna jen závěrem jako "její dcera" a "autorka" [dokumentu].
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    STEPNI_VLK: Ale scénář k Ditě P. napsala právě ta "chorobná čtenářka", ne? :)
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    VANEK: Tak jsem to dal (asi i proto, že jsem v jednom z prvních záběrů uviděl Hnízdila). Ne v TV, na to bych se v tom pozdním čase mohl z vysoka. Typicky těžký, nestravitelný, "artovní" dokument. Místy jsem musel sledování vypínat. V kuse bych to nedal. Hlavně první polovina dokumentu je koncentrovaná negativní energie. M. Pecháčková působí jako ta, co má vždycky pravdu. Kolem ní jsou samí debilové. Automaticky se zamítavě staví vůči čemukoliv, co jí kdo řekne v rámci diagnózy.

Dozvěděl jsem se, že přestala kouřit (podruhé v životě), a že se jí na motorce zabil první kluk, se kterým kdy chodila, v den, kdy spolu měli poprvé spát. Dozvěděl jsem se, že její táta byl alkoholik a její máma, kterou dle všeho nenávidí až za hrob, chorobná čtenářka. Dozvěděl jsem se, že je jí trapné řešit svoji bolest hlavy se stále dalšími a dalšími doktory, psychology a terapeuty, a že to víceméně dělá hlavně proto, že o tom její dcera točí dokument. A pochopil jsem (možná blbě), že ten dokument má být zčásti také o transgeneračním přenosu, a že si tím cosi řeší jeho autorka.

Dle mého naprosto zbytečná záležitost. Promrdaná hodina času. Opět totální obsese vlastní (disfunkční?) rodinou. Ale už je mi aspoň jasné, proč byl ten Deník Dity P., který napsala Marcela P. tak kýčovitě ideální a sluníčkový...
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Koukám už to jsou dva roky, ale to se neomrzí (a do Médií to asi úplně není, a do Bulvární nory fakt nejdu):

Marek Prchal 1 hr ·
    Moje švagrová Marika Pechackova, co má za otce dětí člověka, který není můj švagr (Vít Klusák), natočila film s mou tchýní (Marcela Pechackova, její matka), kde sice nehraju, NICMÉNĚ když budete moc a moc chtít, tak mě tam UCÍTÍTE. Film se mnou nebude sledovat moje žena Dita Pecháčková, neboť bude na dotočné seriálu Deník Dity P., který pro ni napsala opět - kdo jiný, než moje tchyně. A tak, když budete sledovat tenhle film, dneska ve 23.35 na ČT art, tak si můžete představovat, že ho sledujete se mnou.
    Marcela Pechackova 1 hr · Prague ·
    Dneska e 23.35 na ČT Art v Pořadu Průvan:
    Mater noster (studentský dokument), 2012, 49 min Režie: Marika Pechackova
    Kamera: Vít Klusákk, Marika Pechackova
    "U 40% nemocných lidí neumí lékaři určit, co jim vlastně je. Aby takové pacienty mohli léčit, stanovují jim falešné diagnózy. Mojí mámu bolí přes rok hlava. Chodí po doktorech a poslouchá jejich diagnózy. Každý má svoje vidění. Nikdo jí nepomáhá. Komu pomáhá film? Čí ta bolest vlastně je? Proč mámu bolí hlava a proč o ní točím film?" (Marika Pecháčková)(MFDF Ji.hlava)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreichova převýchova kuchařky poctivých hotovek. Šlo to ztuha - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...sim-brode-v-ano-sefe-pxi-/hobby-domov.aspx?c=A160119_095800_hobby-domov_mce
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    wtf?
    Le Petit Chef
    https://vimeo.com/127722907
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    Dobrej díl dneska.. Já se bavím :)
    SAMIEL
    SAMIEL --- ---
    ALI: 6 příspěvků pod tebou.
    ALI
    ALI --- ---
    BRUKEV: dej si origos kitchen nightmares uk. us verze je... no... zkratka uz verze .)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    BRUKEV: koukám na to když vařím a přijde mi, že čím vyšší číslo série, tím míň se řeší špína a víc se řeší kokoti majitelé, cože je větší sranda. Takže za mě 4. série a výš.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    BRUKEV: máš-li chuť na ozajstný bizár, dej si tohle :-)
    https://en.wikipedia.org/wiki/Amy's_Baking_Company
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam