FAUST: hnusná plachta, popraskaný plasty, 80tis. na tacháči, a jako pojistku vedle něj postav nafukovací hayabusu :-)
Jako zabezpečení používám tlustý kalený řetěz a zámek od tokozu, a musím říct že řetěz je opravdu z kvalitního kovu,za tři roky co ho používám i v zimě nese minimální opotřebení a korozi na něm skoro nenajdete. Zámek to samé, za tři roky jsem ho mazal jen jednou, je fakt že v zimě jde ztuha ale svou práci zvládá na jedničku
http://www.tokoz.cz/upload/www.tokoz.cz/produtky/_dir/706/imga0516.jpg
na výstavě v praze mi bylo řečeno že tyhle zámky procházejí brutálníma testama a vydrží oprvdu hodně,týpek mlel něco o zmražení a následném mlácení kladivem, nejen že vydrží ale po té i funguje.
Ovšem zámek za pěťo a řetěz za pěťo, idelně na zadní pač tam je větší váha, nebo rovnou ke sloupu a to bezpečně odežene všechny amatéry.
Ale protože,mi ty zámky byly vypáčeny se zamklím zadním kolem, čehož si asi ty paka vůbec nevšimly nebo je to nezajímalo. Koupil jsem na aukru, sirénu s pohybovým čidlem a dálkáčem za pětikylo. Nezabrání to sice zlodějům motorku tahat dál do křoví nebo třeba do dodávky ale začne to dělat bordel. Teť si jen pořídím sportovní prak pač na legální pistoli asi jen tak nedosáhnu a nakoupím ocelové kuličky a až jednoho dne zahouká ,tak si to tentokrát užiju já :-)