úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
Ano šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
CAPTAIN_TACUD
---
---
11:51:18 14.10.2016
+2
Inside Heston's World
http://www.sbs.com.au/food/programs/inside-hestons-world
In this landmark four-part series, Heston Blumenthal shifts his three Michelin-starred restaurant The Fat Duck 10,000 miles from England to Australia.
https://www.uloz.to/!BF84YePCWDfh/inside-hestons-world-s01e01-hdtv-x264-tvc-mp4
https://www.uloz.to/!QKN5oEhxxgTL/inside-hestons-world-s01e02-hdtv-x264-tvc-mp4
https://www.uloz.to/!FeQv7E28F3HT/inside-hestons-world-s01e03-hdtv-x264-tvc-mp4
https://www.uloz.to/!DYNMwJPTTyHv/inside-hestons-world-s01e04-hdtv-x264-tvc-mp4
CAPTAIN_TACUD
---
---
22:28:56 13.10.2016
1 odpověď
+4
Heston's Dinner in Space
Heston's Dinner in Space - All 4
http://www.channel4.com/programmes/hestons-dinner-in-space/
Heston Blumenthal creates special dishes for British astronaut Tim Peake to take with him to the International Space Station, including zero-gravity bacon sarnies. They taste out of this world, and can be eaten, well... out of this world.
Hestons.Dinner.In.Space.720p.HDTV.x264-C4TV.mkv | Ulož.to
https://www.uloz.to/!y4G0KXrFObQ2/hestons-dinner-in-space-720p-hdtv-x264-c4tv-mkv
GANBOY
---
---
17:50:01 13.10.2016
ZUZKAOU
: hele... ze vona silha!! me z ni uplne boli oko...
MOIRAIN
---
---
21:13:18 11.10.2016
ANABEL_LEE
: já pro ni půl roku pracovala...a vlastně i nějaké letenky jsem jí tenkrát zařizovala
ANABEL_LEE
---
---
21:04:35 11.10.2016
1 odpověď
MOIRAIN
: ja taky, a to ji znam jen z letiste :D
DOCKINEZ
---
---
12:24:12 9.10.2016
CLUBEER
: Teri Vyblizen? To by davalo smysl.
MOIRAIN
---
---
19:12:34 4.10.2016
1 odpověď
ZUZKAOU
: Hajšlová je odborník skvělý, ale jen ji slyším, mám osypky, je to strašná kráva
ZUZKAOU
---
---
10:30:36 3.10.2016
2 odpovědi
http://video.aktualne.cz/...oplnku-muzou-v-nich-byt-hormony-a-to/r~162bdbb688d411e6bc7c0025900fea04/
Nikdy nevíte, co je v lahvi s vínem, které je modré. Rozpoznat falšované potraviny je stále složitější, kriminálníci umějí třeba napodobit včely při výrobě medu, říká odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, která jako první Češka získala prestižní cenu Harvey W. Wiley Award. Kvalita a bezpečnost potravin v Česku se podle ní zlepšují.
CAPTAIN_TACUD
---
---
9:44:12 1.10.2016
+25
LEADA
---
---
20:39:32 30.9.2016
-2
GANBOY
: no a i kdyby? proto jsou treba tak silna slova?
GANBOY
---
---
9:46:50 30.9.2016
1 odpověď
+2
LEADA
: spíš ze sebe dělá oběť a chudáčka aby si zachránila odběratele...
LEADA
---
---
9:43:21 30.9.2016
1 odpověď
+2
GANBOY
: vždyť ma 16...a zkušenosti jsou nepřenosný...
KUBAN88
---
---
16:21:47 29.9.2016
+3
SAMOUT
:
http://www.kublanka.cz/index/domaci_sriracha
KASUMI
---
---
15:48:45 29.9.2016
BRUKEV
: kdyz je nouze, jsem schopna to dat i na housku :D
SAMOUT
---
---
15:37:51 29.9.2016
1 odpověď
+1
BRUKEV
: Hausgemachte sriracha? Byl by recepis? Pokud myslíš normálně kupovanou, tak ta opravdu (skoro) nepálí, v tom má Kuban pravdu :-).
KUBAN88
---
---
15:19:31 29.9.2016
+5
BRUKEV
: Na cokoliv, já to dávám i na bramborak:)))
BRUKEV
---
---
15:06:34 29.9.2016
3 odpovědi
KUBAN88
: btw jsem dělal tu Vaši srirachu, či jak se to jmenuje, a je to ostré jako pra*e. Vůbec nevím, k čemu to vlastně budu jíst :)
GANBOY
---
---
14:19:35 29.9.2016
1 odpověď
+4
ZUZKAOU
: Ježíš to je píča :D
CAPTAIN_TACUD
---
---
12:47:43 29.9.2016
Megalooool
mela vic brecet, mela by vic views... du bl***
KUBAN88
---
---
12:07:39 29.9.2016
1 odpověď
+4
loool
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam