• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    JUNIOR: vanek ma vyucni list kuchare.. vim to, pac "chodil" se mnou do rocniku na ssgh.. "chodil" znamena, ze nechodil, ale delal s nama vyucni zkousku, jakoze chodil.. mno.. fabesova to stejny, "chodili" tak spolu, ale ta se tim zivi normalne a ocividne uspesne.. skolu zastitoval pohlreich, tze to bylo asi v dobe, kdy byli jeste velci kamaradi.. a po prvnim na noze (?) ..
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    WITTGENSTEIN: To asi ne, ale ma nejlepsi tym. Jsou zpracovany fakt dobre.
    WITTGENSTEIN
    WITTGENSTEIN --- ---
    SAMOUT: Ale ani Gordon je nepíše jaksi osobně.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    Jeste jsou od Vanka hodne dobry poklady evropsky kuchyne, na ty jsem zapomnel, a bavej me.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    KUBAN88: Ty dve ceskomoravsky jsou skvely, zbytek uz asi tak ne, no... Nejvyssi konstantni kvalitu kucharek z tv kucharu ma prapredobraz Gordon, vsechny, ktery mame, jsou skvely.
    KUBAN88
    KUBAN88 --- ---
    no Pohlereich je velice milý na hosty a klienty, pracovně je to fakt hajzl pod kterým byste nechtěli dělat a ani s ním. V tomhle je nejdál ten Frič, který je náročný, ale dělá to z lásky k řemeslu, má svojí hospůdku, kde skvěle vaří, uživí ho a on může chlastat každý den :)

    Vaněk měl skvělý nástup, má rád jídlo apod... ale po prvních dvou kuchařkách vydal sračky, které podle mne udělali od stolu, aniž by to vařili a odzkoušeli, protože je tam hrozně chyb

    (on teda ani ZP nedělá kuchařky, pouze se přijde vyfotit, ale Vaňkovi je za to dáván až téměř božský kredit :) )
    CERNAAMODRA
    CERNAAMODRA --- ---
    Já jsem měla Vaňka ráda na začátku na streamu, ale co zacal s jidlem sro objizdet svoje kamarady aby si chrochtal jak to delaji skvele, plus jeho vystupovani "kamarádi zlatí" a navážení se do vegetariánů, tak už mi leze krkem.
    Naopak s Pohlreichem jsem stravila jeden nataceci den, plus jsem o nem slysela od nekoho, kdo ho zna dlouho fakt jen dobrý věci jako o cloveku, takze se na nej vzdycky rada podivam.
    Jeste je mi v posledni dobe z kucharu celkem sympatickej Paulus, co dela pro Lidl.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    Vaněk mi neni vubec sympatickej,jeho vyjadřování,vtipky etc mi prijde az takovy slizký?asi jo
    DAWIDOS
    DAWIDOS --- ---
    JUNIOR: Ja zazil na zacatku v Prakulu Pohlreichuv kurz, kde krome nej byl jeste Vanek a Fric jako pomocnici. Uz tenkrat jsem videl velky rozdil v pristupu - Pohlreich na me zapusobil, s jakou skromnosti a pokorou vystupoval, pomahal a radil. Vanek mi pripadal jako takovej ten kamaradicek, co vsude byl a od vseho ma klice, vsechno zaridi a vsichni ostatni jsou idioti. Tak jsem moc nechapal, jak ti dva spolu muzou fungovat.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: jenže když jezdíš pracovně po všech prdelích světa mimo Prahu, vypadá to jinak. A kvůli času prostě riskuju a zastavím někde, kde je dost aut před hospodou. V pracovních kalhotách ani do hospody 200+ jít nechci.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: V hospodach kde das za obed 200+ Kc, to resit nemusis. Tam uz to davno delaj :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: ano, jsou jídla, ke kterým se to nehodí. Ale mám dojem, že se toho chytly hospody s obědem za 90-150 kč a házejí na talíř kuřecí plátek a brambor bez ničeho.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    MAR_TINA: To jsou ale dve ruzny veci. Jedna vec je davat k libovolnymu jidlu zeli, okurku a rajce. Asi se shodnem, ze jsou jidla kde se to nehodi. Druha vec je nabidka malych salatu, ktera citelne chybi. To mas jiste pravdu.

    Treba v hospode kam chodim na obedy tu oblohu davaj. Je to salat, rajce a okurka (ponechme ted stranou, proc musi bejt rajce naprosto vsude). Jenze je to cely zality nejakou kyselou zalivkou a neda se to zrat :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    FRK_R23: já zrovna za "zrušení" obloh v hospodách Pohlreichovi nadávám. Malé zeleninové saláty, jen mistička k jídlu se neobjevily, zato zmizelo z talířů krouhané zelí a krájená okurka. Udělalo to přesně tu jednu porci zeleniny, kteoru si k obědu skutečně potřebuju dát.
    Průměrná hospoda při cestě mi nabídne přijatelný oběd venku, ale o tu zeleninu citelně klesnul.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Me teda od zacatku vadi Pohlreich. Nekdy vam clovek proste nesekne :)) Vanek aspon udelal moc pekny kucharky :) Mam rad knihy a tyhle jsou udelany opravdu peclive. Ale abych Zdenkovi nekrividil, tak s nim sdilim pohled na kecup a "oblohy" v hospodach :))
    JUNIOR
    JUNIOR --- ---
    SAYUZ: Spíš by mě zajímalo na co ještě z gastroboboru reklamy nedělal.. Bylo to i nějaké nádobí, nože, cizí knihy...

    Podle mě má Vaněk narozdil od Pohlreicha co se týče "lidských zdrojů" vyrábovano. Za mě Vaněk nikde nic kromě chytrejch keců sám nepredvedl. Snad toho víc předvedl i ten Babica, ten aspoň rukama něco dělá a stávají se z jeho videí a hlasek legendy a člověk se na to občas rád podívá jak na sestřih kolotoče po 30 letech. O Vankovi se to říct neda snad kromě hlášky smakulada. Jeho business/zabava je založena na kritice jídla, gastra a všeho co nezná (o se do mladyho věku nenaučil) včetně veganstvi (ikdyz sám má/měl podíl ve veganskych společnostech) a dělání machra na kuchaře jak se to má dělat, ikdyz sám nikdy nikde profesně nevaril a je vyucenej fotograf. Kromě toho jsem na něj - jeho styl vystupování a předvadeni se, alergickej od samotného počátku co se Zdéňou začal někde vystupovat
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SAYUZ: jeden čas měl ksicht na kysany smetaně
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    SAYUZ: dělal reklamu na Kaufland a Albert
    SAYUZ
    SAYUZ --- ---
    87HIGHFLYER: Videli jste nekdy Zdendu spojovanyho s nejakyma znackama/firmama? Nevim ptam se...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam