• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    SAMOUT: ja bych i souhlasil, ale moc mi tam nevoni, ze ma cisnik dostavat nizky plat a zbytek si ma vydelat dyskama. Ja davam treba dysko i dle toho, jak mi chutna, takze pak se muze cisnik sebevic snazit, ale kdyz neni dobre jidlo, tak nemam prece duvod davat vysoke dysko. Dle me to mozna bude i ten duvod, proc je cisniku malo..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    CAPTAIN_TACUD: Rozhovory se Zdéňou mě bavěj, ten člověk má stejnej pohled na svět jako já.
    CAPTAIN_TACUD
    CAPTAIN_TACUD --- ---
    Zdeněk Pohlreich o hospodských: S poctivostí dojdou nejdál ke krachu! - Živnostenské listy
    http://www.zivnostenskelisty.cz/...enek-pohlreich-o-hospodskych-s-poctivosti-dojdou-nejdal-ke-krachu
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    ZCR: To nezní moc jako DitaP, spíš jako recept od Hestona Blumenthala :-).
    ZCR
    ZCR --- ---
    STERIGMA: než je to naklade a uvaří v růžovém víně s kardamomen a naservíruje s předkvašeným hráškovým pyré s blanžírovanou baby cibulkou marinovanou v býčím spermatu.
    HWLLFFRDD
    HWLLFFRDD --- ---
    VANEK: Upachtěné, takové pěkné slůvko, co zrovna Ditu P. a její televizní tvorbu dokonale vystihuje
    VANEK
    VANEK --- ---
    Nemám odvahu.
    Dita Pecháčková: České pořady o vaření jsou takové upachtěné! Chybí v nich profesionalita – AUDIO – 30. 6. 2016 · Těžkej Pokondr na Frekvenci 1· Záznamy pořadů · Frekvence 1 · Hudba – Zprávy – Zábava
    http://www.frekvence1.cz/...vrtek-bude-hostem-pokondru-kucharka-a-spisovatelka-dita-pechackova-22842
    STERIGMA
    STERIGMA --- ---
    ZUZKAOU: Bože! Zastřelte to někdo, dřív než to naklade ... Oh shit!
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ZUZKAOU: to je strasne uchylny.. ta hudba, ty oblecky, koncovka.. wth? :D
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    RUTHLESS: nebudu to rozporovat. Čím víc nad tím přemýšlím, tím víc mi to přijde jako pokus napodobit Andaluského psa
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    HUDOUS_ML: Na me tohle působí jako ze jsou to naprostý kokoti :-)
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    GIO: na mě tohle působí, jakože to má být jakoby ona to vařila a rovnou tam nosila, takže ne piknik, kdy se jídlo nese v košíčku, ale že Dita je současně s holkama na lodičkách a ve stejnou chvíli v kuchyni dělá krém, který dveřmi v časoprostoru rovnou servíruje. Což je možná ještě horší, než kdyby si ten krém přinesla v termosce.
    87HIGHFLYER
    87HIGHFLYER --- ---
    a černocha jako proprietu....ty vole
    GIO
    GIO --- ---
    jinak uplne vidim, jak si na piknik k vode bezne vezu hraskovy krem, nebo co to bylo.
    GIO
    GIO --- ---
    THE_BALROG: tenhle dil jsem bohuzel castecne zahledla (tenhle lascivni konec s cernouskem v mysliveckym) musela jsem to vypnout, zvedl se mi zaludek:))

    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    DOCKINEZ: protože příběh, ten je na tom nejlepší!
    HUDOUS_ML
    HUDOUS_ML --- ---
    ZUZKAOU: na konto Dity P. už bylo řečeno hodně, od jejího vzhledu přes absenci hereckého talentu až po šílený projev. Za co bych ji ale na místě zastřelila, je vaření s rozpuštěnými vlasy. Možná jsem jediná, ale jak vidím někoho s vlasy delšími než pár centimetrů vařit s rozpuštěnými vlasy, tak vidím vlas v talíři. Blééé
    VANEK
    VANEK --- ---
    ZUZKAOU: Studenou bramborovou kaši jsem vždycky miloval!
    (Je taková příjemně lojovitá...)
    THE_BALROG
    THE_BALROG --- ---
    Ach bože, to je TAK sofistikovane!

    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DOCKINEZ: protože studené je lojovaté a ten lůj zůstává na patře. A jakkoliv mi chutnají víc vystydlé brambory, tak zrovna studená bramborová kaše nic moc.

    Ono obecně menu na tříchodový oběd není úplně ideální na snídani v trávě, navíc před koupáním. I čistě z logistických důvod. Ale zrovna v téhle epizodě je to díky tomu růžovému župánku a černému myslivci a vodnícm tvorům úplně šumák
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam