• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    BIRKOF
    BIRKOF --- ---
    zdarec lidi, byl jste nekdo na skutrsnure, ktera se jela v sobotu? Ja tam byl a byla to bomba:-) Vrele doporucuju pro priste vsem.

Jinak samozrejme jezdete opatrne a snazte se chovat predvidatelne.

Nekolik tematickych linku z dnesniho dne:
    http://zpravy.idnes.cz/syn-cyrila-svobody-boural-na-skutru-a-vazne-si-poranil-hlavu-prt-/krimi.asp?c=A090618_094142_krimi_pei
    http://www.novinky.cz/krimi/171551-motorkar-srazeny-dvermi-vozu-napadl-ridice-auta.html
    LASICE
    LASICE --- ---
    ja spis uvazuju o tom alarmu co ti zavola na mobil, pze pracuju ve tretim patre velky budovy kde ke me z ulice nic nedolehne:/
    brzy pojedu na serizeni po prvnich 500km, tak se tam mrknu, co maj v nabidce...pojedu sem(odtud mam skutra) a ted koukam na stranky co maj za novinku v nabidce: http://www.autochladek.cz/kymco_like_125.htm -moc pekne ze? ty retro se mi fakt libi;)
    KUHL
    KUHL --- ---
    LASICE: hm, to je fakt.corujou profici no.

Dneska sem si privazoval kolo k stejnymu sloupu na kterym byl privazanej skutr s alarmem. Stacilo se ho dotknout a rvalo to jak svine .. hrozny ..
    LASICE
    LASICE --- ---
    ja mam 125 a zatim to dycky pichnu kde se da, na skutra preci jen najdes misto snaz nez pro auto...horsi je to s kradenim, spis nez policajtu se bojim ze mi ho nekdo zatahne...:/
    KUHL
    KUHL --- ---
    LASICE: hehe me taky pohltil skutr na Thajwanu! Meli jsme Yamahu 125 .. genialni dopravni prostredek! Momentalne dost uvazuju o nakupu.

Co policajti a parkovani? pry nemusis resit zony pokud mas do 50cc? Resi nekdo kdyz parkujete se 125cc? 50 je na nic..

EKIM: prosim te o kterejch dilech predevsim mluvis?

Díky moc!
    LASICE
    LASICE --- ---
    EKIM: no, s tema zamkama to nasere, ale prave musime pocitat, ze u nas sou bohuzel lidi takovy no...
    jojo, o necem takovym prave uvazuju(ten cepovej zamek), za chvili budu mit zajeto, tak pojedu na serizeni k prodejci a poptam se i tam no...
    EKIM
    EKIM --- ---
    Hned jak mi vrátěj řidičák tak ti řeknu jaký to je :-) ale co se pamatuju je to pecka.
    Parkování na ulici je každopádně risk,asi půl roku jsem parkoval na zahradě za plotem a nic,pak jsem se přestěhoval do modřan kde jsem neměl ten plot a ani zahradu a po nějakejch třech měsících mi nějakej kokot nejspíš šroubovákem kterej ukrat fotrovi z nářádí zničil zámky.
    Od zapalování se dá používat ale kufr jsem musel odvrtat a v servisu mi tam prdly zámek z fiata coz mě potěšilo páč novej stál 12kylek. Řešil jsem to garáží na Lhotce byla hned jedna za rozumnou cenu cca 400,-/měs. což mi na dnešní ceny připadá jako lidová cena. Nicméně jsem nakonec zaparkovanej ve sklepě klasickýho paneláku když teť nemůžu jezdit ale chvíly to vypadalo že tam nemůže byt tak jsem se mrknul po nějakým řešení a toto http://www.motostar.cz/cs/prislusenstvi-2188/motozamky-1083/xena-2002/diskove-zamky-s-alarmem-2806/xm14-8583.html mi přišlo vhod,celkem za rozumnou cenu ale jak jsem později pochopil tak to je dělaný pro motorky které mají kotouč mimo plochu kterou překrývá ráfek kola,nevím jak to napsat srozumitelněji ale z toho plyne že jej jednoduše nanasadím.Ale na ten tvůj by to možná šlo pač máš docela hodně místa mezi vnitřním okrajem ráfku kola a kotoučem. Mě nezbíva jink než klasicky nasadit řetěz a popřípadě nechat nainstalovat alarm.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ELISCHA: googluj ,něco mi říká že tady to nenajdeš a pokud to nenajdeš i jinde,nedělej si vrásky mě trval rok než jsem našel českýho dodavatele který měl vzduchovej filtr na muj skútr. A nedej bože kdybych scháněl něco jako plasty :-)
    LASICE
    LASICE --- ---
    tak protoze se tu toho moc zatim neprobira tak pridam svoji trosku do mlyna, ted v pondeli jak bylo jeste slunecno sme jeli ve dvou projet centrum Prahy a byla to fakt parada! Jak nekde v Parizi nebo v Barcelone atk, super teplo, predjizdeni vseho druhu, nebezpeci na tram. kolejich atk...ale fakt super projizdka, takze doporucuju vrele vsem koho uz nebavi jen kazdodenni rutina do prace a zpatky apod...

jinak mam dotaz - jakej mate zamek a jak/kde parkujete? na vyznacenejch mistech nebo kde se da, v krytejch garazich(v praci) nebo na ulici...atd...ja si prave planuju poridit nejakej lepsi zamek a domluvit si v praci parking v budove, pze se o to venku fakt bojim...
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    Ahoj,
    Shánim plasty na skůtr Benelli 491. Pošta díky..
    LASICE
    LASICE --- ---
    no kez by to bylo tak jednoduchy..:)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Lasice:Takže stačí hodit roušku na ksichta,a máme taiwan v praze. :-)
    LASICE
    LASICE --- ---
    jo jasny, ja vim co jezdeni na skutru obnasi, na taiwanu mas permanentne 25ºC+, zacpy ale ne aut ale skutru ( musis nosit rousky pres pusu proti prachu a smogu ) takze se neboj ze ja hledam nejaky pohodli, misto radia si hodim do usi ipod a na nakou klimosku seru, v zime jezdit neplanuju...kymco prave nema ty dily nijak zavratne drahy ale doufam ze vydrzi do prvni vymeny neceho jeste dlouho...jinak 250 hmm, zavidim;)
    ps.sem zena;)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Jezdila ,tak tuším že jsi žena,sice vás moc neni ale. Tak to já se musim pochlubit svým Piaggio Hexagon super 250gtx,ten název je snad lepší neš samotná mašina, na kterým mám nalítáno
    Takovejch 60 tis. Nevim co tak vyzdvihnout jako boží úděl,,všech skútrů,, ale zjisti si kolik stojí náhradní díky,to mi prijde podstatný. A no jasně že teť jede dobře ale mysli dopředu.
    Hele a lasice nevim jak se jezdí v taiwanu ale tady v čechách konkrétně v praze se jezdí zásadně v autě ,takže zácpy jsou tu na denním pořádku,dokonce se zdá že lidi ty zácpy baví, ve svém miláčkovi ledajaké věci kterým si stracený čas krátí ,klimoška,rádio,teplo jednoduše schrouto ,,pohodlí,, to na skútru nehledej jestli nejseš potomek nalýho boháče ale vždycinky se dostanu kam potrebuju včas a to je pro mě nej věc . Nemám totiž rád když musim trčet v zácpě.
    Jinak Sory za ot. pač právě piju a chlastám. :-)
    LASICE
    LASICE --- ---
    a kdo tady skutra mate a jak na nem jezdite dlouho?
    Muj ted zacne svou prvni sezonu, jezdila sem pul roku na Taiwanu kde je to nejrozsirenejsi dopravni prostredek a pohltilo me to tak, ze sme se pak ke koupi odhodlali i doma, prave semsi dodelala Acko, tak uz jen cekam kdy mi vydaj novej ridicak a budu moc vyrazit s klidnym svedomim;) Na Taiwanu sem jezdila na Sym 125 a tady mame Kymco taky 125 - taky Taiwanska znacka, ktera je tam fakt rozsirena a na vlastni oci sem videla co tam ty skutry vydrzej, tak doufam, ze tady taky.) prala bych si aby mel o malicko vetsi kola, ale jinak si myslim mi bude vyhovovat... http://www.autochladek.cz/kymco_agility_125_mmc.htm vim ze to neni zadnej zazrak, ale pro me fakt nejlepsi vec co mam;)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Kdo se chystáte ke koupi skútra, třeba vám pomůže tenhle článek http://www.scooterclubolomouc.cz/tipy.html
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    dekuji :)
    PRASOLET
    PRASOLET --- ---
    kde se da sehnat nejaka pekna starsi vespa? nemate nekdo tip?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Zdravím všechny milovníky skútrů, hned jak budu mít čas pochystám nástěnku a vychytám naký ty věci co by tu měly bejt aby to vypadalo jak má.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam