• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LITTLELICloud computing - An unidentifiable device that does the work for you :)
    LITTLELI
    LITTLELI --- ---

Čtete to tady?

12 hlasy od 12 respondentů

LITTLELI
      LITTLELI --- ---
      LITTLELI
      LITTLELI --- ---
      twitter?
      ROTTWEILER
      ROTTWEILER --- ---
      LITTLELI: zdroj?
      LITTLELI
      LITTLELI --- ---
      mno, tak prý další jazyk na podporu GAE bude 'Go'. no to sem z toho celej odvařenej :-)
      TAURUS
      TAURUS --- ---
      PLNT:
      Eucaliptus = The Elastic Utility Computing Architecture for Linking Your Programs To Useful Systems

pěkný :)
      PLNT
      PLNT --- ---
      IBM Launches Cloud Computing Service
      "NEW YORK (Reuters) - IBM launched a new cloud computing service on Monday, aiming to take on companies such as Amazon.com Inc, Google Inc, Microsoft Corp and Salesforce.com Inc.

Cloud computing allows companies to run software and store information in remote, large-scale data centers that can be accessed over the Internet. That means users can cut back on hardware, as well as space and electricity.

International Business Machines Corp said it was launching a service called "Smart Analytics Cloud," its biggest cloud computing service yet and that it would first be adopted internally.

IBM, the world's biggest technology services company, has lagged behind younger companies in rolling out cloud services. But it is still early days for the cloud industry, which Gartner Research estimates will ring up sales of about $3.4 billion this year.

Business interest in cloud computing has picked up since Amazon started offering storage and computing services over the Web about three years ago. Google and Salesforce are the other early leaders."
      MICTECH
      MICTECH --- ---
      Nenarazil jste nekde na statistiku vyuziti Amazon S3 pro ruzny use-case?
      Zejmena se mi jedna o pocet requestu.
      LITTLELI
      LITTLELI --- ---
      CODEAS: v pátek můžeme dát spicha někde.
      CODEAS
      CODEAS --- ---
      LITTLELI: jdu na oboje - na CCC kvůli Google Apps jako SaaS a na GDD - to je skoro povinnost ;-)
      LITTLELI
      LITTLELI --- ---

Jdete na Google Developer Day 2009?

8 hlasy od 8 respondentů

LITTLELI
        LITTLELI --- ---

Jdete na Cloud Conference?

6 hlasy od 6 respondentů

LITTLELI
          LITTLELI --- ---
          jsem měl na Cloud Conference jít, ale nestíhám v práci, takže jdu až na Google Developer Day. Nejdete někdo tam?
          LITTLELI
          LITTLELI --- ---
          jo neni to zase tak zajimave, ale je to v CR, takze to vlastne je zajimave.
          SATAI
          SATAI --- ---
          TAURUS: bylo to ve zvacim mailu, ktery jsem smazal
          TAURUS
          TAURUS --- ---
          Já bych se tam i podíval. Uvažuju, že bych psal na cloud computing diplomku a tohle by mohlo být inspirativní. Akorát mám zrovna ten den vyřizování na úřadech :/ Možná bych i tak ale část stihnul.

SATAI: Tys našel někde údaje o ceně? Ta normální rezervace je zadarmo?
          SATAI
          SATAI --- ---
          LITTLELI: Doplnim, ze vstup s jistymi limitacemi zadarmo.

(a program mi bohuzel prisel dost nezajimavy)
          Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam