• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    TEJDEN_V_BOTE
    TEJDEN_V_BOTE --- ---
    Co rikate na skutry Kymco? Shanim neco okolo 15000 na jezdeni do prace. A padl mi do oka tenhle:
    Kymco Dink 150 (2000), Ledce, okr. Kladno - SKUTRPOINT - TipMoto.com
    http://www.nakup-prodej.tipmoto.com/motorky/kymco/178729-dink-150.html
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: no já nevim...já jsem počítačovej antitalent.. nevim jestli bych to zvládnul :D...
    KOCICINKA:já určitě.. :-) se tam chystám ,-)
    jj...Anketka je dobrej nápad.
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Je hezky, tak jsem sundal poškrábaný plexi ať taky něco vidím a mám maximálku +10km/hod. Akorát jsem dobitej od hmyzáků.

Btw., uvažuju o prodeji Hondy Foresight 250. Ročník 98 (asi). Už to není žádná veliká krasavice ale za dva roky co jí mám tak jezdila bez investic.

Prakticky tahle
    Motobazar Honda Foresight 250 Motocykly | Motorkáři.cz
    http://www.motorkari.cz/motobazar/motorky/honda/honda-foresight-250/honda-foresight-250-266263.html

Bechal bych jí za 22k.
    EKIM
    EKIM --- ---
    jafary: diz to je tak ze ten letak je moc malej a vetsi maj na strankach ale ten se zas neda uploadnout ,tak sem to vzal printrkrinem a upravil v ,,malovani,,a nak sem to blbe oriz a takovidle vychytavky na founu nemam, a na komp se dostanu az po praci a to me to zas netrkne. Ale jestli chces tak te pridam jako spravce at na tu drinu tady nejsu sam :-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    EKIM: no v poho ..nevadí.. :D... a dáš to na tu nástěnku..? a můj příspevek smažeš...? nebo to stačí takhle :D... ono je to právě celkem nečitelný, tak jsem myslel, že na tý nastěnce by to třeba k přečtení bylo, že tam je to o fous větší.... jinak na skútršňůru, tam stejně odkaz máš,tak kdo chce ten si to stejně najde ,-)
    EKIM
    EKIM --- ---
    jarafari: je ja lama si nevsim ze mi tam neco chybi
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    pak můj příspěvek smaž..... ,-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    Ekime... Nástěnka je skvělá....,ale dej tam radši tenhle leták ať lidi ví i kdy a kde se to koná.. ,-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    KORDA: radši ověřené značky... souhlasim s Ekimem... ,-) ojetina je fakt lepší varianta
    KORDA
    KORDA --- ---
    EKIM: Diky!
    EKIM
    EKIM --- ---
    KORDA:http://www.motowell.cz/skutry-detail.php?id=1 tohodle skůtra si koupil kamoš kolega, najel na něm cca 13tis. za 6měsíců bej voko, na padesátku velice živý, jako první závada byla špatné zakotvení hadičky olej. čerpadala a tuhle závadu řešil pak snad ještě dvakrát, z toho co mi popisoval tak v servisu k tomu měly dost laxní přístup a i dnes mu to lehce rosí, dále 2krát měněno gufero na převodovce, kromě tohodle a to mi přijde zvláštní, protože to jsou docela základní věci, gufera neumí ale motor jim šlape jak hodinky a von to teda dvakrát nešetří.

Osobně bych si ho nekoupil,a to i v případě že bych neměl papíry na větší obsah a měl přebytečnejch 35tis na skůtra, šel bych do něčeho z bazaru ,třeba http://motorky.bazos.cz/inzerat/10236521/PIAGGIO-ZIP-50.php dal tomu servis s výměnou ložisek,výbrusem, atd což vyjde na cca na 4apůl. =10500,- + plus nějaký příslušenství (přilba,rukavice)a převod ,prakticky novej skůtr. a těch 20000,- co mi zbydou bych dal ekimovy za chytrý keci :-)
    BIGGIE
    BIGGIE --- ---
    kdybyste nekdo vedel o sedadle pro spolujezdce na italjet dragster, tak mi dejte vedet, klidne i nejakou alternativu, budu vdecny za vsechno, dneska mi odlitlo na dalnici :/
    KORDA
    KORDA --- ---
    Co si myslet o madarske znacce Motowell?
    EKIM
    EKIM --- ---
    Vidím dlouhé kolony aut.... a mezi nima.... dluhé kolony skůtrů.....
    CARNAQE
    CARNAQE --- ---
    U zakonu je to tak, ze i kdyz jsou odhlasovany, tak plati az vyjdou tiskem.
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    nevim presne jak by to bylo, ale kdyby to schvalili, tak to zacne platit hned?
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    SKUTEKKUTEKK: jasny to by bylo supr, ale taky to muze zacit platit az pristi rok a ja bych uz rad jezdil tohle leto :(
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    KUBIS_IN: Bych mozna pockal jak projde ta novela, mozna ze s B sednes na 125ccm.
    KUBIS_IN
    KUBIS_IN --- ---
    kdyby jste nekdo narazil na nejakej zajimavej inzerat skutru na B papiry, tak nahazujte, taky se zacinam po necem divat do 18ti tis
    SKUTEKKUTEKK
    SKUTEKKUTEKK --- ---
    Musím si pochválit dnešní výlet (cca 150 km) - zima jako sviňa, ale konečně se mi dařilo klopit zatáčky jak si představuju - tj., bez zbytečnýho přibržďování před zatáčkou a s akcelerací která pomůže mašinku zase narovnat :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam