• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales

Co je totální úlet?Samozřejmě jídlo...

Klik na Babicu: [ Spolek pratel Mistra Babici aneb všichni si to doma uděláme, protože je to jednoduchý, rychlý a dobrý! ]

jeden polerich vladne vsem, jeden jim vsem kaze. Do kuchyne uvrhne a k plotne privaze.
    rozbalit záhlaví
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    POHODAVOLE: me kasparek bavi prave pro tu partizanskou cinnost- pusobi tak ze uplne vidim jak si bydlenky sedaj na zadek a cumej co budou varit a pritom si ani neuvedomujou ze konecne zacinaj dodrzovat postupy co leta odvrhovaly s tim ze "tahle slozite vari ten polrajch"

sapika sem mel zazityho jako kuchare poctivejch jidel- coz skoncilo s jeho poraden co byl PP podrabky, nebo nejaky jiny smakulady a ted s babicou tomu zsadil hrebik do rakve finalne teda...

mit kamu silikonovy kozy, je to moje numero uno :D
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    GANBOY: tak to si me docela prekvapil. Nerikam, ze jsem na Kasparka nikdy nekoukal / nekoukam, ale ten typek dle me nema moc takovy to spravny charisma jako treba Pohlreich / Vanek. Zrovna nedavno jsem na nej koukal, jak varil neco z bedynek, kde rikal, ze si konecne uvarime neco zdravyho a pak tam nacpal hromadu masla. Nevim proc, ale nepusobi na me moc duveryhodne. Prijde mi spis jako takovej machyrek. O to vic jsem byl prekvapenej, kdyz jsem nedavno videl, ze dostal Michelinskou hvezdu. A k tomu Sapikovi - sam nejsem zadnej hubenour, ale ten typek na me pusobi tak moc nezdrave, ze se na to nemuzu divat.. :D
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    add kamu.

podle me jedna z tech lepsich co ted na TV z cesky produkce muzeme sledovat.
    simpatii se u me zaradila na ctvrte misto- prvni je kasparek- kterej ma jak dobry hlasky tak i super ksichty, druhej zdenda- ano, kapsarek ho odsunul, pri vareni me bavi se divat spis na nej nez na zdendu, treti cukrar z corinthia towers co ucinkoval v kucharsky pohotovosti protoze sem z nej mel dojem ze se orpavdu snazi ty lidi neco naucit a ctvrta kamu.
    po zaplave babicu kluku v akci a jinejch - treba sapik si u me uplne zkazil povest diky jeho ucinkovani na tv... svezi vitr z obrazovek. takze za me super.

zvuk je bohuzel dlouhodobej problem novejch poradu z CT- tady to jeste de, ale treba jakub wagner- to je uplny utrpeni.... takze az na ct odejde hlavni zvukar do duchodu, protoze kvuli tabulkam ho nemuzou evidentne vyhodit protoze nezvlada svoji rpaci- snad se to zplesi... do te doby- ou ou ten zvuk!!

a jakozto chlap jeste dodam ze je prijemne pri vareni cumet na kozy, pokud to nejsou zdendovo kozy.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    EVILMIND: jak rika muj kamarad zdenek, minipomerance....! dokonalost!
    VANEK
    VANEK --- ---
    Aha, ona to dneska byla repríza jedničky z podzimu:
    Ano, šéfe (1.10.) restaurace Sametová / V Podloubí, Praha (rekap) | Panáček v reality show
    http://reality-show.panacek.com/42845-ano-sefe-1-10-restaurace-sametova-v-podloubi-praha.html
    Nepochopil jsem, jak tam Pohlreich za půlkou promlouval tomu Petrovi (?) do duše, že v životě schopného kuchaře přijde moment, kdy se musí posunout dál, i když půjde s penězi dolů, protože za 5 let už může být pozdě: jako jít dělat kuchtíka do nějakého špičkového podniku, aby nasbíral znalostní/sociální kapitál?
    CNV
    CNV --- ---
    ZUZKAOU: To kdysi vyráběl otec s kamarádem, akorát kolonu měli primitivnější :D
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    EVILMIND: stařená mouka:D
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    EVILMIND: ok, při pomazánce mi přišlo, že se opakujou, ale vlastní destilát je boží!
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    má-li cestou padnout strom tak ať padne.dobře on
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    cim vic to ma dilu, tim vic me sokujou lidi v diskusi, co to nepobiraj :-)

https://www.stream.cz/luxus-na-taliri/10010062-palacinky#nejnovejsi
    STEPNI_VLK
    STEPNI_VLK --- ---
    Kamu ve Vietnamu poráží Ditu P. autentičností. Vaření opravdu může mít příběh

Kamu ve Vietnamu má rozhodně mouchy plynoucí nejspíš z rychlosti produkce. V rámci své nedokonalosti jde ale o sympatickou minisérii, která k vietnamské kuchyni, kultuře i menšině v Česku přistupuje s respektem a zároveň zvědavostí, představuje je, ale nedělá z nich atrakci ani karikaturu.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    KASUMI: to jsou ňoky
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KRUTAS: Minus mas ode me za haneni oslizlych knedlicku;)
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    CAPTAIN_TACUD: no videl sem teda vcera ty prvni dva dily, cekal sem to teda horsi páč nemam duveru v ceskou produkci. Ale par veci si neodpustim.
    Ten clovek co to komentuje me neskutečne šteloval, jak textem tak mluvenym projevem. To je porad... Kamu tamdle v tom bistru bastí čongáckou polívku, tady si Kamu povida se svými práteli ... sakra proč? Kamu skoro nemluvi videl bych to tak do 10ti vet na jeden dil. Dalši co mi prijde krapet nefér je stopaž . Z 25 min dílu prvni 4 minuty nudny uvodní zabery s debilnim komentarem, pak 10 min vietnam ... a zbytek kamosi v cechach.
    BTW ty voslizlý knedlícky? Zlatej smazenej original.
    Myslim si ale, ze se to ceskymu televiznimu divakovi asi bude libit, moc takovejch poradu nevznika.
    Za mě ale nula . Gordon , Stein , Burdain, Nguyen uz davno natocili verze ktery jsou po vsech strankach lepsi.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    KRUTAS: se boj :))
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Tak nějak mě ani nepřekvapuje, že co do kvality vyhrál ten z Lidlu, ikdyž v senzorice propadl...

https://www.stream.cz/adost/10009893-gothaje
    KRUTAS
    KRUTAS --- ---
    z tech cestovatelskej sem videl klasiku Gordona , Steina nebo Burdaina ale co se tyce vietnamu tak za me nejvic Luke Nguyen. https://www.youtube.com/playlist?list=PLONO5xMRqTA1can7-mmk5vn38jT77rSrR
    Luke Nguyen's vietnam season 2 - YouTube
    https://www.youtube.com/playlist?list=PLONO5xMRqTA2bF1r9HyU28df8aRg3g7mL
    KaRmu sem jeste nevidel .. krapet se toho bojim :))
    CNV
    CNV --- ---
    Když jsem klikala, doufala jsem, že to bude nějaká Kamu Nguyen, běloškou jsem byla zklamána. Já chci pořad o vietnamský kuchyni s Vietnamkou. Nebo o romský kuchyni s Romkou :D
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LEADA:
    1.)dobrej kuchař ≠ dobrej televizní kuchař a vice versa
    2.)televizní kuchař je posuzovanej podle televizních pořadů
    3.)její pořad evidetně minimálně části místních přispěvovatelů nijak super nepříjde

sestimsmyř
    FILUS
    FILUS --- ---
    Na tomhle vydání s Kamu si vyzkoušeli a zjistili nedostatky, což jsou zbytečný kecy okolo a málo Kamu v akci, nikdo neříkal, že to bude hnedka šleha, ale věřim že její účinkování v TV bude čim dál lepší.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam