EVILMIND: asi jo, když jsem nad tím přemýšlel, tak by to dávalo logiku, že jako prostě natáčí v hospodě kvůli pořadu - jen nikdo neví, že tam je namaskovanej Pohlreich. Jen mi v tom případě nedávalo smysl, proč se těma prostřihama na jakoby skrytou kameru, která je tam na férovku chycená držákem k televizi snaží v divákovi vzbudit dojem, že se tam děje něco superskrytého o čem personál neví a pak tam v detailu natáčí jeden konkrétní stůl. btw. jsem koukal na FB té hospody U Václava v Chrudimi a vylistoval si post z 18.9. kdy avizují otevření 20.9. - takže den předem věděli, že 19. zavřou kvůli natáčení - takže asi rozkaz zněl jasně - 19. naservírujte ty největší srágory, ať to má grády :) Ale klasicky se zas hlavně divím tomu top level zoufalství, kdy ze sebe v rámci show udělaj na kameru totální čuráky, aby to byla o to větší show jak je zachráněj. Přitom to jsou povětšinou klasický hovna ve stylu přesmaženej mazut ve friťáku, bordel v kuchyni, menu z prdele, pitomci na place i v kuchyni, zoufalé mezilidské vztahy a provozovatel co neví která bije - ale tak zábavný to je pořád a když můžu přeskakovat reklamy, tak se na to rád podívám o tom žádná :D