• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KROBASFreebording - snowboarding na silnicích
    rozbalit záhlaví
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    MAFIRE: No já si na tom pushovat, pumptrackova, cruisit nedovedu představit. To už spíš na surfskatu. Ale jo máš pravdu že je to jednoduchý, ale právě kola na longu tě podrží tohle moc ne, měl bych s tím opačný problém, že neumím zastavit. Přirovnal bych to ježdění v provozu nebo v parku mezi lidma po dešti. To taky nedělám :D Já to nehejtím, jen mi to přijde ufo a měl bych doma další setup a mě 4 zatím bohatě stačí (DH/FR, Cruiser, surfskate, snowskate) a to uvažuju i o dancový desce. :D
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    JAVESEU: mno přijde mi, že potřebuješ to stejný spoty jako na longa... jezdil jsem na stejných spotech a v pohodě, s dopravou jsem si nedělal hlavu :)) na naučení to chce nějakou klidnější jednosměrku... skill to vyžaduje menší než na longu... najdeš si mírnej kopec a jedeš obloučky, přenášíš váhu z hrany na hranu... no a jak se cítíš v tomhle v pohodě, obloučky ti samy začnou ujíždět trochu do slajdu a jde to už samo... Je to jen o překonání počátečního pocitu, že to chce jet na všechny strany :D tohle se dá zvládnout za 2-3 odpoledne, technika funguje stejně jak snowboardu. Na longu mi trvalo tak dva měsíce, než jsem dával standupy... A že to na nic jiného není - no není no, je to na jízdu z kopce jako snb nebo dh long... Pushovat na rovině jsem se na tom naučil taky normálně, ale je to spíš nouzovka, zábava to neni... Suma sumárum mi přijde long lepší, větší volnost a zábava.
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    MAFIRE: Jako je to nejblíž snowboardu, ale potřebuješ pro to dost prostoru nebo místa bez dopravy a lidí a na nic jinýho to moc není, ne? Není to homoběžka a vyžaduje to skill, takže obdivuju lidi co na tom jezdí, ale já bych to prostě nechtěl. :)
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    JAVESEU: jo ja na tom jezdil docela dost. Rovně se jet dá, ale jistotu v tom najdeš až časem. Zato standup slidy se naučíš hned... To je ale asi jediná výhoda freebordu... Na longu mi to trvalo násobně dýl. Nějakou komunitu to utvořilo spíš v zahraničí, Francie, USA...V ČR se mi zdá, že to chcíplo když Lukáš vypnul eshop a přestal dělat freebord akce...
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    HARVIE: Ne, myslím, že lidi jezdí na prknech, které jsou k nějakému účelu (cyklostezka, tricky) a tady v tom vidím jen potenciál rozbít si držku. :DD ps: samozřejmě, že to beru ze svého pohledu.
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    JAVESEU: myslis, ze lidi jezdi na prknech, protoze je to bezpecnejsi nez neco jinyho? :-D
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    Ahoj, já si zase říkám, kdo na tom ještě jezdí? :D
    Nedá se na tom jet rovně, slajd skoro nebrzdí a hlavně kde?
    Chodíš někam? My spíš slajdujeme na longboardech, přijde mi to výrazně bezpečnější. :D
    VERLIBA
    VERLIBA --- ---
    ahoj, koukam, ze tu je posledni zprava pred peti lety.. je tu jeste nekdo ziv?
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    KROBAS: me ho natlacil znamej a stal sem na tom jednou, pak jsem se zas vratil ke ctyrem kolum. Je to desivy... rad bych na tom udelal aspon par slidu nez to prodam, ale nevim jestli na to mam koule :-D
    KROBAS
    KROBAS --- ---
    Btw, jezdite tady nekdo jeste na freebordu? Sem si rikal, jestli nezorganizovat z nostalgie nakej pojezd:)
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CHIX: Tak stačilo by vpravo nahoře zadat do hledání "longboarding" a je to, ale abys nemusel podstupovat tak složitý proces ;) posílám i link: [ JAVESEU @ Longboarding ]
    CHIX
    CHIX --- ---
    Prosím link
    JAVESEU
    JAVESEU --- ---
    CHIX: Co to je? Pokud to neni preklep, jinak longy maji vlastni auditko ;)
    CHIX
    CHIX --- ---
    Kdo tu jezdí na lonfboardu?
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    za poslední rok se toho tu moc neudálo :D
    Mám tu video z letošní strakonický session...

Freebord Session Strakonice 2015
    https://vimeo.com/147490162
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    hodně povedený video ze Spread The Shred - StrakoNice
    Spread The Shred: Czech
    https://www.youtube.com/watch?v=QI8osjjbJfk
    DEG
    DEG --- ---
    BRAMBIK: tak super, budu se těšit :) i když právě to počasí už je takový všelijaký...
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    DEG: ok, příští vikend budu mit nejspíš taky volnej. Tak si dame během tydne vědět ;-) ... snad do ty doby nezačne sněžit :D
    DEG
    DEG --- ---
    BRAMBIK: achjo, sobota se mi nehodí... ale pokud by tvá nabídka platila i pro jindy, tak jsem pro:) třeba příští víkend bych měla mít volnej celej
    BRAMBIK
    BRAMBIK --- ---
    DEG: Jee, to je škoda. Jak to tady moc nefrčí, tak jsem sem o tom pražskym srazu zapomněl dát info.
    Jestli bude počásko, šel bych v sobotu pojezdit, tak se můžeme někde potkat ;)

To platí i pro ostatní... Napíšu ještě pár lidem co jezdí a můžeme se potkat třeba na tom Strahově, rozjezdit se a pak vyrazit na pár malejch spotů po okolí.

DEG
    DEG --- ---
    BRAMBIK: jo, mám prkno doma a nemám s kým jezdit, akorát už jsem na tom asi dva roky nestála, tak si troufnu maximálně na Strahov... i když ani dřív jsem na tom nebyla o moc líp, vždycky jsem potřebovala široký místo bez aut:)
    mimochodem o tom pražskym srazu jsem se dověděla pozdě, bejvala bych asi dorazila
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam