• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GANBOYAno šéfe / Na Nože--- Polerich Polerich uber ales
    MALARKI
    MALARKI --- ---
    HAR4NT: já mám pocit, že těch dílů bylo víc, kde manžel dotoval manželce koníček.
    HAR4NT
    HAR4NT --- ---
    SAMOUT: to, co myslis, bylo nekde v Krusnejch horach (Kovarska?) a meli tam tu kuzelnu, manzel to ve velkym dotoval z provozu naky tiskarny.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    VANEK: To zní jako kráva. Zamilovaná kráva. Pro ni nemám mlč pochopeni uprimne.
    RUTHLESS
    RUTHLESS --- ---
    SAMOUT: Si to aspoň otevři. To fakt ne.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    VANEK: To je ta, co to mela jako konicek, a sanoval to manzel?
    VANEK
    VANEK --- ---
    Teď jsem si nějak omylem pustil II / 5, U Pavouka Hořesedly (říjen 2009) a to je fakt psycho, jaké nepamatuju.
    Rozhovor s majitelkou Penzionu U Pavouka - Prima Ženy
    https://zeny.iprima.cz/porady/ano-sefe/rozhovor-s-majitelkou-penzionu-u-pavouka
    ACIDLUMIX
    ACIDLUMIX --- ---
    OUKE: me taky :) hlavne pan kuchar...
    ALI
    ALI --- ---
    OUKE: to je vyhlasena hospoda
    OUKE
    OUKE --- ---
    EVILMIND: mě zaujal dost i ten hostinec u jiskrů
    PTT
    PTT --- ---
    LYNCH: Hlavně když řekl, že je z chaty Barborka, začal jsem se hrozně smát. Barborka je totiž už minimálně 10 let vyhlášená hnusným jídlem. Kamarádka tam omylem v létě zabloudila a říkala, že to byl masakr.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    VANEK: tohle jejich průměrný článek. Deník v MS kraji většinou píše o tom kolik stojí na jakém festivalu pivo a langoš. Kolik stojí obědové menu a kdo musel zdražit nebo zavřít. Když dojede VIP persona, tak kde si nepral nácka.
    VANEK
    VANEK --- ---
    Helemese, tl;dw NEJLEPŠÍ HLÁŠKY ZDEŇKA POHLREICHA V BRUNTÁLE (to dělají v Deníku pravidelně, nebo je to nějaké lokální vylepšení?)
    Bruntálská nádražka v Ano, šéfe! neuspěla. Pohlreichovy rady si k srdci nevzala - Olomoucký deník
    https://olomoucky.denik.cz/zpravy_region/bruntal-nadrazni-restaurace-ano-sefe-pohlreich-konec-zavreno-gastro-kvalita-202.html
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    posledni episoda (Letovský statek) je fakt jako po hodne letech prvni, kam jsem dostal chut zajit na neco
    a to podle recenzi na Google tam maji celkem natrisknuto jeste pred odvysilanim, to je ted lidi zavalej :)
    LYNCH
    LYNCH --- ---
    PSILESIA: hlavne ta naivita majitelky, chces neco zlepsit a maka ti tam typek co placa bramboraky holou rukou a ohriva knedle v pytliku :D
    EVILMIND
    EVILMIND --- ---
    PSILESIA: skoda ze tam nebylo vic s nim, se hejbal jako zpomalenej film, by mohla bejt sranda ho videt v nejakym naporu... :-)
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    ALI: myslis Bruntal? ten kuchar byl top strop :D vzdyt mame ruce cisty :D
    ALI
    ALI --- ---
    tak posledni dil peknej, potesilo .)
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    VANEK: To už si nepamatuju :) Tak vlak byl teď ta nádražka, to je jasný, kolo bylo asi ta Šumava... a ta motorka... s nějakým kuchařem co taky mluvil o ježdění na mašině... jóo, už vím, ten libereckej fanda hokeje.
    VANEK
    VANEK --- ---
    CAIDEL: Kdy, kse?
    CHORCHEOS
    CHORCHEOS --- ---
    PRAASHEK: znal jsem jednoho vědce, kterej po padesátce ovdověl, rozhodl se změnit život, a za 25 let urazil na suzuki dragster 300 tis. km po všech kontinentech.
    Někdo se zas na tom potřebuje jenom nechat vyfotit, to máš případ od případu.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam