• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    RUSI
    RUSI --- ---
    Nova Beverly - konecne.... http://www.it.piaggio.com/it_IT/
    ELISCHA
    ELISCHA --- ---
    tak já se tu hlásim se svým peklostrojem benelli 491 gt.. :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Pro mě už moc daleko,ale kdo ví :-)
    RUSI
    RUSI --- ---
    Prikladam pozvanku na jednu MIDSUMMER vyjizdku pro skutrare z Ostravska...

SCOOTER SULOV RIDE.doc (221184 B)
    EKIM
    EKIM --- ---
    jen připominam skutrsnura 12.6 zacina se tusim na p4,ul. na mlejnku na parkovisti. tak koukejte dorazit.
    EKIM
    EKIM --- ---
    ja koupil piaggio nrg za osum a chce to vymenit loziska na klice, sice jezdi pekne ale ma malej tah do kopce.
    EKIM
    EKIM --- ---
    korda: da se ale zadna slava to nebude.
    LASICE
    LASICE --- ---
    KORDA: ja doporucuju taky silnejsi, jestli vazis vic jak 50kg (prumerna vaha vychrtlejch asiatu...pro ktery tech 50 ccm staci) no a za desitku teda fakt nevim, cinsky ojetiny bych neriskovala, ty se serou i novy...to uz snad radsi ojetou betku:D (ale tam prichazi na radu otazka lidske dustojnosti, muj tata na tom jezdi do prace a musim ho za to pokazdy smat:D )

SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    50ccm je pro chlapa ocistec - rozhodne to nebude o zadnym pokrocilym slalomu mezi autama. Fakt doporucuju dodelat Acko a jit na 125ccm a vic.
    ZIP79
    ZIP79 --- ---
    KORDA: nějak zvlášť tomu nerozumim, ale 10000,- je hodně málo, dají se za to koupit vojetý čínský skutry což je asi fakt peklo. Viděl bych trochu rozumnýho skutra od 20000,-Kč. značky. piaggio, honda, yamaha, dobrý by mělo být i kymco . K těmhle informacím jsem se doklikal, takže čistě jenom teorie:)) V 50ccm spíš 2t než 4t. Někde jsem našel, že fajn starej skutr je derbi atlantis.
    KORDA
    KORDA --- ---
    Shanim skutr, mam akorat Bcko ridicak a rozpocet asi 10k - idealne :]

Nejlip aby jel neoficalne trochu vic nez tech 45km/h. Je to naivni predstava, ze neco sezenu?

Jestli ne tak co a kam se divat?
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Burgmann ve 400ccm musi bejt asi jina kava, hlavne ta sedacka s operkou zad...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Zatim to nema chybu :) Ackoliv pozoruju par veci - kdyz pustim riditka, tak to ma tendenci se cely rozklepat do stran. V cca 110 uz me malem nekolikrat schodil vitr. Jinak pecka, jezdi to polem nepolem, cestou necestou :D
    EKIM
    EKIM --- ---
    tak vitej skutraři,pokud mas nakej napad jak to tu spestrit tak se neboj neco nadnest, aby rec nestala...
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Honda foresight 250 zaparkována do garáže. Vítám se do klubu.
    FAUST
    FAUST --- ---
    já mám spíš problém, za co skútr poutat, protože mám veterána s plnejma diskama, bez kotoučovek atd, jediný, čim můžu řetěz protáhnout, jsou nějaký chromový prvky jako opěradlo nebo nosič, který každej s trochou agresivity urve jednou rukou .))
    EKIM
    EKIM --- ---
    FAUST: já používám tlustej metrovej řetěz z kalený ocely a zamykám tokozem http://www.tokoz.cz/shop/visaci-zamky-domacnost/visaci-zamek-pluto-g50/ tuším že je to tenhle ,zámek je prý fortézní,,tuhle jak byla vystava motorek měl tam stánek tokoz a týpek mi tam vyprávěl jak že to testujou v tekutym dusíku zmrazej a pak do toho bušej a nic,, a řetěz vydrží hodně ale.Tím to zamknu k lampě nebo motorku k motorce.
    No a jistim to alarmem http://aukro.cz/item984371050_alarm_na_dalkove_ovladani_do.html mám to jen hozený do prostoru pod sedačkou, takže bez dalších investic na instalaci.
    U velkýho mi někdo chtěl vypáčit zámky u kufru a pak odemknout řízení, sice jen zničil zámky ale nový stojej 12kyl! tak jsem si říkal že to chce něco hlučnýho,pokud nevyniká jiný hluk je to slyšet zřetelně ale pokud člověk spí se zavřenym oknem tak tě to nevzbudí,takže spíš tak na odstrašení,nebo řešení by bylo ho namontovat někam ke klaksonu nebo tak aby šla siréna ven. Ale i tak ,kde je řečeno že když alarm řve jak oživot že to týpci nenaložej do dodávky a je fuč žejo.

LASICE: Možná že kecám ,ale mám dojem že tohle MP3 se dá řídit s řidičákem na auto. V kolonách to moc praktický asi neni a cena není malá jen jsem zkusil http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=M1584321 ,mě osobně by těch 125 nestačilo ale zase bude šetřivá holka.

A když už jsem tak načal úsporu paliva,tak v šetřivosti je tu nejlepší nová pcx http://moto.honda.cz/motocykly/scooter/pcx/zakladni-informace.html ale je vidět že je to na úkor výkonu, osobně můj největší kandidát.
    FAUST
    FAUST --- ---
    já se spíš právě bojim, že mi ho v noci někdo celej odnese:)) takže bych radši nějakej bytelnej řetěz, zato se mi nechce vozit s sebou v batohu sto kilo železa :)
    LASICE
    LASICE --- ---
    -> faust: tyjo tak to nevim, ale zrovna semsi koupila v lidlu takovej ten zamek na kotouc, za 179 nebo kolik, nekupte to:D

a cekujte tohle-piaggio mp3:

prijde mi dobry jak se to da klopit do zatacky a zaroven to ma vetsi stabilitu, ale je to monstr a na klickovani v uzkym prostoru asi nic moc...ve francii na tom dost jezdej
    FAUST
    FAUST --- ---
    nemáte někdo prosim tip/osobní zkušenost na nějakej funkční a zároveň skladnej bezpečnostní prvek (řetěz, zámek) na skútr? ačkoliv vim, že nároky skladnej a funkční se většinou obecně u těchhle věcí vylučujou... :) mám stařičkej skútr bez hydraulickejch brzd takže zámky na ně odpadaj.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam