• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    LYNCH: to bylo vždycky, táta měl penzion na sjezdovce, celá ta vesnice se scházela v něm po šichtě na pivo, a byl to takovej mozkovej trust, že sem si tam v prváku na střední připadal jak vychovatelka v pomocný škole. Týpek zdědil na jaře chalupu, v létě ji vyměnil za bavoráka a půl mega, na podzim ho obtočil o strom a v zimě zval na poslední rundu z dědictví...
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    PRAASHEK: u nas je jedna knajpa kde jedou hlavne polotovary od nowaca (vcetne bramborovyho salatu!)s obrovskou prilohou a maji porad narvano : turisti+rakusaci. v sezone zaviraji v 17:00:) mají nejlepší flek přímo na náměstí, prej nejsou lidi
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    LYNCH: já jsem na malém městě (30k obyvatel) a všechny hospody, co mají otevřené o víkendu po obědě, mají jedno krátké, úplně stejné debilní menu. Okay, prošel jsem jich pět, než jsem v jedné rezignovaně sednul a dal si tyvole hamburger, čehož jsem nakonec celkem litoval. Dobře mi tak. Ale ženské prej chutnalo, už nevim, co si dala. Jo a ideálně v těch hospodách hrajou nějakou echt sračku v rádiu.
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: a chtel jsem tim spis rict, ze s tim co jsi napsal nesouhlasim)) kazdej si dela knajpu jak chce, kor na malym meste
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: muze bejt a nemusi. jen davam priklad a zrovna k tomu kamosovi jsme chodili na pizzu a obsluha byla fakt mizerna, ale jak pisu, nerikam ze to tak je všude. samozrejme tam musi hrat roli i prachy
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    LYNCH: tak ale to mi prijde trochu jako brekot, uprimne. To si nemuzu pomoc. Podle me kazdej si mysli, ze ta generace pod nima je k hovnu tak trochu a ze nemakaj. To je proste musis naucit a kdyz je adekvatne odmenis, tak je prece musis najit (nehlede na to, ze to nemusi byt mlady, zejo)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: u nas třeba konci jedna knajpa protoze nemaji personal, mladym se to delat nechce. kamos co tu mel
    pizzerii tak rikal ze vetsina brigadniku neumi ani pocitat a domluva prý příšerná
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    CHORCHE: hroznej shit
    ALI
    ALI --- ---
    RUTHLESS: jo, myslim, ze jistou zasluhu na tom ma, chlapec
    ALI
    ALI --- ---
    KONOPKA: je to totalne skriptovany, dokonce jsou tam od toho dva extra "producenti"
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    TOOMIX: Protoze kazdej chce 5 veci na menu a porad tocit. A zrušil oblohu. Mamrd :-)
    KONOPKA
    KONOPKA --- ---
    CHORCHE: Koukal. Srajda na úrovni Big Brother. Těžko říct jak moc dopředu domluvena, ale vliv dramaturgie je dost znát. Napětí, emoce, stres a přitom 2 týmy vaří furt to same menu dokola, akorát každé kolo jich je o 1 méně. Jako vždy zbydou jen ti, kteří mají největší “TV vzhled” nebo budí kontroverze.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Je to tady! 🔥 Druhá řada Hell's Kitchen už pomalu klepe na dveře! 😎 Čekají vás velké novinky a hlavně soutěžící zažijí nového šéfa! Honzo, vítej v Hell's Kitchen! 👏 Jak se těšíte?
    #hellskitchencesko

- nekoukal jste někdo na první, stojí za to?
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich o natáčení nové řady Ano, šéfe!: Vidíme totální soumrak vesnických hospod - Prima Ženy
    https://zeny.iprima.cz/zdenek-pohlreich-o-velkem-navratu-ano-sefe-a-realite-463440
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ALI: kterej z těch posledních odkazů máš na mysli? :D
    ono už Zdenál zajímavej neni, pokud tedy nemáte rádi Kubalíka a Vox, kde si pokecá s podobnejma, jako Vašut
    imho je čas jít dál
    ALI
    ALI --- ---
    TOOMIX: clickbait?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    CAIDEL: Hlavně je to cely tak tri měsíce starý :-)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    TOOMIX: To jsou teda novinky.

Pohlreich ve svých restauracích nevaří už nejspíš minimálně tak deset let... (už v době Ano, Šéfe to tak nějakou dobu bylo...), reálně (jakože kdy v nich vařil nějak víc mimo nějaké tvorby meníčka) nejspíš ještě daleko déle.

Kouzelná je též formulace "chodí do KFC" aby pak půlka článku byla o tom, že se tam snaží v žádném případě nejít pěšky, do podniku nevstoupit a být ikognito :) (tzn. dává si KFC by bylo o dost správnější)
    TOOMIX
    TOOMIX --- ---
    Pohlreich chodí do KFC a ve svých restauracích už nevaří - Médium.cz
    https://medium.seznam.cz/clanek/traveler-pohlreich-chodi-do-kfc-a-ve-svych-restauracich-uz-nevari-133819
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam