• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    EKIM
    EKIM --- ---
    CARNAQE:to je dvoutakt 50ka tusim ,polosintakem nic nezkazis, dokonce bych do ho doporucil, jelikoz jsem ho lil i do,korado manet rv 89 ,i do piaggio NRG rv96, mineral rozhodne nedoporucuju ,proste stara zalezitos, fulsintak taktez ne.
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    První letošní kilometry padly v thaisku :) mám tu nějakou šílenou 125ku od Hondy. Typ a fotku budu mít zítra. Půjčení vychází na cca 65 korun na den. Jezdí se tu vlevo, takže především křižovatky jsou trošku rébus a na kruháči jsem si dneska musel říkat jakožecožekamteď :DD Poslední skill je přímá otočka do prostisměru, kterou místní dávají jako samozřejmost, ale mě to příjde jako ruská ruleta.
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    Zdravim! Mam dotaz:

Zitra si jedu pro Piaggio Ciao - respektive novejsi model "Si" r.v. 1990.
    Potrebovalk bych vedet, co si mam vzit s sebou za olej do benzinu.
    Mineral / syntetika / polosyntetika?

Diky moc za odpoved, docela to specha. Zadny relevantni info v jsem o tomhle prditku nenasel.
    KORDA
    KORDA --- ---
    JARAX
    JARAX --- ---
    Soutěž o VIP lístky na Motosalon 2011!

Chcete si prohlédhout naše elektrické skútry AKUMOTO bez tlačenic, v den pro novináře a firmy (3.3.2011)? Na Facebook stránkách AKUMOTO PRAHA běží soutěž o dva VIP lístky na Motosalón 2011. Jediné co musíte udělat, vymyslet vtipný reklamní slogan / moto a dostat nejvíce palců nahoru. Soutěž běží tady: http://www.facebook.com/pages/Akumoto-Praha/150984521585377
    JARAX
    JARAX --- ---
    Všem příznivcům skútrů elektrických!
    AKUMOTO (http://www.akumoto-praha.cz) bude mít stánek na výstavě Motosalon 2011, která se koná v Praze Letňanech od 3.3. do 6.3.2011. Na stánku budou všechny modely roku 2011 a k dispozici bude testovací dráha na vyzkoušení.
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Finální podoba letáčku

Vytisknout a šířit!!! ;-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    :-) letáček na šňůru 2011, je na světě.... http://www.skutrsnura.cz/cs/snury/8-snura-2011.html a já, už se začínám těšit.
    EKIM
    EKIM --- ---
    Takže trochu sem překopal nástěnu a přidal ňaké ty užitčné odkazy, snad se líbí :-)
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    jojo je to tak , nastesti , asi bycvh neunesl aby moje zena jezdila na silnejsi masine nez ja: ) tak dik
    LASICE
    LASICE --- ---
    Preema - ja mam ted novej z roku 2009 a A1 na nem znamena jen 50ku, pak je tam A ale rozdelena na dve skupiny - obrazkama, ta "hubenejsi" motorka je 125 a ta "vetsi" je pak zbytek, tedy bez omezeni, takze jesli ma A1 tak ma podle me jen na pado...
    GINGERCAT
    GINGERCAT --- ---
    PREEMA: taky mám v řidičáku A1, ale s dodatkem, že to je jen do 50ccm. Je to v okénku vedle a nevybavím si, co je tam přesně, ale vím, že to je VELMI zavádějící :-D
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    PREEMA: Popravdě se v tom aktuálním mrdníku nevyznám...
    PREEMA
    PREEMA --- ---
    Cao , prosim o radu , mam ridicak z roku 95 sk.A1 do 50ccm , moje pritelkyne ma novej , kde je A1 B , bez omezeni ,,, jak tomu mam rozumet ? ona muze jezdit na 125 a ja ne ??
    RUSI
    RUSI --- ---
    PLECH: Hmm, tak to asi ne.
    PLECH
    PLECH --- ---
    LASICE: Máš možná pravdu, že je to lepší, když člověk jezdí denně. Jsem rád, že někdo další dospěl k podobnému závěru ohledně křečovitého držení. Budu si dávat o to větší pozor.
    PLECH
    PLECH --- ---
    RUSI: Mam relativně velkou Hondu S-Wing 150, viz [ PLECH @ Skútr...aneb seru na auta na zacpy a parkuju kde chci+jsem tam vcas... ] , a měřím 185. To by myslím neměl být problém.
    RUSI
    RUSI --- ---
    PLECH: jak jsi velky a jakeho ma skutra?
    LASICE
    LASICE --- ---
    me dycky bolej cely zada, zvlast kdyz delsi dobu nejezdim a pak jedu nejakou delsi trasu - prisuzuju to krecovitymu drzeni se riditek (obcas si to za jizdy uvedomim, tak se uvolnim ale za chvili uz sem zas v kreci) + tomu jak se s tim taham kdyz s tim doma vycouvavam z garaze (uzkym prostorem mezi autem a zdi a pak trochu do kopce u vyjezdu z garaze...pak jak ale zacnu jezdit denne, tak ty zada vetsinou zesilej - ty svaly a je to lepsi...rada max. nejaky masaze, ty prijdou vhod dycky:)
    PLECH
    PLECH --- ---
    Jaro? :) Teď se jezdí nádherně, alespoň v Praze... Už jsem skoro zapomněl, jak přijemná věc to je, takový skůtr.

Mam jeden dotaz. Po chvilce jízdy mě vždy začne bolet pod pravou lopatkou. Jediné, co mě napadá, je, že držím příliš křečovitě plyn, tak pak ruku vždy uvolním, jenže už je pozdě, tak stále nevím, čím je bolest způsobena. Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost a případnou radu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam