• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Ano, to je přesně ten nablblý pokus o úsměv, který jsem měl na mysli. A i v téhle zamrzlé fotografické podobě se mi z něj po chvíli začne dělat lehce fyzicky nevolno...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VANEK
    VANEK --- ---
    KUBAN88: Začátkem září 14, zjevně mezi sezónami:
    Kuchařka Dita P. porodila syna! Neuvěříte, co mu chtěli dát za jméno! 
    http://www.blesk.cz/...277342/kucharka-dita-p-porodila-syna-neuverite-co-mu-chteli-dat-za-jmeno.html
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    MAR_TINA: Má dítě, ale uz snad po první sérii. Tenhle umělý buben byl bizár a přesně zapadl do té tuposti celého seriálu. Tu Kamuru už jste viděli někdo? Já na to nějak nemám odvahu. Pita D. alespoň baví tím jak je to celé neuvěřitelně (a nechtěně) DADA
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Příště jich vrhne tucet...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MAR_TINA: dítě má, ale při natáčení už nejspíš bylo na světě, takže ji museli vycpat, aby vypadala těhožně?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    GEISHA: a teda má dítě nebone? byl ten buben pravej?
    ATUARFIK
    ATUARFIK --- ---
    ZUZKAOU: Ha, už vím, koho mi připomíná. Budou nové díly Bridget Jones, ovšem představitelka titulní role se mezitím nechala napumpovat botoxem - ten úsměv přesně sedí.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    Myslel jsem že je to bizarní, ale tenhle rozměr mi dosud unikal
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    HWLLFFRDD: je autorkou scénáře? Je...
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    ZUZKAOU: Takže je možný, že vymejšlela i ty scénky, kdy jde Dita v playboy kostýmku s ocáskem a ouškama otevřít Marku Prchalovi?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    GEISHA: píše jí to její matka. To tomu dodává ještě další level úchylnosti.
    TOMBRIDER
    TOMBRIDER --- ---
    STEPNI_VLK: Mne hlavně na rodinných scénkách Dity Pí strašně děsí podivná sterilita.. Nemám pocit že by to bylo nervozitou z kamer. Spíš že tihle lidi si nemají vůbec co říct, maximálně všeobecně plkat či přitakávat. Rodinná pohoda či dokonce zábava je těmhle lidem očividně cizí, možná i nepříjemná. Možná je to simulace rodiny budoucnosti kdy bude tvořena jen z androidů..
    Přikejvávací BOO potěšila :)

Na druhou stranu, je to tak děsivé, že prostě nemohu odtrhnout zrak od této studie rodinného štěstí bez citu.
    Ale já jsem úchyl, čim divnější pořad tím jsem víc fascinován.. Třeba na TV šlágr dokážu zírat desítky minut hlavně kdy místo "písní" se tam snaží nějak diskutovat/komunikovat..
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    ZUZKAOU: Ke svatbě mi kamarádky natočily asi hodinovou parodii na tenhle pořad. Byla fakt dobrá. Tahle parodie je ale ještě lepší.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ZUZKAOU: a co na to mimibazar, nezvazujou DP navrhnout kanonizaci?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Neumím odolat.

Double Dita. Která chce samu sebe pořádně vymazlit... Čekám na ty chapadla, věřím že na ně tuhle sezonu dojde!

Deník Dity P.: Jídla pro duši — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10588743864-denik-dity-p/215562260170005-jidla-pro-dusi/
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    TOMBRIDER: Také jsem při náhodném sledování televize v "divočině" neplánovaně natrefil na Ditu. A bohužel jsem se na ten díl "Když jím za dva" zkusil podívat.

Myslel jsem si, že po DP à la králíček Duracell už nemůže přijít nic horšího. Mýlil jsem se. DP s bubnem v bílém hábitu připomínajícím bílou paní požírající své výtvory v rádoby vtipných (či dramatických nebo bůhvíjakých - nějak jsem to nezvládl dekódovat) mezihrách to hravě překonala. K tomu ten její permanentní, neskutečně nablblý úsměv, který se doslova a do písmene zažíral do mých mozkových závitů. Po nějakém tom dezertu z tyčinek Mars (či co to bylo) z první série přišel dort z těsta ze sušenek. To aby té přeslazenosti nebylo málo.

Jednu chvíli už to bylo tak k nevydržení, že jsem musel na chvíli přepnout na jiný kanál. Ale nakonec jsem se tedy pokorně vrátil zpět, aby mi neunikla naprosto "nečekaná" pointa tohoto dílu. A aby toho pro mne na první dobrou nebylo málo, tak závěr vyšperkovala zdejší "nyxelebrida" diblíkovského typu Boo a lehce afektovaná autorka scénáře osobně za asistence dalších dvou legračních/mužských členů této zcela zjevně úchylné až patologické rodiny.

Ačkoliv následující Kamu nebyla po pravdě žádný zázrak, co bych musel pravidelně sledovat, ve srovnání s - teď již bohužel rozmnoženou - Double Penetration je aspoň celkem přirozená, rázem jsem se opět cítil celkem v pohodě a můj tep se vrátil do normálu...
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
    WITTGENSTEIN: "Palec a špičku do koše nebo dědovi na džuveč." Skvělé!
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    LEADA: Kdyz ja koukam jen na jeden serial, ale na tohle muzeme doma koukat s manzelkou oba
    LEADA
    LEADA --- ---
    KUBAN88: ja zatim sjizdim serialy :D na kuchare jeste nedoslo moc :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam