• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SODOMITATOUCH-FETISH
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELWERINE: myslim, že si zase budu připadat jak dement a nevydržim to nedělat. Já jsem trochu nervák. A ano přznám se, trochu labilní. Takže když si řkenu, te dmusim sáhnout tak musim. A když nidke nic nebude- což tady u té uchylky bude asi málokdy- tak se zbláznim a budu muset něco takovýh rychle najít. To je jako s mojí uchylkou mít věci srovnané. Když mi vyčuhuje knížka z řady, rychle zandat, kapuca u pověšené budny vyrovnaná, vypnutá, pověšené prádlo všechno stejně, nic nemuže vyset níže, výýše (ponožky apod nepočítám) na stole mají věci svůj pořádek apod apod.. :o) ale šuplíky mám rozházený. tam nevidim :o)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELWERINE: ne, já jsem to dělala jako malá. A táta mi vždycky řikal at se nechovám jak dement a neprotahuju si prsty o ten stul apod. přitom sjem šahala na ty rohy. Občas se pčistihnu že mačkám klávesnici, že ji jakože zamačkávám - ne u notebooku :) ale jinak jsem z toho byla už pryč. Ted jak o tom tady začal mluvit jsme si to zas osvojila a uz šahám, sakra to je příjemný.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELWERINE: já mám nejvíc prostředníček. tim pořádne zatlačiit a sjet po hraně.. kurna. co mě to ten majitel teto diskuze zas naučil. hnus.
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ta je dobrá. ten palec opřenej :o) kurna. Já jsem byla ráda, že jsem se to odnaučila, páč sem třeba u stolu vypadala jak dement... :(

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    asi zase začnu ty hrany osahavat, je to příjmený, ten tlak na bříška prstů...

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELWERINE: JO MRTVOLY NE :)
    já mám ale ráda jakooukoliv ŽIVOU kůži. To je teda hláška :o)

.. something for SODOMITA.. Chtěl bys takovýho budíka, chceš si šáhnout viď :o)

CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELWERINE: :o) někdy je i studená fajn. Zahřívat studené ruce krásnému klukovi... :)
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    ELWERINE: ee- já jsem to dřív taky měla. Ale když jsem byla menší. Prostě jsem na hranu musela šáhnout a přejet po ní, zatlačit, citit tlak na prstu.. Teď už to nedělám. Já ráda lidskou kůži. Teplou.
    SODOMITA
    SODOMITA --- ---
    ELWERINE: taky jsem je uz zmoulal ale ze bych byl z toho nejak na vetvi jako u jinejch predmetu to teda ne :D
    SIN
    SIN --- ---
    ELWERINE: tak tomu rozumim... :)
    SODOMITA
    SODOMITA --- ---
    CELULITIDA: hell yeaaaaah ty vis jak na me :D
    CELULITIDA
    CELULITIDA --- ---
    SIN
    SIN --- ---
    ... nebo radši být pěnou? :)
    SIN
    SIN --- ---
    No ale tohle! Být tak kapkou na její kůži...
    SIN
    SIN --- ---
    Ale zpátky do postele :)
    SIN
    SIN --- ---
    Jo taková stará popraskaná váza...
    SIN
    SIN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam