• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    EVILMIND: Ve Fat Duck je počet míst pro hosty a zaměstnanců totožný. A věř mi, že personál dře jak barevný.
    BEBEBE
    BEBEBE --- ---
    EVILMIND:
    To mi neprijde moc, schvalne vypisu jak je to u nas.
    Cisla v zavorkach jsou pocet lidi na pozici, pricemz na jedne smene je vzdy jen jeden. Priprava (2), mycka (2), pomocny kuchar (2), hl.kuchar (3 - 4), bar (3), vrchni (3), obsluha (4), pomocna obsluha (4), provozni (3).
    Takze mame nejakych 27 zamestnancu, mist mame 40. Realne je na smene 9 lidi, ale kdyz kazdej dela minimalne 12h, fakt to nejde v deseti lidech.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    20 jich cumi jak to 5 umí
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    TOOMIX: Restaurace má 48 míst a 25 zaměstnanců.

    Co tam proboha tak muzou vsichni delat?
    SKRU
    SKRU --- ---
    LYNCH: pastis v akci!!!! ... este jednou reknes voflambovat..:)
    VANEK
    VANEK --- ---
    TOOMIX: Teď sem s tím (z Facebooků) jdu, teda!
    Řeknu příklad: daněk. Daněk žije v lese. Co se k němu hodí? Arony, tedy černý jeřáb. Pak zázvor, to je také jedna ze základních surovin. Jídlo podávám v základní, syrové úpravě na kamenu, zalívám suchým ledem, takže se z toho kouří. Zaliju ho ještě odvarem z jehličí a člověku to evokuje právě les a to, že daněk někde v něm žil. Zákazníci se mě ptají, proč jsem to právě tak udělal. Já jim vše vysvětlím a host si řekne: „Teda!“
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Vaření tu upadá do hlubin, na bio jsem alergický, říká český „Michelin“ - iDNES.cz
    http://ekonomika.idnes.cz/...kem-kasparkem-field-drc-/ekonomika.aspx?c=A160311_143517_ekonomika_chrs
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    ja koukam na ten dil v Bastile a ten sefik v kuchyni je hrozneej kreteeennn
    ROBERT_MOST
    ROBERT_MOST --- ---
    Slovenskej díl byl super. Úplně jsem dostal chuť tam jet a 14 dní žrát ty jejich mastnoty.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Teď koukám na ten díl z Havířova - co je to za klauny? Kýbl výmluv a keců
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    Komentář Adama Bartase z FB: Kdykoliv otevřu časopis Albert a najdu Pecháčkový babičku zapečenou již v první větě, řehtám se jak kdyby nebylo žádný zejtra. Dita působí jako sériově montovanej android domácího štěstí, kterej opakuje předvařený floskule jako je "pravý máslo, bašta, babička" pro povzbuzení apetitu a střevní lokomoce - vsadím se nicméně, že pokud se jí zeptáte, jak se Dituny babička jmenovala a kde bydlela, dojde ke zkratu, z té aspikové hlavy vyhřezne několik jiskřících drátů a naše pastelová kredenc se zhroutí v plném vědomí své existenční bídy.

    http://magazin.aktualne.cz/...e-sveho-sveta-je-stale-fascinujici/r~3b62f442e77511e5ae64002590604f2e/
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    ZUZKAOU: Vždycky když vidím Ditu PIŽLAT to maso, mám chuť jí udělat přednášku o výběru nožů a ostří v kuchyni, ale pak si vzpomenu, že to už se dneska nesmí. Mansplaining máme od feministek zakázaný.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU:

    http://www.ceskatelevize.cz/porady/10588743864-denik-dity-p/215562260170001-stastny-novy-rok/


    No fakt že jo, někde vespodním proudu bublá něco velmi zvráceného. Dita P. má zcela zaručeně v mrazáku naporcovanou něčí mrtvolu.
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich by chtěl halušky víc sexy, narazí na slovenské dubové palice - iDNES.cz
    http://hobby.idnes.cz/...ske-kolibe-na-chopku-pgh-/hobby-domov.aspx?c=A160306_220858_hobby-domov_mce
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    RUTHLESS: první setkání s bandou umělců je vždycky tvrdý.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SCHWITA: souhlas. Pohlreich to imho uplne nepobral. A nechapal ty lidi, jejich zivot a tak (nejsem umelec, taky to jde tezko mimo me :-)). Prislo mi, ze z toho nakonec vyysli oni lip ez to on podal. Coz je podle me dobre. Docela jim fandim, uprimne :)
    JELLYBEAN
    JELLYBEAN --- ---
    SCHWITA: závěrečná zkouška ve formě šunkoveho chlebičku a špenátového závinu...dokonale :-)
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    OMNIHASH: Ano! Taky mě nadchla ta opravdovost, bezčasí a terárium ve formě VŠ. Nemyslím, že to Zďeňďa naplno pochytal (obzvlášť ho nasral kuchař za tři měsíce), ale pěkné.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam