• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    ADAM
    ADAM --- ---
    ja parádně, jezdím denně. tma mi nějak nepřekáží. jedna z mála věcí co je na tom čínským křápu dobrá jsou světla (vepředu i vzadu hodně dobrá).
    FAUST
    FAUST --- ---
    ja taky, dokud to neklouze :-)
    VICA
    VICA --- ---
    stále jezdím - šak je hezky.
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    Tak už jste tu všichni zamrzli? Já jsem tak nějak zjistila, že největším nepřítelem skútrování na podzim nebude chlad, ale TMA :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    FAUST: já nevim jak a co s termodekou pač ji nemám :-). No jo jenže 90-kylo jedou i náklaďáky,125 mi jede něco přes kylo a 250ka mi dá něco přes 110, za dobrého počasí to ještě jde, to z poza kamíjonu lítá jen suchej bordel ale jak chčije tak seš jak jetel když to nemůžeš předjet
    FAUST
    FAUST --- ---
    EKIM: to si úplně nemyslim, já občas kus ujedu na 150ce veteránu VLB, třeba devadesátkou stovkou. na vejlet do brna to samozřejmě neni, a posledně mi vibracema upadlo zrcátko :)) a jinak k tomu oblečení, jak je to u těch termoscudů a různejch upínacích "dek" se seskakováním, neni to na dlouho ten systém sundat a zas připnout, když třeba jenom potřebuju nakopnout motorku na křižovatce?:))
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: každodenně jezdit po dálnici na skůtru tož chce aspň pětikylo...
    ADAM
    ADAM --- ---
    ajaj :-)
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    No, do prace to mam 65km a vetsinou to beru pres D1.
    ADAM
    ADAM --- ---
    na to že je 10 večer je 13 stupňů. vždyť to někdy není ani v létě...
    EKIM
    EKIM --- ---
    SKUTEKKUTEKK: jak že zní to pořekladno: ,,není špatného počasí je jen špatné oblečení,,
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Ja na to mrdam :) je fakt kosa.
    LASICE
    LASICE --- ---
    ja neska v teply bunde a nohy semsi zabalila do takovy ty tenky deky co davaj v letadle a slo to:D
    EKIM
    EKIM --- ---
    ADAM: snowbordový hadry nejsou špatný,má 3 roky goretexové rukavice od MATTU a pořád držej pohromadě a hlavně pořád dobře hřejou,ale gorač je tatam,jak začne lejt sou jak hoby...

Ale tak jako,oblečení neni špatný téma pač,je to otázka bezpečnostia zdraví, žejo :-) především teť na podzim,kdy už pomalu končí sezona,a vliv počasí má na jízdu velký vliv,vítr déšť,sníh,náledí,mlha a já nevim co všechno.

Minulou zimu mi nedalo na křižovatce auto přednost a já to předním položil na bok,hasičské boty které jsem si koupil už ani nevím proč (možná proto že sem si byl jistej že musej bejt odolný proti vodě) mě ochránily dobře,motorkářský kalhoty rovněž,ale nepromokavá bunda,nasazená na větruvzdornou pod kerou jsem měl nakej ten rolák a mikynu už nepomohla ,loket mě bolel sice jen 2-3dny ale mít klasickou bundu tak vím že tohle bejt nemuselo.

Je to nedávno,co kolega jel delší trasu,a měl špatně dopnutou bundu nebo málo oblečenej,to nevím, stačilo 10-20 min aby mu záda profoukl studenej vítr a musel zůstat tejden ležet doma se zádama,pač se nemohl ani hnout.

ADAM
    ADAM --- ---
    tak u nás dnes bylo 17 a včera 19 stupňů.

ale jezdil jsem i v dešti když bylo kolem pěti - mám dobrý snowboardový oblečení :-)
    DAN_F
    DAN_F --- ---
    EKIM: Já, zatim. Když nechčije, tak je to v pohodě. I když začíná už večer přituhovat, takže je potřeba se poohlídnout po nějakejch jégrovkách :)
    EKIM
    EKIM --- ---
    Tak se přiznejte kdo jezdíte, i v tomto nehostinném počasí :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    FAUST: ferrari dobrej :-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    VICA: To je nouhau hondy ,manuali na starší se dá sehnat na http://hondatech.info/downloads/Moto ale to je jen na mašiny a kdo má tak nebude dávat zadarmiko žejo,řešíme to tady na foru http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=3&t=2178&start=450 a takhle to vypadá na ukázku , http://tom-galerie.rajce.idnes.cz/Haynes_Honda_-_ukazka/
    Jediný co mě napadlo je Toma přemluvit aby to za nějakej poplatek nafotil fšechno, ale vzhledem k mé profesi si říkám že si to dřív nebo později budu muset koupit,jen nemám nastavenej účet pro nákup přes internet.
    VICA
    VICA --- ---
    EKIM: JJ cosi jsem našel i na Ebay, leč doufal jsem že PDF někde stáhnu for free..........
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam