mam dotaz, jak tesit situaci,kterou jsem videla z dalky.
V nasi skolce jsem byla svedkem, ze ucitelka pri nastupu deti k odpolednimu hrani na hristi dala 2 klukum na zadek, celkem na ne kricela (ze jim nedovoli motokary,ze neposlechlyli).
Nevim co se stalo predtim, ze jim dala pres zadek (cca 3x kazdymu). Ted me stve,ze jsem nezakrocila a nesla ji zepta,jestli je to pro normalni prakrikovat fyzicky tresty (ucitelku neznam, uci jinou tridu a s detma jsem byla za branou v parku cca 100m daleko).
-jestli takhle zpetne jit napr.za riditelkou a zeptat se na to (je mozne,ze syn pristi rok pujde do jine tridy a ze ona ho bude mit)
+ porad jsem o tom premyslela
tak jsem se zeptala syna, jestli jeho ucitelky nekdy davaji na zadek a vypadlo z nej,ze jedem kluk dostal na zadek, kdyz synovi ublizoval a on sel rict ucitelce,ze mu to dela,ikdyz on mu rekl,ze se mu to nelibi a neprestal.a
pak z nej vypadlo,ze p.ucitelka mu zakazala o tom mluvit...
syn tvrdil,ze se to stalo vcera..tak jsem dneska zeptala a ten chlapecek je tyden+ nemocny a ani jindy ucitelka nezaznamenala xadny incident mezi nima...takze fakt nevim,co si mam o tom myslet,je mi jasny,ze si syn obcas pribarvuje a aby ho ucitelka nabadala,ze to nema rikat mi prijde,ze nemuze byt z jeho hlavy