• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EKIMSkútr
    PLECH
    PLECH --- ---
    Jak jsem tu nedávno řešil bolesti zad z prskoletu, na něco jsem přišel. Začínám-li s rukou v základní poloze na plynu v základní poloze, znamená to, že většinu jízdy mám pravou ruku stočenou směrem k sobě. Zkusil jsem si za jízdy přehmatávat, aby ruka zůstávala otočená spíš na druhou stranu a výsledek byl, že mě záda začla bolet na druhé straně. Tedy je tam celkem jasná souvislost, naučil jsem se natáčet před jízdou ruku lehce od sebe a záda už mě téměř nebolí. Kdo má podobný problém, doporučuju zkusit.

Nevýhoda je, že když člověk potřebuje rychle brzdit, nestačí jen vrátit ruku do přirozené polohy, musí ji nejprve uvolnit a nechat pod ní plyn podklouznout, tzn. hrozí, že omylem při bržení nepřestane přidávat plyn. Toto se ale dá trénovat.
    EKIM
    EKIM --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: no to mi prijde fer, nejsem si jistej ale mam takovej pocit ze jsem videl novejsi rocnik v shopu, jo tady http://www.adventure-biker.cz/kymco-agility-50-rs-4t.html

PLECH: no vyborne s anketou ,ctes mi myslenky :-)
    JARAFARI
    JARAFARI --- ---
    TEJDEN_V_BOTE: ahoj.. jukni na toto.. http://www.skutrforum.cz/viewtopic.php?f=14&t=5861&sid=b8b8788d883f8f1881cef2ddb4910e76 ale asi je to padina.... ani to tam nenapíše..tss :-/
    PLECH
    PLECH --- ---

Šňůra?

6 hlasy od 6 respondentů

JARAFARI
      JARAFARI --- ---
      EKIM: :-)))
      PLECH
      PLECH --- ---
      Taky se objevím na předsrazu. Těším se.
      EKIM
      EKIM --- ---
      JARAFARI: jo dvacet :-)
      JARAFARI
      JARAFARI --- ---
      EKIM: jj... tak já bych souhlasil teda s tou "u kempingu"...Taky mi to přijde lepší. Tam by jsme se mohli v poho vejít i kdyby nás bylo těch dvacet :D
      EKIM
      EKIM --- ---
      JARAFARI: no na modřanský jsou v podsatě 3 benzínky, myslel jsem tu co je nejblíže srazu šňůry. Ale asi bude lepší vybrat místo kde se nebudem náhodou mísit s jinejma skůtrařema, a pak se dižtak přesunem kde nám to bude vyhovovat.
      Což tedy ul. údolní hned hned na začátku jak se vjede do slepé k pivovaru? Nebo a to mi přijde lepší ul. ,,U kempingu,, až na konci u vody ?
      JARAFARI
      JARAFARI --- ---
      :-) .....nejdřív jsem se zalek té 8 hodiny (jakože brzo) :D ,ale tak, asi je to vhodný začít se scházet dřív,no... a já si teda přivstanu.....:-) Tu benzínku myslíš, asi Agipku směr modřany viď!? Já jen, aby to nebyla ta OMV, co je mezi Modřanama a Braníkem :-) jako mě je to jedno, která...jen, aby jsme tomu rozuměli..,-)
      EKIM
      EKIM --- ---
      FAUST: copa s tim máš? třeba bych ti mohl poradit jak to vopraviti :-))
      FAUST
      FAUST --- ---
      bohužel jsem nepojízdnej :-)
      EKIM
      EKIM --- ---
      Takze v 8, benzinka na modransky? Vsichni pro, nebo bude lepsi misto kde se nemuze stat ze tam nahodou prijede 20skutraru miricich na snuru? :-)
      EKIM
      EKIM --- ---
      Takže kdo chce přijet na srazík před srazem na skůtršňůru, tak řekněte v kolik a kde vám to bude vyhovovat, a já za pomocí složitých výpočtů a konstelací hvězd určím kde a v kolik hodin to bude , kdo chce leták ,tak ať si ho klidně třeba nakreslí a já ho sem šoupnu na nástěnku :-)
      JARAFARI
      JARAFARI --- ---
      Já tomu teda moc nerozumim....ale loni na jaře jsem koupil scootovi novou baterku a někdy v červenci se mi podělal scoot... Nechtěl chytnout ani přes nakopávajdu... Náhle.Zastavil jsem u krámu, vrátim se a ani ťuk... ani nakopávačkou... šlo to do servisu a strašně dlouho si stim nevěděli rady... teda taky dost dlouhá čekací doba na díly...no nevěděli zda je to CDIčkem či magnetem alternátoru....komprese byla,tak věděli,že zadřený to neni... ale po vyměně cdi i alternátoru to stejně nefachalo...museli znova projet celou eletriku... bylo to podělaným dratkem od alarmu co se nějakym stylem dotknul kostry a vyskratovalo se to.... Bohužel nová baterka šla do kopru...
      Ale pokud máš nakopávačku, tak bych to neřešil.... Já už novou kupovat nehodlám... ráno nakopnu a běhemn dne už je to dobitý a startuju startérem....ráno musim opět nakopnout.... jezdí to furt.
      Jo asi jo... i nová baterka může odejít brzo... i u auta mi fotr zkurvil baterku co byla celkem nová... já si ji na zimu z auta vyndal, a fotr mi ji vzal, dal si ji na tejden do auta kvuli centrálu a alarmu...a ona umřela... :-( i po dobití jsem sní už auto nenastartoval.
      FAUST
      FAUST --- ---
      pánové omlouvám se za diletantskej dotaz, ale je možný, že mi už po šestidenním nepoužívání totálně umřela baterka? nerozsvítí se mi ani kontrolky, nic. teď po tmě jsem to ještě nezkoumal:-), ale zdědil jsem v tom suchou Vartu, koupenou snad v lednu, že by tak rychle šla do prdele?
      JARAFARI
      JARAFARI --- ---
      LASICE: :-)) já to nemyslel nějak zle..... ale to ty asi víš, vždyť jsem Kymco vlastně chválil...,-)
      EKIM
      EKIM --- ---
      Honda @150 (2000), Hrušovany u Brna - TipMoto.com - motobazar
      http://www.tipmoto.com/motorky/honda/183802-150.html
      čerstvě zajetej, ovšem pokud bych měl 30tis na tohodle tak bych přemejšlel jestli nevzít za 58 tis funglofku PCX
      EKIM
      EKIM --- ---
      Honda - skútr - TipMoto.com - motobazar
      http://www.tipmoto.com/motorky/honda/?typ=skutr
      ale dá se i lepší, pokud ti někdo garantuje záruku na skryté vady tak bych neváhal koupit.
      EKIM
      EKIM --- ---
      TEJDEN_V_BOTE: koupi bych nechal idealně na zimu, co obchodník to mastikapsa.
      http://www.tipmoto.com/motorky/honda/182573-sh-150-akcni-cena.html Já vim že nevypadá moc vábně, ale stačilo by zjistit jestli nežere olej, což se pozna po ujetí takovejch 150Km, mrknout na kotoučovku jakej má žlábek, a zahejbat do stran zadnim kolem jestli nemá vakly, a jak koukám na ten blatník...tak jestli drží stopu a šel bych do ní.
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam