• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    RUTHLESS: presne!!! miluju dva druhy zelicka ke kurecimu platku s broskvi, syrem a hranolkama!
    PPNEKK
    PPNEKK --- ---
    BUNDA: jujky zrušil oblohy :D tak ať si ta socka objedná zvlášť jeste salát….
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    BUNDA: v tomhle případě udal trend, kterému se skoro každý restauratér v rámci svých kompetencí podřídil
    BUNDA
    BUNDA --- ---
    RUTHLESS: ty máš se Zdendou nějaký osobní problém? Zrušení obloh bylo a je v kompetenci každého restauratéra ne? Nebo co řekne je svatý a všichni se tím musí řídit?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    RUTHLESS: tak oblohy snad zrušily některý restaurace ne?
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    EVILMIND: Vidíš. A milionu lidi tendle zmrd zrušil tahle oblohy :-)
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    VANEK: typická hospoda co si myslí, že si v tom pořadu hlavně udělá TV reklamu, a žádný rady vlastně nechce, jen hvězdu.

Škoda, že neotitulkovali ty Číňany plně, to by určitě byla prdel

Na druhou stranu jsem soucitil s těma lidma, co tam choděj xx let na to samý, já taky chodim do naší asie na kukuřičnou polívku a číslo 79, a celá ta vietnamská rodina co tam na střídačku obsluhuje už ví, co si dávám, takže to ani nemusím říkat, jen zamávám kreditkou. A kdyby tam nějakejch Pohlreich to chtěl vylepšit, byl bych dost nasranej.
    VANEK
    VANEK --- ---
    RUTHLESS: Univerzální omáčka do čínských jídel po mladoboleslavsku: sojovka, rýžové víno, sůl, cukr a provařit. (Zato nad rybí omáčkou do kari personál strašně ohrnoval nos.)
    V Ano, šéfe! kralovalo asijské UHO. Šílený zácuc dostal do kolen i Zdeňka Pohlreicha, ale retro Asie nakonec zabodovala - TopRecepty.cz
    https://www.toprecepty.cz/clanky/9284-v-retro-asii-z-ano-sefe-kraloval-zacuc-do-kolen-dostal-i-zdenka-pohlreicha-a-restaurace-nakonec-zabodovala/

Jinak mě pobavilo, když si tam sednul poprvé, jak si ho všichni lidi v pozadí fotili na mobil.

Konec teda nic moc, a strašně dlouhá scéna, jak majitelé vyjíždějí z domova; potřebovali nějak natáhnout stopáž?
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    LYNCH: 7 dil neni boleslav... vime?
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Tedy z "Polreichova souboje restaurací" mám dojem, že klasické, nejtypičtější, české, jsou býčí žlázy, pučálka a žemlovka.
    OUKE
    OUKE --- ---
    MALEJ_EJCKA: ahaa, ono je to na iprimě dokonce o tejden dřív.. myslel jsem, že jen o 24 hodin

..jsem to koupil původně jen kvůli starý, aby mohla koukat na zrádce, tak aspon mužu sjíždět pohlreicha.. za 99, což je dneska vlastně zadarmo se to dá přežít a mučí mě to jen s jednou sérií reklam na díl
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EVILMIND: konečně normální odpověď, díky
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    PRAASHEK: ja dokoukal tu boleslav a zadnej epickej zaver jsem nezaznamenal
    MALEJ_EJCKA
    MALEJ_EJCKA --- ---
    EVILMIND: Na iPrima (pro predplatitele), a tudiz evidentne i na torrentech, je vzdy jedna epizoda napred oproti linearnimu vysilani.
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PRAASHEK: ja nevim co se vysila, nemam televizi. S09E07 je posledni na torrentech. Je to Flammbeef z Ostrova nad Ohri.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    EVILMIND: symvás o které epizodě se bavíte? Už mi to přijde trochu psycho. S9E7 se ještěr nevysílala, ne?
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    EVILMIND: to jsem taky nepochopil...
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    OUKE: S09E7 je která restaurace?
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    OUKE: co presne myslis?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam